header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van draagbare technologie zal waarschijnlijk groeien met een CAGR van 31,20% en zal naar verwachting usd 410,2 miljard bereiken in 2030

May 17, 2023 2:35 PM ET

De markt zal naar verwachting in 2030 een waarde van USD 410,2 miljard bereiken, bij een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 31,20% tijdens de prognoseperiode.

Markt voor draagbare technologie blijft groeien

Marktinzichten in draagbare technologie

De wereldwijde markt voor draagbare technologie zal naar verwachting de komende jaren een aanzienlijke groei doormaken, volgens recent marktonderzoek uitgevoerd door Market Research Future (MRFR). Het rapport, getiteld “Wearable Technology Market Research Report – Global Forecast to 2030”, onthult dat de markt naar verwachting in 2030 een waarde van USD 410,2 miljard zal bereiken, bij een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 31,20% tijdens de prognoseperiode.

Belangrijkste spelers

Het rapport beschrijft enkele van de belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor draagbare technologie, waaronder:

  • Apple Inc.,
  • Fitbit Inc.,
  • Garmin Ltd,
  • Google LLC,
  • Huawei Technologies Co Ltd,
  • LG Electronics Inc,
  • Samsung Electronics Co Ltd,
  • Sony Corporation,
  • Xiaomi Corporation,

en anderen.

Ontvang een gratis voorbeeldexemplaar @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2336

Marktsegmentatie

Het marktonderzoeksrapport van MRFR biedt een uitgebreide analyse van de wereldwijde markt voor draagbare technologie op basis van producttype, technologie, distributiekanaal en toepassing. Op basis van het producttype is de markt gesegmenteerd in smartwatches, slimme brillen, slimme kleding en andere. Hiervan zal het smartwatch-segment naar verwachting het grootste deel van de markt vertegenwoordigen tijdens de prognoseperiode.

Op basis van technologie is de markt gesegmenteerd in Bluetooth, Wi-Fi, mobiel en andere. Het Bluetooth-segment zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode vanwege de lage kosten en gemakkelijke beschikbaarheid.

Op basis van distributiekanaal wordt de markt gesegmenteerd in online en offline. Het online segment zal naar verwachting de hoogste groei laten zien tijdens de prognoseperiode als gevolg van het toenemende gebruik van e-commerceplatforms.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in gezondheidszorg, fitness en wellness, infotainment en andere. Het gezondheidszorgsegment zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken tijdens de prognoseperiode als gevolg van de toenemende acceptatie van draagbare apparaten voor monitoring en tracking op afstand van patiënten.

Volledige rapportdetails ophalen @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/wearable-technology-market-2336

Regionale analyse

Het rapport biedt ook een gedetailleerde analyse van de markt voor draagbare technologie in verschillende regio’s, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika zal naar verwachting het grootste deel van de markt vertegenwoordigen tijdens de prognoseperiode, gevolgd door Europa en Azië-Pacific.

Trends in de branche

De markt voor draagbare technologie is getuige van een aanzienlijke groei als gevolg van de toenemende acceptatie van draagbare apparaten onder consumenten. Het toenemende bewustzijn van gezondheid en fitness bij consumenten stimuleert de vraag naar draagbare apparaten voor het volgen en monitoren van fitnessactiviteiten.

De vraag naar draagbare apparaten neemt ook toe in de gezondheidszorg voor het op afstand monitoren en volgen van patiënten. De toenemende prevalentie van chronische ziekten zoals diabetes en hart- en vaatziekten stimuleert de vraag naar draagbare apparaten voor continue monitoring en tracking van gezondheidsparameters.

Koop nu een premium onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=2336

Conclusie

Kortom, de wereldwijde markt voor draagbare technologie zal naar verwachting de komende jaren een aanzienlijke groei doormaken, gedreven door de toenemende acceptatie van draagbare apparaten onder consumenten en de groeiende vraag naar monitoring en tracking op afstand van patiënten in de gezondheidszorg. De markt zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken in Noord-Amerika, gevolgd door Europa en Azië-Pacific. Belangrijke spelers in de markt zijn gericht op het ontwikkelen van nieuwe producten en technologieën om tegemoet te komen aan de groeiende vraag van consumenten.

Gerelateerde rapporten:

Industriële Ethernet Switch Markt Onderzoeksrapport per type, toepassingGebieden, organisatiegrootte, eindgebruikers – prognose tot 2030

Smartphone Display Markt Onderzoeksrapport – Op type, displaytechnologie, grootte, resolutie – Prognose tot 2030

Machine Condition Monitoring Market: Informatie per eindgebruik, bewakingstype, type bewakingsproces, component

Entertainment Robots Markt Onderzoeksrapport: Per product, per eindgebruiker – Prognose tot 2030

Markt voor functionele veiligheid Onderzoeksrapport: per apparaat, per systeem

Factory Automation Market Report: per type, per technologie en per eindgebruiker  – prognose tot 2030

Service Robotics Markt Informatie per type, eindgebruiker en regio – prognose 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071 (US)  

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]


Keywords:  Wearable Technology Market,Wearable Technology Market Size,Wearable Technology Market Share,Wearable Technology Market Growth,Wearable Technology Market Trends,Wearable Technology Market Analysis,Global Wearable Technology Market,Wearable Technology Market Outlook,Wearable Technology Industry