header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktverwachting voor plantengroeiregulatoren stijgt met stijgende vraag bij topbedrijven | BASF SE, Bayer AG, DowDuPont

May 17, 2023 5:25 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde markt voor plantengroeiregulatoren naar verwachting een CAGR van 10,2% registreren van 2023 tot 2030 en tegen 2030 een waarde van meer dan USD 6,7 miljard hebben.

Plantengroeiregulatoren, ook bekend als plantenhormonen of fytohormonen, zijn chemicaliën die de groei en ontwikkeling van planten reguleren. Ze worden in de landbouw gebruikt om de groei van gewassen te verbeteren, de opbrengst te verhogen en de kwaliteit te verbeteren. De wereldwijde markt voor plantengroeiregulatoren wordt gedreven door verschillende factoren, waaronder de toenemende vraag naar voedsel, de stijgende bevolking en inkomensniveaus en de behoefte aan duurzame landbouwpraktijken.

Download een voorbeeld pdf-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7195

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn China National Chemical Agrochemical Corporation, Platform Specialty Products Corporation, BASF SE, Bayer AG, DowDuPont, NIPPON SODA CO. LTD., Nufarm Limited, Sumitomo Chemical Co. Ltd., FMC Corporation, Tata Chemicals Ltd. en Xiny Industrial Co. Ltd.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor plantengroeiregulatoren is gesegmenteerd in gewastype, producttype en toepassingswijze.

Op basis van het gewastype is de markt gesegmenteerd in peulvruchten en oliehoudende zaden, fruit en groenten en gras en siergewassen.

Op basis van het producttype is de markt gesegmenteerd in auxines, gibberellines en ethyleen.

Op basis van de Mode of Application is de markt gesegmenteerd in Fertigation en Foliar 

Blader door volledige rapportdetails: https://www.marketresearchfuture.com/reports/plant-growth-regulators-market-7195

Regionale analyse

Azië-Pacific is momenteel de grootste markt voor plantengroeiregulatoren, gedreven door de grote bevolking en de toenemende vraag naar voedsel in landen als China, India en Japan. De regio is ook de thuisbasis van enkele van de grootste fabrikanten van plantengroeiregulatoren zoals Valent BioSciences, BASF SE en Bayer AG.

Noord-Amerika is een andere belangrijke markt voor plantengroeiregulatoren, met landen als de Verenigde Staten en Canada voorop. De vraag naar plantengroeiregulatoren in Noord-Amerika wordt gedreven door de toenemende vraag naar hoogwaardige gewassen en de behoefte aan duurzame landbouwpraktijken.

Europa is ook een belangrijke markt voor plantengroeiregulatoren, met landen als Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk voorop. De vraag naar plantengroeiregulatoren in Europa wordt gedreven door de toenemende vraag naar biologische en duurzame landbouwpraktijken.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de landbouwindustrie, door Market Research Future:

Markt voor landbouwwerktuigen Onderzoeksrapportinformatie per type (cultivatoren, zaaimachines, dorsmachines, shredders, sproeiers en andere), per toepassing (ploegen en cultiveren, zaaien en planten, gewasbescherming en bemesten, oogsten en dorsen, en andere), en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030.

CBD-markt voor plantenvoedingsstoffen: informatie per type (macronutriënten en micronutriënten), categorie (organisch en conventioneel), toepassingswijze (drenken, fertigatie en blad) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

Plant Activators Markt Onderzoeksrapport: per bron (biologisch, chemisch), vorm (poeder, korrels, vloeistof), wijze van toepassing (blad, bodembehandeling, andere), gewastype (peulvruchten en oliehoudende zaden, granen en granen, fruit en groenten, anderen) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende bedrijfstakken en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem van harte contact op voor meer informatie.  

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde StatenAmerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Plant Growth Regulators Market,Plant Growth Regulators Market Size,Plant Growth Regulators Market Share,Plant Growth Regulators Market Segments,Plant Growth Regulators Market Trends,Plant Growth Regulators Market Analysis,Plant Growth Regulators Market Growth,Plant Growth Regulators Market Demand,Plant Growth Regulators Industry,Global Plant Growth Regulators Market