header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor leerchemicaliën zal naar verwachting usd 13,17 miljard bereiken in 2032 getuige een CAGR van 6% – rapport van Market Research Future (MRFR)

May 18, 2023 3:00 PM ET

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR) zal de leather chemicals-markt naar schatting groeien met een CAGR van 6% tot USD 13,17 miljard in 2032.

Markt Synopsis

De vraag naar schoeisel stijgt samen met de exploderende wereldbevolking en de koopkracht van de consument in ontwikkelingslanden. De dynamiek van de schoenenindustrie verandert als gevolg van de toenemende behoefte van mensen aan een breed scala aan schoeisel in een breed scala aan ontwerpen. De markt voor leerchemicaliën zal zich naar verwachting ontwikkelen als gevolg van het groeiende gebruik van leer in de schoenensector. Bovendien is het gebruik van leer in de textielindustrie de laatste tijd toegenomen als gevolg van de evoluerende modevoorkeuren van de jongere generatie. Dit patroon zal naar verwachting de expansie van de markt voor leerchemicaliën stimuleren.

De vraag naar leer is van oudsher vooral gestimuleerd door de snelgroeiende stofferingsmarkt, die de meubel-, automobiel- en luchtvaartindustrie bedient. Het wordt vaak gebruikt in prijzige goederen en auto’s. Bekleding is weelderig, robuust en gemakkelijk te onderhouden. Het is momenteel verkrijgbaar bij gerenommeerde fabrikanten in kleine voertuigtypen. Hoogwaardige producten worden verbeterd door het product te verwerken met het product en additieven. De bovengenoemde factoren zullen naar verwachting het productgebruik in de automobielsector in de loop van de prognoseperiode stimuleren, waardoor de vraag naar leerchemicaliën zal toenemen.

Ontvang een gratis voorbeeld pdf-brochure:  https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7856

Marktconcurrerend landschap:

Stahl Holdings B.V. (Nederland), Schill Seilacher GMBH (Duitsland), Lanxess (Duitsland), Pulcra Chemicals GmbH (Duitsland), Sisecam Group (Turkije), Buckman (VS), Silvateam S.p.a (Italië), TFL Ledertechnik GmbH (Duitsland), Pidilite Industries Limited (India), Balmer Lawrie (India), QUIMSER, S.A. (Spanje), Pon Pure Chemicals (India) en DyStar Singapore Pte Ltd (Singapore)

Het aangaan van langdurige partnerschappen met eindgebruikers is een topprioriteit voor de grote wereldwijde merken in de fel concurrerende leerchemicaliënsector. In de komende jaren wordt verwacht dat de rivaliteit zal toenemen vanwege de voortdurende groei van de schoenen-, stofferings- en kledingindustrie. Omdat ze ook betrokken zijn bij de productie van caprolactam, hebben bedrijven zoals Bayer AG, Lanxess AG, Elementis plc en Chemtan Company Inc. een hoge mate van integratie in de waardeketen. Deze bedrijven hebben naam gemaakt als toonaangevende producenten en concentreren zich op productontwikkeling en onderzoek.

Markt USP gedekt:

Marktdrivers:

Men kan verwachten dat de toenemende vraag naar premium goederen een belangrijke aanjager is van de marktexpansie. De vraag naar consumptiegoederen zal naar verwachting toenemen naarmate het besteedbaar inkomen en de bevolkingsgroei in opkomende economieën samengaan, waardoor de productindustrie wordt gestimuleerd. De snel groeiende stofferingsindustrie, die wordt gebruikt in meubels, auto’s en vliegtuigen, is van oudsher een belangrijke aanjager van de vraag naar leer en zal dat blijven. In dure meubels en voertuigen wordt het veel gebruikt. Bekleding is luxe, duurzaam en eenvoudig te onderhouden. Het wordt momenteel aangeboden in kleine voertuigtypen van prestigieuze fabrikanten.

Vliegtuiginterieurs zijn een andere opkomende markt voor bekleding, waar hoogwaardig leer het een goede optie maakt voor ingenieurs, ontwerpers en kostencontrollers. Het verwerken van het product met het product en additieven verbetert de hoogwaardige producten. In de loop van de prognoseperiode wordt verwacht dat de bovengenoemde redenen het productgebruik in de auto-industrie zullen bevorderen, waardoor de markt voor leerchemicaliën wordt aangewakkerd. Naarmate de wereldbevolking en de koopkracht van de consument in ontwikkelingslanden stijgen, neemt ook de behoefte aan schoeisel toe. Mensen verlangen nu naar een breed scala aan schoeisel in een breed scala aan stijlen, wat de dynamiek van de schoenenindustrie ten goede verandert.

Leer ondergaat een aantal gebruiksgerelateerde behandelingen om het duurzaam en esthetisch aantrekkelijk te maken. Naarmate ze vaker worden gebruikt om de esthetische waarde, textuur en kleur van leer te verbeteren in combinatie met het gebruik van nanodeeltjes en microdeeltjes voor het verbeteren van de water- en slijtvastheid en een betere hechting van de afwerking, wordt voorspeld dat de vraag naar het product zal toenemen. De markt voor leerchemicaliën zal naar verwachting vooral toenemen als gevolg van de stijgende vraag naar een aantal goederen, waaronder schoeisel, kleding, bekleding voor auto’s en meubels en kleding.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7856

Marktbeperkingen:

In het licht van de toename van milieuzorgen met betrekking tot hun schadelijke effecten, ziet de vraag naar leerchemicaliën een sterke daling in verschillende economieën. De leerindustrie is behoorlijk schadelijk voor het milieu omdat er afval vrijkomt dat giftige materialen bevat, waaronder lood, zwavel en chroom. Een segment van de economie dat niet duurzaam is, is de leerindustrie, omdat deze veel zoet water verbruikt.

Het andere belangrijke obstakel voor de markt voor leerchemicaliën is de daling van de leerproductie als gevolg van de daling van het aantal dieren. Na de oogst speelt onjuiste behandeling van dierenhuiden en -huiden ook een rol bij dit probleem. De groei van leervervangers zou bijgevolg de markt voor leerchemicaliën schaden.

Marktsegmentatie

Per product

Fatliquors, Tanning, Retanning Chemicals, Finishing Chemicals, Dyeing Products en Beam-house Chemicals zijn de belangrijkste producten die beschikbaar zijn in de wereldwijde industrie.

De meest gebruikte leerstof is chroomsulfaat. Door de collageenvezels te vermengen, helpt chroom bij de stabilisatie van leer. Een recent onderzoek wees uit dat chroomlooien goed is voor bijna 75% van alle leerproductie. Bovendien beschermt het tegen het vervagen van de kleur van het leer na verloop van tijd.

Op type

Beam-house chemicaliën, Looien & vasthouden chemicaliën, Fatliquors, Finishing chemicals en Dyeing producten zijn de soorten lederchemicaliën die op de markt worden verkocht.

Een aanzienlijk deel van de wereldwijde leerchemicaliënindustrie bestaat uit looichemicaliën. Dierenhuiden worden voorbereid voor leerproductie door het cruciale proces van looien. Huiden zijn minder gevoelig voor microbiële aantasting na chemisch looien.

Door eindgebruiker

Schoeisel, textiel, stoffering en automotive zijn de eindgebruikers op de markt die in de beoordelingsstudie worden vermeld.

De grootste wereldwijde gebruiker van leer is de schoenensector, die een aanzienlijke behoefte aan leerchemicaliën creëert. De gemiddelde jaarlijkse wereldwijde handel in leren schoenen is ongeveer USD 40 miljard. De industrie zal naar verwachting aanzienlijk uitbreiden naarmate de vraag naar hoogwaardig lederen schoeisel toeneemt.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=7856

Regionale inzichten

De grootste markt voor leerchemicaliën is de Asia Pacific. De hogere bekendheid van de leersector is de oorzaak van deze overheersing. India is de op een na grootste exporteur van lederen kleding en schoeisel na China, dat ‘s werelds grootste producent van leer is. In deze regio is er een grote vraag naar lederen artikelen vanwege de grote bevolkingsbasis. De markt zal naar verwachting dramatisch groeien naarmate het besteedbare inkomen van mensen toeneemt.

De textiel-, schoenen- en voertuigindustrie genereren allemaal een aanzienlijke vraag naar leerchemicaliën in Europa, de op een na grootste markt ter wereld. Het hoge niveau van besteedbaar inkomen in dit gebied maakt het een succesvolle markt voor high-end lederen items.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over chemische industrie, door Market Research Future:

Antimicrobiële coatingmarkt Per product (antimicrobiële poedercoatings, oppervlaktemodificaties en coatings), per toepassing (binnenluchtkwaliteit, antimicrobieel textiel, schimmelsanering, bouw, voedsel, gezondheidszorg) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Afrika, Latijns-Amerika) – Prognose tot 2028

Benzylchloride markt Informatie per toepassing (productie van benzylalcohol, productie van benzyl quaternaire ammoniumverbindingen, productie van benzylcyanide, andere), per eindgebruik (verven en coatings, farmaceutische, persoonlijke verzorging, agrochemicaliën, andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika, Midden-Oosten en Afrika) – prognose tot 2030

Denim stoffen markt Informatie per type (Selvedge Denim, Raw of Dry Denim, Colored Denim, Organic Denim, Denim from Fox Fiber, Crushed Denim, Vintage Denim, Ecru Denim, Bubble Gum Denim, Others), By Application (Clothing, Accessoires, Homeware, Others) en By Region (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika, Midden-Oosten & Afrika) – Voorspellingtot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Leather Chemicals,Leather Chemicals Market,Leather Chemicals Market Share