header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Gecoate staalmarkt 2023: ontdek de belangrijkste factoren die de markt tegen 2032 zullen stimuleren

May 18, 2023 6:00 PM ET

Markt voor gecoat staal De omvang werd geschat op USD 21,8 miljard in 2022 en zal naar verwachting USD 33,81 miljard bereiken in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,00% 

De marktuitbreiding voor gecoat staal wordt belemmerd door de fluctuerende grondstofprijzen. De markt werd beïnvloed door de ongunstige omstandigheden als gevolg van de uitbraak van Covid-19, maar er werd voorspeld dat deze zich binnen het verwachte tijdsbestek zou herstellen. De groeiende vraag van de huishoudelijke en elektrische apparatenindustrie is de belangrijkste aanjager van de markt voor gecoat staal. In de loop van de prognose wordt verwacht dat het gebruik van bouw- en constructiecomponenten de wereldwijde markt voor gecoat staal zal domineren. Staal dat is gecoat wordt erkend als de beste en meest efficiënte manier om het te beschermen tegen corrosieve omgevingen.

Regionale analyse :

De markt in Azië-Pacific was in 2017 goed voor het grootste deel van de wereldwijde markt voor gecoat staal en er wordt verwacht dat deze gedurende de beoordelingsperiode sneller zal groeien. De vraag naar het product wordt gedreven door de groeiende infrastructuurprojecten in de regio en de wens voor economisch haalbare en esthetisch aantrekkelijke bouwmaterialen voor gebruik in zowel binnen- als buitentoepassingen. De vraag naar gecoat staal zal naar verwachting worden aangedreven door de groeiende auto-industrie in de regio en de groeiende automotive aftermarket van de regio. Bovendien groeit de elektrische en elektronische industrie van de ASEAN-regio snel, wat naar verwachting de vraag naar gecoat staal gedurende de projectieperiode zal stimuleren.

Vanwege de overvloed aan OEM’s in de auto-industrie in de regio en de herstellende vraag naar staal van een verscheidenheid aan eindgebruikers, wordt verwacht dat de Europese markt ook zal uitbreiden.

Vanwege de toenemende vraag naar gecoat staal in belangrijke eindgebruiksindustrieën zoals de bouw en de automobielindustrie, wordt verwacht dat de Noord-Amerikaanse markt een gezonde CAGR zal ervaren.

Vanwege de groeiende auto-industrie en de stijgende vraag naar consumptiegoederen, wordt verwacht dat de Latijns-Amerikaanse markt een aanzienlijke groei zal doormaken. Vanwege de toenemende industrialisatie en bouw van de regio, wordt voorspeld dat de markt in het Midden-Oosten en Afrika tijdens de beoordelingsperiode aanzienlijk zal groeien.

Download voorbeeldexemplaar van rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7618

Marktsegmentatie :

De markt voor gecoat staal is onderverdeeld in segmenten op basis van type, type coating, eindgebruikssector en regio.

De wereldmarkt is verdeeld in metaalgecoat staal en gekleurd staal op basis van type.

De polyester, polyvinylideenfluoride, epoxy, polyvinylchloride, polyurethaan, zuiver aluminium, aluminium-zink, zuiver zink en andere coatingtypen zijn beschikbaar op de wereldmarkt volgens het coatingtype. De polyestermarkt is verder ingedeeld in drie categorieën: gewoon gemodificeerd polyester, siliconen gemodificeerd polyester en polyester met een extreem hoge duurzaamheid.

De wereldmarkt is verdeeld in bouw en constructie, automotive, elektrische en elektronica, industriële machines, consumptiegoederen en andere op basis van de eindgebruiksindustrie.

Vijf regio’s zijn bestudeerd in relatie tot de wereldwijde markt voor gecoat staal: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Belangrijkste spelers :

JSW (India), ArcelorMittal (Luxemburg), SSAB (Zweden), POSCO (Zuid-Korea), JFE Steel Corporation (Japan), NLMK (Rusland), NIPPON STEEL & SUMITOMO METAL CORPORATION (Japan), Essar (India), Tata Steel (India), ThyssenKrupp AG (Duitsland), Salzgitter Flachstahl GmbH (Duitsland) en Uttam Galva Steels Limited (India)

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7618

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de bouwsector, door Market Research Future

Kraanmarkt Onderzoeksrapportinformatie per type (industriële kranen, offshore-kranen, havenkranen en andere), per toepassing (bouw, mijnbouw, olie en gas, scheepvaart en haven en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

Onderwater betonmarkt Onderzoeksrapport: Informatie per grondstof (hulpstoffen, aggregaten, cement), perToepassing (maritieme, hydroprojecten, tunnels, onderwaterreparaties, zwembaden, andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2032.

Markt voor material handling-apparatuur Onderzoeksrapportinformatie per type apparatuur (transportapparatuur, positioneringsapparatuur, opslagapparatuur, andere (apparatuur voor het vormen van eenheidslast, identificatie- en besturingsapparatuur), per industrie (consumentengoederen en elektronica, auto’s, voedingsmiddelen en dranken, farmaceutica, bouw, mijnbouw, halfgeleiders, andere (luchtvaart, chemicaliën) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Steel Market,Coated Steel,Coated Steel Market