header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor harde schijven zal tegen 2030 een waarde van USD 80,6 miljard bereiken bij een CAGR van 6,5%

May 18, 2023 4:39 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten:

Hard Disk markt klaar voor gestage groei in de komende jaren

Volgens een recent rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor harde schijven naar verwachting de komende jaren in een gestaag tempo groeien. Het rapport voorspelt dat de markt tegen 2030 een waarde van USD 80,6 miljard zal bereiken, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,5% van 2022 tot 2030.

Harde schijf markt belangrijkste spelers:

 Seagate Technology, Western Digital, Toshiba Corporation en Samsung Electronics Co. Ltd.

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt voor harde schijven zijn Seagate Technology, Western Digital, Toshiba Corporation en Samsung Electronics Co. Ltd. Deze spelers richten zich op het ontwikkelen van nieuwe en innovatieve opslagoplossingen en breiden ook hun aanwezigheid in opkomende markten uit om in te spelen op de groeiende vraag naar opslagoplossingen.

Kortom, de wereldwijde markt voor harde schijven zal naar verwachting de komende jaren in een gestaag tempo groeien, gedreven door factoren zoals de toenemende vraag naar SSD’s en cloudgebaseerde opslagoplossingen, en de groeiende acceptatie van opslagoplossingen in datacenters en andere bedrijfsapplicaties. Azië-Pacific zal naar verwachting een belangrijke markt voor harde schijven worden, als gevolg van de toenemende vraag in opkomende economieën zoals China en India. Belangrijke spelers in de markt richten zich op het ontwikkelen van nieuwe en innovatieve opslagoplossingen en het uitbreiden van hun aanwezigheid in opkomende markten om in te spelen op de groeiende vraag.

Ontvang een gratis sample Copy@  https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8306

Marktsegmentatie:

 Op type, toepassing en regio

Het rapport segmenteert de markt voor harde schijven op type, toepassing en regio. Per type is de markt verdeeld in HDD en SSD. Per toepassing is de markt gesegmenteerd in desktop-pc, notebook-pc, enterprise en andere. Per regio is de markt gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

HDD domineert de markt en is goed voor het grootste deel van de markt in termen van omzet. De verwachting is echter dat het SSD-segment de komende jaren sneller zal groeien, als gevolg van de toenemende vraag naar snellere en efficiëntere opslagoplossingen.

Qua toepassing is het desktop-pc-segment het grootste segment in de markt, gevolgd door het notebook-pc-segment. De verwachting is echter dat het enterprise-segment de komende jaren met een hogere CAGR zal groeien, als gevolg van de toenemende vraag naar opslagoplossingen in datacenters en andere bedrijfsapplicaties.

Koop nu Premium Research Report: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=8306

Regionale analyse:

 Azië-Pacific komt naar voren als een belangrijke markt

In termen van regio is Azië-Pacific de grootste markt voor harde schijven, goed voor het grootste deel van de markt in termen van omzet. De regio zal naar verwachting ook de komende jaren groeien met de hoogste CAGR, als gevolg van de toenemende vraag naar opslagoplossingen in opkomende economieën zoals China en India.

Noord-Amerika en Europa zijn ook belangrijke markten voor harde schijven, vanwege de hoge acceptatie van geavanceerde opslagoplossingen in deze regio’s. De groei in deze regio’s zal naar verwachting echter langzamer zijn dan die in Azië-Pacific.

Consulteer Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8306

Trends in de branche:

Toenemende vraag naar SSD’s en cloudgebaseerde opslagoplossingen

Een van de belangrijkste trends in de markt voor harde schijven is de toenemende vraag naar SSD’s. SSD’s bieden snellere en efficiëntere opslagoplossingen in vergelijking met HDD’s en worden steeds vaker gebruikt in toepassingen zoals datacenters en gameconsoles.

Een andere trend in de markt is de toenemende adoptie van cloudgebaseerde opslagoplossingen. Cloudgebaseerde opslagoplossingen bieden verschillende voordelen, zoals schaalbaarheid, flexibiliteit en kosteneffectiviteit, en worden steeds vaker gebruikt door zowel bedrijven als particulieren.

Gerelateerde rapporten:

Oortelefoon en hoofdtelefoon markt Onderzoeksrapport: per type per toepassing en per regio – prognose tot 2030

Markt voor toegangscontrole Onderzoek, per technologie, per toepassing – Prognose tot 2030

Spraakherkenningsmarkt, per type, technologie, verticals – prognose tot 2030

Robotic Process Automation (RPA) Markt, Per Proces, Per Operaties, Per Type, Per Industrie – Prognose 2030

Industrie 4.0-markt, per technologie, per toepassing, per eindgebruiker – prognose 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071 (US)  

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]


Keywords:  Hard Disk Market,Hard Disk Market Size,Hard Disk Market Analysis,Hard Disk Market Demand,Hard Disk Market Growth