header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Video on Demand-markt zal naar verwachting USD 324,7 miljard bereiken bij een CAGR van 18,20% in 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

May 18, 2023 8:00 PM ET

Marktoverzicht:

In 2022 werd de wereldwijde video-on-demandmarkt geschat op USD 72,1 miljard. De video-on-demandmarkt zal naar verwachting toenemen van USD 85,2 miljard in 2023 tot USD 324,7 miljard in 2032, bij een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 18,20% tussen 2023 en 2032. Talrijke voordelen van video-on-demandplatforms, zoals gemak, connectiviteit, betaalbaarheid, variëteit, gepersonaliseerde inhoud en andere, evenals het toenemende gebruik van mobiele apparaten voor het bekijken van online inhoud, zijn belangrijke marktfactoren voor de uitbreiding van deze video-on-demand-industrie.

Bovendien wordt verwacht dat de groeiende populariteit van regionale acteurs en filmstudio’s, evenals de sterke voorkeur van klanten voor online streamingdiensten boven traditionele, de groei van de inkomsten uit video-on-demand-markten zal stimuleren. Meer evenementen worden live gestreamd om grote drukte te voorkomen, waardoor de marktgroei tijdens de projectieperiode wordt gestimuleerd.

Toonaangevende marktspelers investeren uitgebreid in R&D om hun productlijnen te vergroten, waardoor de video-on-demandmarkt nog meer zal groeien. Belangrijke marktontwikkelingen zijn onder meer nieuwe productreleases, contractuele afspraken, fusies en overnames, hogere investeringen en samenwerking met andere organisaties.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11521

Belangrijke bedrijven in de video on demand markt zijn onder andere,

  • Alphabet, Inc. (Californië, VS)
  • com, Inc. (Washington, VS)
  • Hulu LLC (The Walt Disney Company) (Californië, VS)
  • AT&T, Inc. (Warner Media, LLC en Discovery, Inc.) (Texas, VS)
  • Netflix, Inc. (Californië, VS)
  • Apple, Inc. (Californië, VS)
  • Comcast Corporation (Philadelphia, VS)
  • Facebook, Inc. (Californië, VS)
  • Telefonaktiebolaget LM Ericsson (Stockholm, Zweden)
  • Verizon Communications Inc. (New York, VS)

 

Reikwijdte van het video-on-demandmarktrapport:

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

Omzetprognose in 2030:

USD 324,7 miljard (2032)

Groei:

18.20%

 Prognoseperiode:

2023-2032

Rapportdekking

Stijgende mobiele data-abonnementen Meer gebruik van snelle datanetwerken

 

Koop nu dit Premium-rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=11521

AI wordt steeds belangrijker in montage, cinematografie, voice-overs, scenarioschrijven en andere elementen van videoproductie en -distributie. Deze ontwikkelingen zullen naar verwachting een gunstig effect hebben op de marktgroei. Veel aanbieders van videostreamingdiensten gebruiken kunstmatige intelligentie om de kwaliteit van video-inhoud te verbeteren. Deze kanalen hebben onlangs grote mediaproviders zoals YouTube en Netflix overtroffen in termen van populariteit.

Stijgende mobiele data-abonnementen, een groter gebruik van snelle datanetwerken en de introductie van geavanceerde technologieën in smartphones en tablets zullen naar verwachting allemaal de wereldwijde video-on-demand markt CAGR tijdens de prognoseperiode stimuleren.

Klanten die de voorkeur geven aan video on demand kunnen ook kiezen uit verschillende abonnementen. Elke optie is nog steeds goedkoper dan een basisabonnement, waardoor gebruikers meer waar voor hun geld krijgen en tegelijkertijd de marktgroei aanzienlijk stimuleren. Bovendien zal de stijging van de totale markt tijdens de prognoseperiode worden gestimuleerd door variabelen zoals de prevalentie van flexibiliteit en gebruiksgemak, die een soepele klantervaring bieden.

Netflix heeft in mei 2016 AI-technologie ingezet om zijn abonnees een meer gepersonaliseerde ervaring te bieden. Dit AI-aangedreven systeem voltooide automatisch tal van machine learning-pijplijnen, die aanbevelingen deden voor shows / films / programma’s. Verder wordt verwacht dat de markt zal groeien door het snelle gebruik van mobiele telefoons als gevolgvan de groeiende populariteit van social media platforms en andere digitale kanalen voor branding en marketing.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over de video-on-demandmarkt:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/video-on-demand-market-11521

Segmentatie

De wereldwijde video on demand markt is gesegmenteerd op basis van verdienmodel, contenttype en regio.

Per verdienmodel is de video on demand markt gesegmenteerd in Subscription Video on Demand (SVoD), Transactional Video On Demand (TVoD) en Advertising Based Video On Demand (AVoD). Hiervan had het segment subscription video on demand (SVoD) een dominant aandeel in de markt en zal naar verwachting dominant blijven gedurende de prognoseperiode.

Per inhoudstype is de video-on-demandmarkt gesegmenteerd in Sport, Muziek, Tv-entertainment, Kinderen, Films en Anderen. Hiervan had het tv-entertainmentsegment een groot aandeel in de totale omzet van de video-on-demandmarkt.

Per regio is de video-on-demandmarkt gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Vanwege de toegenomen investeringen door grote bedrijven en een toename van het gebruik van geavanceerde technologieën zoals cloud computing en AI, zal de Noord-Amerikaanse video-on-demand-industrie deze markt domineren. Producenten van VoD-platforms gebruiken deze technologieën om het proces van het uitzenden van video’s met succes te automatiseren. NVIDIA Corporation kondigde bijvoorbeeld in oktober 2020 het cloudgebaseerde Maxine-platform aan, waarmee programmeurs GPU-versnelde AI kunnen toevoegen aan streaming video. De NVIDIA Maxine-suite is een cloudplatform voor het streamen van videodiensten dat wordt aangedreven door kunstmatige intelligentie.

Vanwege de groeiende vraag van de regio naar internetstreamingdiensten, wordt voorspeld dat de Europese video-on-demandmarkt zich van 2023 tot 2032 het snelst zal ontwikkelen.

Vraag om maatwerk:
https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/11521

De stijgende vraag naar pay-per-view materiaal en films heeft een aanzienlijke impact op de expansie van de regionale markt. Bovendien domineerde de Duitse video-on-demandmarkt, terwijl de Britse video-on-demandmarkt de snelst groeiende in de Europese regio was.

Azië-Pacific heeft het op één na grootste marktaandeel voor video on demand. Dit is vooral te danken aan een groot klantenbestand en toegenomen mobiele internetgebruikers in verschillende bevolkte landen. De multinationals van de markt breiden hun aanwezigheid op dit gebied uit vanwege de stijgende vraag van consumenten naar producten zoals sport, muziek, tv-entertainment en andere. Bovendien had de Chinese video-on-demand-markt het grootste marktaandeel, terwijl de video-on-demand-markt van India de snelst groeiende was in Azië-Pacific.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor cloudversleuteling Onderzoeksrapport – Global Forecast 2032

Markt voor mobiele portemonnees Onderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Software Defined Everything Market Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Video on Demand Market,Global Video on Demand Market,Video on Demand Market 2030,Video on Demand Market Growth,Video on Demand Market Share,Video on Demand Market Size