header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Brandstofdispenser markttechnologie, eisen, verkoop, belangrijkste spelers, branchegrootte, aandeel, wereldwijde trends en wereldwijde prognose 2030

May 22, 2023 2:00 PM ET

Overzicht van de brandstofpompmarkt

Veel rij- en beperkende factoren hebben de groei van de brandstofpompmarkt beïnvloed. Met een prognoseperiode van 2022 – 2030 had de markt een vaste jaarlijkse groei van 5,82% van CAGR. Een brandstofpomp wordt in principe gebruikt om een gasvormige of vloeibare brandstof af te geven. Meestal aanwezig in tankstations, worden ze gebruikt om brandstoffen zoals aardgas, benzine of diesel te pompen. Oliecontainers zoals draagbare opslag, voertuigen en vliegtuigen worden gevuld met dezelfde pomptechnieken. Het gebruik van brandstofpompen zorgt voor een gemakkelijke toegang tot brandstoffen voor alle soorten voertuigen. Ze hebben geschatte maten en afmetingen van de hoeveelheid brandstof die nodig is en die door het voertuig moet worden verbruikt. De toename van multi-fuel voertuigen op de markt vereist het gebruik van brandstofpompen die ook een koolstofvrije uitstoot bieden.

De brandstofdispensermarkt had een toegenomen acceptatie op de wereldmarkt vanwege de dual fuel-eigenschappen. Het toegenomen aantal transportactiviteiten over de hele wereld heeft het een must gemaakt voor het juiste onderhoud van voertuigen. Dergelijke factoren bieden grote groeimogelijkheden voor de marktdynamiek. De pandemie hield de groei en ontwikkeling van de markt wel stil. Door verschillende maatregelen van de overheid is de vraag naar natuurlijke en andere gasvormige brandstoffen gekrompen. Dit leidde tot een daling van de prijzen van bijna alle vloeibare en gasvormige brandstoffen.

Nieuws uit de industrie

Met belangrijke spelers die samenwerken in de marktdynamiek, heeft de brandstofdispensermarkt grote aandelen op de wereldmarkt. Dit ontwikkelt een gevoel van concurrentieanalyse. Bedrijven zoals Neotec, Scheidt &; Bachmann GmbH, Beijing Sanki Petroleum Technology Co. Ltd. en Tokheim Group S.A. zijn enkele van de belangrijkste spelers op de markt.

Vraag om voorbeeld-PDF-pagina’s:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7018

Groei in nationaal en internationaal transport leidde tot meer import- en exportactiviteiten die de brandstofdispensermarkt voedden. Het gebruik van brandstofpompen in voertuigen leidde ook tot een verbeterde thermische efficiëntie in voertuigen. Factoren zoals de hoge brandstofkosten en het gebruik van conventionele voertuigen hebben de consumenten echter naar het gebruik van alternatieven geleid. Dit omvatte het gebruik van een elektrisch voertuig, belemmerde de groei en ontwikkeling ervan. Desondanks wordt een gezonde en substantiële groei voorspeld voor de markt in de prognoseperiode.

De brandstofdispensermarkt stond in 2019 op een wereldwijde marktkoers van $ 2,54 miljard. De potentiële factoren die de groei en ontwikkeling van de markt stimuleren, zullen naar verwachting tegen het einde van 2027 $ 2,79 miljard bedragen.

Marktsegmentatie brandstofdispenser

De markt is breed gesegmenteerd in het product, het type en de toepassing. Deze segmentatie wordt gedaan rekening houdend met de situaties die de markt ondersteunen of degraderen.

Per product is de markt gesegmenteerd in zelfbedieningsbrandstofpompen en algemene brandstofpompen. Door zijn type is de markt opnieuw gesegmenteerd in zuig- en dompelbaar. Afhankelijk van de toepassing is de markt gesegmenteerd in diesel, benzine en biobrandstof.

Blader door volledige premium onderzoeksdetails:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/fuel-dispenser-market-7018

Regionale analyse van de brandstofdispensermarkt

De markt voor brandstofdispensers is breed verspreid over grote delen van de wereld vanwege de vraag op de wereldmarkt. Dit omvat delen van Noord-Amerika, Europa en de Regio Azië-Pacific. Europa heeft een aanzienlijk marktaandeel in regio’s als Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. Daarna volgen grote Aziatische landen als India, China en Japan.

Topspelers in dit onderzoeksrapport zijn Gilbarco Inc. (VS), Dover Fueling Solutions (VS), Tatsuno Corporation (Japan), Bennett Pump Company (VS), Scheidt & Bachmann Tubs d.o.o. (Kroatië), NEOTEC (Griekenland), LanFeng Co. Ltd (China), Piusi Spa (Italië) en anderen.

Marktgrootte 2030

USD aanzienlijke waarde

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

5.82% (2022-2030)

Basisjaar

2021

Marktprognoseperiode

2022-2030

Buy Now Fuel Dispenser Market Report” en Drive Gatewaytot nieuwe mogelijkheden die uw zakelijke beslissing kunnen verrijken.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor brandstofceltechnologie Onderzoeksrapportinformatie per type (PEMFC, MCFC, SOFC, DMFC, PAF en anderen), toepassing (stationair, draagbaar en transport) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2030

Markt voor scheepsbrandstofinjectie Onderzoeksrapportinformatie per component (brandstofinjector, brandstofpomp, brandstofkleppen), per toepassing (binnenwateren, commerciële schepen), per HP-bereik en regio – prognose tot 2030

Automotive brandstofinjectie markt Onderzoeksrapportinformatie per componenttype [elektronische regeleenheid (ECU), brandstofinjectoren, drukregelaars, brandstofpompen en sensoren], technologie (benzine en dieselinjectie), brandstoftype (benzine en diesel), verkoopkanaal (OEM en aftermarket), voertuigtype (personenauto en bedrijfsvoertuig) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld); Prognose tot 2027

Automotive Fuel Delivery System Markt per component (brandstofpomp, brandstofinjector, brandstofdrukregelaar, brandstoffilter, brandstofrail, luchtregelklep, gaskleppositiesensor) per brandstoftype (benzine, diesel en alternatieve brandstoffen), per voertuig (LCV, HCV, passagier en hybride) en per regio (Noord-Amerika, Azië-Oceanië, Europa, Midden-Oosten en Afrika, Zuid-Amerika) – Voorspelling 2030

Automotive brandstoffilter markt Onderzoeksrapport informatierapport per voertuigtype (personenauto, licht bedrijfsvoertuig, zwaar bedrijfsvoertuig), filtermateriaal (cellulose, synthetische stoffen, andere), per brandstoftype (benzine en diesel), per verkoopkanaal (OEM en aftermarket) en per regio – wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact


Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)


99 Hudson Street, 5Th Floor


New York, NY 10013


United States of America


+1 628 258 0071 (US)


+44 2035 002 764 (UK)


Email: [email protected]


Keywords:  Fuel Dispenser Market Technology,Fuel Dispenser Market Trends,Fuel Dispenser Market Sales,Fuel Dispenser Market size,Fuel Dispenser Market Share,Fuel Dispenser Market Forecast