header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Quantum Computing-markt bereikt USD 4,85 miljard in 2030 – Premium studie door Market Research Future

May 26, 2023 3:00 PM ET

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde quantumcomputingmarkt naar verwachting een CAGR van 31,3% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 4,85 miljard in 2030.

Quantum computing is een vorm van computing die kwantummechanische fenomenen zoals superpositie en verstrengeling gebruikt om bewerkingen op gegevens uit te voeren. In tegenstelling tot klassieke computers, die bits gebruiken om informatie op te slaan en te manipuleren, gebruiken kwantumcomputers kwantumbits (qubits) om berekeningen uit te voeren. De wereldwijde markt voor kwantumcomputing werd in 2020 gewaardeerd op USD 2,1 miljard en zal naar verwachting in 2027 USD 7,3 miljard bereiken, met een CAGR van 19,5% tijdens de prognoseperiode.

De COVID-19-pandemie heeft een gemengde impact gehad op de markt voor quantumcomputing. Aan de ene kant heeft het de toeleveringsketens verstoord en de onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten vertraagd, wat heeft geleid tot vertragingen bij de lancering van nieuwe producten en diensten. Aan de andere kant heeft de pandemie de adoptie van digitale technologieën, waaronder quantum computing, versneld, omdat bedrijven hun veerkracht en wendbaarheid willen verbeteren in het licht van toekomstige crises.

Vraag een gratis voorbeeld van dit strategisch rapport aan:

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn

  • IBM Corporation
  • Rigetti & Co Inc
  • D-Wave Systems Inc
  • Cambridge Quantum Computing Ltd
  • Atos SE
  • Intel Corporation
  • IBM Corporation

Regionale analyse

Geografisch gezien domineert Noord-Amerika de markt voor quantum computing, gevolgd door Europa en Azië-Pacific. De Verenigde Staten zijn de grootste markt voor quantum computing in Noord-Amerika, vanwege de aanwezigheid van een groot aantal quantum computing-bedrijven en onderzoeksorganisaties in de regio. In Europa zijn het Verenigd Koninkrijk en Duitsland de belangrijkste markten voor quantum computing. In Azië-Pacific zijn China, Japan en Zuid-Korea de belangrijkste markten voor quantum computing.

Koop dit rapport (PDF van 117 pagina’s met inzichten, grafieken, tabellen en figuren):

Marktsegmentatie

De markt voor quantum computing is verdeeld in op basis van product, toepassing, verticals en geografische regio’s.

Gebaseerd op product: hardware, software en services vormen de subsegmenten binnen het producttypesegment. De grootste categorie van de markt is hardware.

Gebaseerd op toepassing: Het toepassingssegment voor kwantumcomputing is verder onderverdeeld in optimalisatie, machine learning, simulatie en andere.

Gebaseerd op verticaal: lucht- en ruimtevaart en defensie, BFSI, energie en energie, gezondheidszorg, informatietechnologie (IT) en telecommunicatie, transport en andere vormen de subsegmenten van het verticale segment.

Blader door een diepgaand marktonderzoeksrapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/quantum-computing-market-2583

De quantumcomputingmarkt zal naar verwachting de komende jaren in een snel tempo groeien, waarbij een aantal bedrijven zwaar investeert in de technologie. Enkele van de nieuwste ontwikkelingen in de industrie in 2023 zijn:

  • Google kondigde de ontwikkeling aan van een nieuwe kwantumcomputer genaamd Sycamore, die berekeningen kan uitvoeren die traditionele supercomputers miljoenen jaren zouden kosten.  Sycamore is de eerste kwantumcomputer die ‘kwantumsuprematie’ bereikt, wat betekent dat het een probleem kan oplossen dat de mogelijkheden van een klassieke computer te boven gaat.
  • IBM heeft de release aangekondigd van zijn nieuwe quantum computing-platform, IBM Q System One.  IBM Q System One is de eerste commerciële quantumcomputer die beschikbaar is voor bedrijven en onderzoekers.
  • Intel kondigde zijn plannen aan om $ 1 miljard te investeren in onderzoek en ontwikkeling op het gebied van kwantumcomputing.  Intel is een van een aantal bedrijven die zwaar investeren in quantum computing, omdat ze zien dat de technologie het potentieel heeft om een revolutie teweeg te brengen in een breed scala aan industrieën.
  • De Amerikaanse regering heeft een nieuw initiatief aangekondigd om onderzoek en ontwikkeling op het gebied van quantum computing te ondersteunen.  Het initiatief, genaamd het National Quantum Initiative, zal de komende vijf jaar $ 1,2 miljard aan financiering bieden.

*Top trending rapporten*

Data Analytics Markt OnderzoeksrapportWereldwijde prognose tot 2030

Online onderwijsmarkt Onderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

6G-markt Onderzoek Global Forecast tot 2040

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Quantum Computing Market,Quantum Computing Technology,Quantum Computing Market Size,Quantum Computing Market Share,Quantum Computing Industry,Quantum Computing Market PDF,Quantum Computing Market Demands,Quantum Computing Market Research PDF