header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


IoT (Internet of Things) Platform markt wordt geschat op een CAGR van 15,20% tijdens het geschatte tijdsbestek van 2022 tot 2030

May 26, 2023 2:00 PM ET

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde IoT-platformmarktomvang naar verwachting een CAGR van 15,20% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 22,64 miljard hebben in 2030.

De IoT-platformmarkt (Internet of Things) verwijst naar de softwareplatforms en -tools die worden gebruikt om de enorme hoeveelheden gegevens die door IoT-apparaten worden gegenereerd, te beheren en te analyseren. Met deze platforms kunnen bedrijven gegevens verzamelen, opslaan, verwerken en analyseren van een breed scala aan IoT-apparaten, waaronder sensoren, wearables en smart home-apparaten.

Het IoT-platform is de afgelopen jaren snel gegroeid, gedreven door de toenemende acceptatie van IoT-apparaten in verschillende sectoren, zoals gezondheidszorg, productie en transport.

De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de IoT-platformmarkt. De pandemie heeft geleid tot een toename van de acceptatie van werken op afstand en online diensten, wat de vraag naar IoT-apparaten en -platforms heeft gestimuleerd. De pandemie heeft ook het belang van IoT-technologie in de gezondheidszorg benadrukt, met het gebruik van IoT-apparaten voor patiëntbewaking op afstand en telegeneeskunde.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn

– SAMSUNG
– Robert Bosch GmbH,
– Ayla Networks Inc
– GENERAL ELECTRIC,
– KaaIoT Technologies LLC,
– De ThingsBoard Auteurs
– SiteWhere LLC.

Regionale analyse

In termen van regionale analyse wordt verwacht dat Noord-Amerika de IoT-platformmarkt zal domineren, vanwege de aanwezigheid van verschillende toonaangevende IoT-platformleveranciers in de regio en de hoge acceptatie van IoT-apparaten in verschillende industrieën. Europa zal naar verwachting ook getuige zijn van een aanzienlijke groei in de IoT-platformmarkt, als gevolg van de toenemende overheidsinitiatieven om de adoptie van IoT-technologie te bevorderen. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting getuige zijn van de grootste groei in de IoT-platformmarkt, vanwege de toenemende acceptatie van IoT-apparaten in landen als China en India. Het Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika zullen naar verwachting ook een aanzienlijke groei doormaken in de IoT-platformmarkt, als gevolg van de toenemende acceptatie van IoT-technologie in deze regio’s.

Koop dit rapport (PDF van 126 pagina’s met inzichten, grafieken, tabellen en figuren) Klik hier

Marktsegmentatie

De Global Internet of Things platformmarkt is gesegmenteerd op basis van platform en applicatie.

Gebaseerd op het platform: De Internet of Things-platformmarkt is onderverdeeld in connectiviteit / M2M-platform, laaS-back-end, hardwarespecifiek softwareplatform en extensie voor consumenten- / bedrijfssoftware

Op basis van de applicatie: beheer, databasebeheer, analyse en verwerking

Gebaseerd op de eindgebruikers: smart cities en woningen, retail en gezondheidszorg

Volledige rapportdetails opvragen:
  https://www.marketresearchfuture.com/reports/iot-platform-market-1739

** Top trending rapporten **

Zero-Touch Provisioning Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2032

Insurtech Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  IoT Platform Market,IoT Platform Market Size,IoT Platform Market Share,IoT Platform Market Growth,IoT Platform Market Demands,IoT Platform Industry,IoT Platform Market Research