header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Vooruitgang in tegellijmtechnologie drijft de Indiase markt aan

Jun 8, 2023 5:00 PM ET

India Tegellijm Marktoverzicht:

De India Tile Adhesive Market 2020 door de beoordelingsperiode tot 2023. Volgens MRFR-evaluatie kan de Indiase tegellijmmarkt groeien met een CAGR van 9,09%. Tegen 2023 kan de Indiase tegellijmmarkt een omzet van ongeveer USD 136,76 miljoen behalen.

Tegellijm is een soort bindmiddel dat wordt gebruikt om tegels op een oppervlak te verlijmen. Het is een mengsel van cement, zand en andere additieven, die uitstekende hechtingseigenschappen bieden. Tegellijm wordt vaak gebruikt in bouwprojecten, vooral voor vloeren en wandtegels. Deze groei kan worden toegeschreven aan verschillende factoren, zoals de toenemende vraag naar moderne bouwpraktijken en de toenemende acceptatie van geavanceerde technologie in de bouwsector.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4655

Marktdrivers:

Een van de belangrijkste drijfveren van de Indiase tegellijmmarkt is de toenemende vraag naar moderne bouwpraktijken. In de afgelopen jaren is er een belangrijke verschuiving geweest naar moderne bouwpraktijken in India, wat heeft geleid tot de toegenomen acceptatie van tegellijm. Moderne bouwpraktijken omvatten het gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken om ervoor te zorgen dat gebouwen worden gebouwd om lang mee te gaan. Tegellijm is een essentieel onderdeel van moderne bouwpraktijken, omdat het uitstekende hechtingseigenschappen biedt die ervoor zorgen dat tegels lang op hun plaats blijven.

Een andere aanjager van de Indiase tegellijmmarkt is de toenemende acceptatie van geavanceerde technologie in de bouwsector. Met de komst van nieuwe technologieën zoals 3D-printen en kunstmatige intelligentie zijn bouwbedrijven nu in staat om gebouwen van betere kwaliteit te bouwen in minder tijd. Tegellijm is een essentieel onderdeel van deze geavanceerde bouwpraktijken, omdat het de nodige hechteigenschappen biedt om ervoor te zorgen dat tegels op hun plaats blijven, zelfs onder extreme omstandigheden.

Uitdagingen voor de markt:

Hoewel de Indiase tegellijmmarkt de afgelopen jaren een aanzienlijke groei heeft doorgemaakt, staat deze nog steeds voor verschillende uitdagingen. Een van de grootste uitdagingen is het gebrek aan bewustzijn over de voordelen van tegellijm. Veel bouwbedrijven en aannemers gebruiken nog steeds traditionele methoden voor tegelinstallatie, zoals het gebruik van zand en cement, wat tijdrovend en minder effectief kan zijn. Dit gebrek aan bewustzijn over de voordelen van tegellijm heeft de groei van de markt belemmerd, omdat veel potentiële klanten zich niet bewust zijn van de voordelen ervan.

Een andere uitdaging voor de Indiase tegellijmmarkt is de aanwezigheid van producten van lage kwaliteit op de markt. Met de toenemende vraag naar tegellijm zijn er veel nieuwe spelers op de markt gekomen die ondermaatse producten aanbieden tegen lagere prijzen. Dit heeft geleid tot een situatie waarin klanten vaak in de war zijn over welk product ze moeten kiezen, en velen kopen uiteindelijk producten van lage kwaliteit die niet de vereiste hechtingseigenschappen bieden.

Koop dit rapport @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=4655

Marktsegmentatie:

De Indiase tegellijmmarkt kan worden gesegmenteerd op basis van het type lijm en de toepassing. Op basis van het type lijm kan de markt worden ingedeeld in cement, epoxy en andere. Cementgebonden lijmen zijn de meest gebruikte lijm in India, vanwege hun kosteneffectiviteit en gebruiksgemak. Epoxylijmen daarentegen zijn duurder, maar bieden superieure hechteigenschappen, waardoor ze ideaal zijn voor zware toepassingen.

Op basis van de toepassing kan de markt worden ingedeeld in vloeren, muren en andere. Vloeren zijn het grootste toepassingssegment in de Indiase tegellijmmarkt, vanwege de grote vraag naar tegels in residentiële en commerciële gebouwen. Wandtegels winnen ook aan populariteit, vooral bij de bouw van high-end gebouwen.

Conclusie:

Kortom, de Indiase tegellijmmarkt heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, als gevolg van de toenemende vraag naar moderne bouwpraktijken en de toepassing van geavanceerde technologie in de bouwsector. De markt is echter nog steeds

Blader door een diepgaand marktonderzoeksrapport

https://www.marketresearchfuture.com/reports/india-tile-adhesive-market-4655

SleutelSpelers

Pidiliet Industrieën

MYK LATICRETE INDIA PVT LTD

Saint-Gobain Weber

Fosroc Indië

BASF India Ltd

Huntsman Corporatie

Kajaria Keramiek Limited

Bostik

Fuller Bedrijf

SIKA NEDERLAND

ARDEX Groep

Henkel AG & Co. KGaA

Blader door gerelateerd rapport

https://www.marketresearchfuture.com/reports/industrial-thermal-insulation-market-4876

https://www.marketresearchfuture.com/reports/honeycomb-packaging-market-4868

https://www.marketresearchfuture.com/reports/all-terrain-cranes-market-4917

https://www.marketresearchfuture.com/reports/glass-fiber-reinforced-plastic-gfrp-market-5004

 

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5e verdieping,

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071

E-mailadres: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor,

New York, New York 10013

United States of America

+1 628 258 0071

Email: [email protected]
Keywords:  India Tile Adhesive Market,India Tile Adhesive Market size,India Tile Adhesive Market trends,India Tile Adhesive Market types