header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


2-in-1 laptops Marktanalyse, grootte, vraag zal groeien met een CAGR van 21,6% tegen 2030

Jun 9, 2023 2:50 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de 2-in-1-laptopmarkt naar verwachting een CAGR van ~ 21,6% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 21,93 miljard hebben in 2030.

De term “2-in-1 laptopmarkt” verwijst naar het segment van de computermarkt dat zich richt op laptops of draagbare computerapparaten die een dubbele functionaliteit van zowel een laptop als een tablet bieden. Deze apparaten combineren de functies van een traditionele laptop, zoals een fysiek toetsenbord en een volledig besturingssysteem, met de veelzijdigheid en draagbaarheid van een tablet, vaak met een touchscreen-interface en de mogelijkheid om het toetsenbord los te koppelen of op te vouwen.

Deze apparaten worden vaak geleverd met krachtige hardwarespecificaties, waaronder snelle processors, voldoende geheugen en schermen met hoge resolutie om een naadloze gebruikerservaring te bieden in zowel laptop- als tabletmodi.

De COVID-19-pandemie had een aanzienlijke impact op de markt voor 2-in-1-laptops. Met wijdverspreide lockdowns en beperkingen op fysieke bijeenkomsten werden werken op afstand en afstandsonderwijs de nieuwe norm. Dit leidde tot een sterke toename van de vraag naar draagbare computerapparaten zoals 2-in-1 laptops die de productiviteit en online samenwerking vanuit huis konden vergemakkelijken. Veel bedrijven en onderwijsinstellingen hebben modellen voor werken en leren op afstand aangenomen, waardoor de behoefte aan veelzijdige apparaten die gemakkelijk kunnen overschakelen tussen werk en vrijetijdsbesteding, is toegenomen.

Ontvang een gratis sample Copy@  https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3948

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • Samsung Electronics Co Ltd
  • HP Inc
  • AsusTek Computer Inc
  • Dell-technologieën
  • Microsoft Corporation
  • Lenovo Groep Limited
  • Sony Corporation
  • Acer Inc
  • Toshiba Corporation

Koop nu een premium onderzoeksrapport:

Regionale analyse

De grootste regio in de 2-in-1 laptopmarkt was Noord-Amerika. De populariteit van 2-in-1 laptops is bijzonder hoog in Noord-Amerika vanwege factoren zoals geavanceerde acceptatie van consumentenelektronica, een technisch onderlegde bevolking en een sterke nadruk op productiviteit en draagbaarheid.

Het is echter belangrijk op te merken dat de marktdynamiek in de loop van de tijd kan veranderen en dat het landschap van de 2-in-1-laptopmarkt sindsdien mogelijk is geëvolueerd. Factoren zoals regionale voorkeuren, economische omstandigheden en technologische vooruitgang kunnen de groei en verschuiving van de markt in verschillende regio’s beïnvloeden.

Consulteer Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3948

Marktsegmentatie

De 2 in 1 Laptops Markt is gesegmenteerd in type, grootte en toepassing.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in 2-in-1 Convertible en 2-in-1 Detachable.

Op basis van de grootte is de markt gesegmenteerd in schermgrootte 10,1 inch, schermgrootte 13,3 inch, schermgrootte 14,0 inch en schermgrootte 15,6 inch.

 Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in persoonlijk en commercieel.

 Gerelateerde rapporten:

Digital Mobile Radio (DMR) Markt Onderzoeksrapport: per laag, per branche en regio – prognose tot 2030

USB-ontwerpen Markt: informatie per type, product, connectortype, toepassing en regio – prognose tot 2030

Draadloze oortelefoonmarkt, door, per technologie, per verkooppunt, per toepassing – prognose 2030

Markt voor hybride batterij-energieopslagsystemen, per technologie – Prognose 2030

Agriculture Robots Marktonderzoeksrapport Informatie per type, per toepassing en per regio – Marktprognose tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktOnderzoek naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten, stelt onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071 (US)  

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]


Keywords:  2 in 1 Laptops Market Size,2 in 1 Laptops Industry,2 in 1 Laptops Market Demand,2 in 1 Laptops Market Growth,2 in 1 Laptops Market Trends