header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Smart Hospital Market Analysis, Trends en Industry Size zullen groeien met een CAGR van 23,60% in 2032

Jun 12, 2023 3:36 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde Smart Hospital-markt naar verwachting een CAGR van ~ 23,60% registreren van 2022 tot 2032 en een waarde van meer dan USD 77,4219 miljard hebben in 2032.

De markt voor slimme ziekenhuizen verwijst naar de integratie van geavanceerde technologieën, zoals kunstmatige intelligentie (AI), Internet of Things (IoT), big data-analyse en cloud computing, in zorginstellingen om de patiëntenzorg te verbeteren, de operationele efficiëntie te verbeteren en het gebruik van middelen te optimaliseren. Slimme ziekenhuizen maken gebruik van deze technologieën om processen te automatiseren, patiënten op afstand te monitoren, de communicatie tussen zorgprofessionals te stroomlijnen en de algehele zorgverlening te verbeteren. De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de gezondheidszorg, waaronder slimme ziekenhuizen. De crisis benadrukte het belang van technologie bij het beheer van gezondheidszorgstelsels en het reageren op dergelijke noodsituaties. Slimme ziekenhuizen hebben een cruciale rol gespeeld bij het beperken van de impact van de pandemie door patiëntmonitoring op afstand, telegeneeskundediensten en efficiënt beheer van medische middelen mogelijk te maken. De pandemie heeft de adoptie van slimme ziekenhuisoplossingen versneld, omdat zorgverleners ernaar streven hun mogelijkheden voor effectieve en veerkrachtige zorgverlening te verbeteren.

Ontvang een gratis sample Copy@  https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4505

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn

  • Allengers Groepen
  • Qualcomm Leven
  • Siemens Healthineers
  • Mckesson Corporation
  • Cerner Corporatie
  • Adhere Tech
  • Medtronic NV.
  • Koninklijke Philips N.V.
  • GE Gezondheidszorg
  • Honeywell Life Care-oplossingen

Koop nu Premium Research Report:  https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=4505

Regionale analyse

De regio heeft een goed ontwikkelde gezondheidszorginfrastructuur en een hoge adoptie van geavanceerde technologieën, waardoor het een belangrijke markt is voor slimme ziekenhuizen. De Verenigde Staten en Canada zijn toonaangevend op het gebied van implementatie en investeringen in slimme oplossingen voor de gezondheidszorg. Europese landen omarmen actief slimme ziekenhuistechnologieën om de resultaten voor patiënten te verbeteren en de zorgactiviteiten te optimaliseren. Landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk zijn belangrijke spelers op deze markt. De regio Azië-Pacific is getuige van een snelle groei in de markt voor slimme ziekenhuizen als gevolg van toenemende investeringen in gezondheidszorginfrastructuur en toenemende acceptatie van digitale technologieën. China, Japan, Zuid-Korea en India stimuleren de marktgroei in deze regio. Landen als Brazilië en Mexico ervaren een groei in slimme ziekenhuisimplementaties, gedreven door het verbeteren van de gezondheidszorginfrastructuur en de behoefte aan betere oplossingen voor gezondheidszorgbeheer. De regio neemt geleidelijk slimme ziekenhuistechnologieën over, waarbij de Verenigde Arabische Emiraten en Saoedi-Arabië koplopers zijn in termen van marktgroei. De vraag naar geavanceerde oplossingen voor de gezondheidszorg en investeringen in IT-infrastructuur voor de gezondheidszorg stuwen de markt in deze regio.

Consulteer Discount@  https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4505

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor slimme ziekenhuizen is gesegmenteerd in type en toepassing.

Op basis van type: algemene diensten, specialiteit en superspecialiteit

Op basis van toepassing: beheer van geneesmiddelen op afstand, poliklinische waakzaamheid, medische hulp, medische verbonden beeldvorming, elektronisch patiëntendossier en kliniekworkflow

Gerelateerde rapporten:

Digital Mobile Radio (DMR) Markt Onderzoeksrapport: per laag, per branche en regio – prognose tot 2030

Markt voor USB-apparaten: informatie per type, product, connectortype, toepassing en regio – prognose tot 2030

Draadloze oortelefoonmarkt, per technologie, per verkooppunt, per toepassing – prognose 2030

Markt voor hybride batterij-energieopslagsystemen, per technologie – Prognose 2030

Fotovoltaïsche (PV) Marktonderzoeksrapport Informatie per type, component, toepassing en regio – Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071 (US)  

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]


Keywords:  Smart Hospital Market,Smart Hospital Market Size,Smart Hospital Market Analysis,Smart Hospital Industry,Smart Hospital Market Trends