header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Groei van de Smart Home-markt gedreven door de toegenomen acceptatie van IoT-oplossingen

Jun 13, 2023 5:00 PM ET

Smart Home-markt: Smart Home-markt wordt aangedreven door de toenemende acceptatie van Internet of Things (IoT) -technologie met een gezonde CAGR van ~ 12,3%  tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2032.

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de Smart Home-markt naar verwachting een CAGR van ~ 12,3% registreren van 2023 tot 2032 en een waarde van meer dan USD 285,4 miljard hebben in 2032. De smart home-markt heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei en innovatie doorgemaakt. Smart homes zijn woningen die zijn uitgerust met verschillende Internet of Things (IoT) -apparaten en -systemen die op afstand kunnen worden bediend en geautomatiseerd via een smartphone, tablet of andere verbonden apparaten. Deze apparaten en systemen werken samen om het gemak, de veiligheid, de energie-efficiëntie en het algehele comfort in huis te verbeteren. Smart home-technologie maakt energiebeheer en -optimalisatie mogelijk, waardoor huiseigenaren het energieverbruik kunnen bewaken en regelen via slimme thermostaten, verlichtingssystemen en slimme stekkers. Deze focus op energie-efficiëntie sluit aan bij de groeiende nadruk op duurzaam leven en het verminderen van de koolstofvoetafdruk.

Gratis voorbeeldrapport aanvragen – Ontvang een gratis voorbeeldrapport om een voorbeeld te bekijken van de waardevolle inzichten en gegevens die we bieden.

Belangrijkste spelers:

  • Siemens AG (Duitsland)
  • Johnson Controls Inc (VS)
  • Legrand S.A. (Frankrijk)
  • Samsung Electronics Co. Ltd (Zuid-Korea)
  • ABB Ltd. (Zwitserland)
  • Honeywell International Inc. (VS)
  • United Technologies Corporation (VS)
  • Schneider Electric (Frankrijk)
  • General Electric Company (VS)

 

Ga verder met kopen – Ga verder met uw aankoop om de inzichten en gegevens van het volledige rapport te ontgrendelen.

Regionale analyse:       

Noord-Amerika is een van de toonaangevende regio’s op het gebied van smart home-adoptie. De Verenigde Staten en Canada zijn getuige geweest van een aanzienlijke groei in de smart home-markt als gevolg van factoren zoals een hoog besteedbaar inkomen, geavanceerde infrastructuur en technisch onderlegde consumenten. De aanwezigheid van grote smart home-technologiebedrijven en de vroege adoptie van verbonden apparaten hebben bijgedragen aan de groei in deze regio.

Europa is ook getuige geweest van een aanzienlijke groei in de smart home-markt, met landen als Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en de Scandinavische landen die de adoptie leiden. Factoren zoals een verhoogd bewustzijn van energiebesparing, overheidsinitiatieven die smart home-technologie promoten en een hoge levensstandaard hebben bijgedragen aan de groei van de markt.

De regio Azië-Pacific is naar voren gekomen als een veelbelovende markt voor smart home-technologie. Landen als China, Japan, Zuid-Korea en India zijn getuige van een snelle groei als gevolg van factoren zoals stijgende besteedbare inkomens, verstedelijking en een technisch onderlegde bevolking. Overheidsinitiatieven en investeringen in smart city-projecten stimuleren de adoptie van smart home-technologie.

Marktsegmentatie:

Smart Home-markt is gesegmenteerd in component, producttype, software en services, eindgebruiker en regio.

Per component:

Hardware (Beveiliging , Domotica , Home Entertainment , Home Healthcare) Smart Appliance , Diensten (Energieverbruik & Management Services , Security Services , Healthcare Services , Entertainment Services)]

Producttype:

De smart home-markt is gesegmenteerd in lichtregeling , beveiliging en toegangscontrole, HVAC-regeling, entertainmentcontrole, slimme luidspreker, thuiszorg, slimme keuken, huishoudelijke apparaten en slimme meubels . Het segment lichtregeling zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben tijdens de prognoseperiode. Dit komt door de toenemende vraag naar slimme lampen en dimmers die op afstand kunnen worden bediend met een smartphone of tablet.

Software en diensten:

De smart home-markt is gesegmenteerd in gedrag en proactief. Het gedragssegment zal naar verwachting het snelst groeien tijdens de prognoseperiode. Dit komt door de toenemende vraag naar software en services die gegevens van smart home-apparaten kunnen verzamelen en deze kunnen gebruiken om gebruikers gepersonaliseerde aanbevelingen en inzichten te bieden.

Eindgebruiker:

De smart home-markt is gesegmenteerd in residentieel en commercieel. Het residentiële segment zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben tijdens de prognoseperiode. Dit komt door de toenemende acceptatie van smart home-apparaten door huiseigenaren die op zoek zijn naar manieren om te verbeterenhun veiligheid, energie-efficiëntie en entertainmentervaring.

Regio:

De smart home-markt is gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika en Latijns-Amerika . Noord-Amerika zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben tijdens de prognoseperiode. Dit komt door de vroege adoptie van smart home-apparaten in de regio.

Blader door het rapport – Verken de inhoud, secties en belangrijkste inzichten van het rapport door door de gedetailleerde informatie te bladeren.

Laatste nieuws uit de industrie:

Amazon Sidewalk wordt in bepaalde landen gelanceerd. Amazon Sidewalk is een energiezuinig, wide-area netwerk dat helpt om het bereik van smart home-apparaten uit te breiden.  Het is momenteel beschikbaar in de VS, het VK, Duitsland en Japan.

Google Home krijgt nieuwe functies. Google Home heeft een aantal nieuwe functies toegevoegd, waaronder de mogelijkheid om smart home-apparaten met je stem te bedienen, informatie over het weer te krijgen en muziek af te spelen. 

Samsung SmartThings krijgt een nieuwe look. Samsung SmartThings is opnieuw ontworpen met een nieuwe gebruikersinterface en een aantal nieuwe functies. 

Nest kondigt nieuwe producten aan. Nest heeft een nieuwe slimme thermostaat en een nieuwe slimme beveiligingscamera aangekondigd. 

Yale lanceert nieuw smart lock. Yale heeft een nieuw slim slot gelanceerd dat kan worden vergrendeld en ontgrendeld met je stem of een mobiele app. 

Gerelateerd rapport:

Corporate E-learning Markt  Per technologie, per trainingstype, per regio – marktprognose tot 2030.

Markt voor vertaaldiensten per servicetype, per bedrijfstype, per component, per toepassing – prognose tot 2030

Software as a Service (SaaS) markt  Per implementatie, per eindgebruiker, per branche – prognose 2020-2030

Over Market Research Future (MRFR):

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:         

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected] 

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  smart home website,home smart home,smart home automation,smart home security solutions,smart home security system,connected smart home,smart home systeme,home smart security system,smart home security companies,smart home integration,smart home alarms,smart home automation software,home smart security systems,best smart home security systems,top smart home security systems,new smart home devices,security smart home