header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Blockchain in retailmarkt zal naar verwachting USD 70,05 miljard bereiken bij een CAGR van 42,40% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jun 13, 2023 2:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens MRFR-analyse zal Blockchain in de retailmarkt naar verwachting een CAGR van ~ 42,40% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 70,05222 miljard hebben in 2030. De blockchain in de retailmarkt verwijst naar de toepassing van blockchain-technologie binnen de detailhandel. Blockchain is een gedecentraliseerde en gedistribueerde grootboektechnologie die veilige, transparante en onveranderlijke registratie van transacties en gegevens mogelijk maakt.

Hiermee kunnen meerdere deelnemers een gedeelde database onderhouden zonder afhankelijk te zijn van een centrale autoriteit. In de retailsector heeft blockchain-technologie het potentieel om een revolutie teweeg te brengen in verschillende aspecten van operaties, supply chain management en klantervaring. Hier zijn enkele belangrijke gebieden waar blockchain wordt gebruikt in de retailmarkt

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7703

Marktsegmentatie

Blockchain in de retailmarkt is gesegmenteerd in type, retailplatform, organisatiegrootte, toepassing.

Typ Outlook: Publiek, Private, Consortium

Retailplatform: Bitcoin, Ripple, Ethereum, R3 Corda, Hyperledger Fabric, Multichain, Quorum.

Organisatiegrootte: Grote ondernemingen, KMO’s

Toepassing: Compliance Management, Database Management, Auditing, Payment management, Inventory management, Loyalty and Rewards management, Fraud management

Buy Now Premium Research Report – Krijg uitgebreide marktinzichten.

Belangrijkste spelers

  • Tata Consultancy Services Limited (Indië)
  • Microsoft Corporation (VS)
  • Guardtime (VS)
  • Oracle Corporation (VS)
  • Amazon Web Services (VS)
  • BlockApp (US)
  • Bitpay (VS)
  • Microsoft Corporation (VS)
  • Bitfury USA Inc. (VS)
  • Cognizant (VS)
  • Cisco Systems (VS)

 

Regionale analyse

Noord-Amerika is een van de toonaangevende regio’s in het adopteren van blockchain-technologie in verschillende sectoren, waaronder de detailhandel. In de detailhandel wordt blockchain gebruikt voor supply chain management, het bijhouden van de herkomst van producten en het verbeteren van de klantervaring. Grote retailspelers en startups in de regio zijn actief op zoek naar blockchain-oplossingen om hun activiteiten te stroomlijnen en de transparantie te vergroten.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) op Blockchain in retailmarkt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/blockchain-in-retail-market-7703

Europa is een andere prominente regio waar blockchain-technologie grip krijgt op de retailmarkt. Landen als Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Estland zijn actief betrokken bij blockchain-initiatieven. Europese retailers maken gebruik van blockchain voor traceerbaarheid van de toeleveringsketen, productauthenticatie en het waarborgen van ethische inkoop. De Europese Unie ondersteunt ook blockchain-projecten door middel van financiering en regelgevingskaders.

De regio Azië-Pacific heeft een aanzienlijk marktpotentieel voor blockchain in de detailhandel. Landen als China, Japan, Zuid-Korea en Singapore lopen voorop in de adoptie van blockchain in de detailhandel. Deze landen zijn getuige geweest van een toegenomen interesse in het gebruik van blockchain voor grensoverschrijdende betalingen, voorraadbeheer en klantloyaliteitsprogramma’s. De aanwezigheid van grote e-commercebedrijven en een technisch onderlegde consumentenbasis draagt bij aan de groei van blockchain in de detailhandel in deze regio.

Blader door meer onderzoeksrapporten over informatie- en communicatietechnologie.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat omZie meer, weet meer en doe meer, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Blockchain in Retail Market,Blockchain in Retail Market Size,Blockchain in Retail Market Share,Blockchain in Retail Market Growth