header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktomvang taalvertalingssoftware bereikt USD 24,87 miljard, met een CAGR van 16,80% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jun 13, 2023 7:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten:

De markt voor vertaalsoftware wordt gedreven door een snel toenemende trend van bring your own devices met een gezonde CAGR van 16,80% met USD 24,87 miljard tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

De markt voor vertaalsoftware verwijst naar de industrie die betrokken is bij de ontwikkeling en levering van softwareoplossingen die de vertaling van tekst of spraak van de ene taal naar de andere mogelijk maken. Deze markt richt zich op verschillende sectoren zoals gezondheidszorg, e-commerce, reizen en toerisme, onderwijs en meer. De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt voor vertaalsoftware. Vanwege reisbeperkingen en fysieke afstandsmaatregelen is er een toename van de vraag naar externe communicatie en virtuele samenwerkingstools. Dit heeft de behoefte aan vertaalsoftware vergroot om de communicatie tussen individuen en bedrijven met verschillende taalkundige achtergronden te vergemakkelijken. De pandemie heeft de adoptie van digitale transformatie en werken op afstand versneld, waardoor de vraag naar vertaalsoftware in verschillende sectoren is toegenomen.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn,

  • Bigword Group Ltd. (Engeland)
  • Lionbridge Technologies Inc. (VS)
  • Languageline Solutions (VS)
  • Global Linguist Solutions (VS)
  • Babylon Corporation (Israël)
  • Google Inc. (VS)
  • IBM Corporation (VS)
  • Microsoft Inc. (VS)
  • Systran (Zuid-Korea)
  • Cloudwords Inc. (VS).

Reikwijdte van het rapport – Markt voor vertaalsoftware:

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

Marktomvang tegen 2030

USD 24,87 miljard

CAGR in 2022-2030

16.80%

 Basisjaar

2021

 Voorspelling

2022-2030

Buy Now Premium Research Report – Krijg uitgebreide marktinzichten.


Marktsegmentatie

  • De wereldwijde markt voor vertaalsoftware is gesegmenteerd in component, functie, organisatiegrootte en verticaal
  • Op basis van component: oplossing en service
  • Op basis van functie: vertaling, lokalisatie en interpretatie
  • Op basis van organisatiegrootte: grote ondernemingen
  • Gebaseerd op Vertical: Healthcare, Government en IT & Telecommunication.


Regionale analyse:

De regio heeft een aanzienlijk marktaandeel in de markt voor vertaalsoftware, voornamelijk gedreven door de aanwezigheid van grote technologiebedrijven en een hoge mate van digitalisering in verschillende sectoren. Europese landen zijn getuige geweest van een aanzienlijke adoptie van vertaalsoftware, gedreven door de behoefte aan meertalige communicatie binnen de Europese Unie en het gevarieerde taallandschap van de regio.

Blader door een diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren)

https://www.marketresearchfuture.com/reports/language-translation-software-market-4452

De groeiende e-commerce-industrie, de toenemende internetpenetratie en de snelle digitalisering in landen als China, India en Japan hebben bijgedragen aan de groei van de markt voor vertaalsoftware in de regio Azië-Pacific. De markt in deze regio is getuige van groei als gevolg van de toenemende acceptatie van e-learningplatforms, grensoverschrijdende handel en de behoefte aan meertalige klantenservice. De markt breidt zich uit in deze regio als gevolg van de groeiende aanwezigheid van internationale bedrijven, toerisme en de behoeftevoor vertaaldiensten voor interculturele communicatie.

Gerelateerde artikelen:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Us:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Language Translation Software Market,Global Language Translation Software Market,Language Translation Software Market 2030,Language Translation Software Market Size,Language Translation Software Market Share,Language Translation Software Market Growth,Language Translation Software Market Demand