header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor veiligheidslichtschermen zal naar verwachting usd 2,1 miljard bereiken in 2030, bij een CAGR van 6,50% tijdens de prognoseperiode 2022-2030.

Jun 13, 2023 4:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten 

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde markt voor veiligheidslichtschermen naar verwachting een CAGR van ~ 6,50% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 2,1 miljard hebben in 2030.

Veiligheidslichtschermen zijn apparaten die in industriële omgevingen worden gebruikt om werknemers te beschermen tegen gevaarlijke machines door een barrière van infraroodlicht te creëren die, wanneer ze worden gebroken, de werking van de machine stopt. De markt voor veiligheidslichtschermen wordt gedreven door toenemende bezorgdheid over de veiligheid van werknemers, met name in de productie en andere industriële omgevingen. De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt voor veiligheidslichtschermen. De verstoring van de wereldwijde toeleveringsketens en de vertraging van de industriële productie hebben de vraag naar veiligheidslichtschermen beïnvloed. De pandemie heeft echter ook geleid tot een grotere focus op de veiligheid en gezondheid van werknemers, wat heeft geleid tot een toegenomen acceptatie van veiligheidslichtschermen in sommige regio’s.

Veiligheidslichtschermen Markt Key Players

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn

  • OMRON Corporation (Japan)
  • Panasonic Electric Works (Japan)
  • Banner Engineering (VS)
  • Carlo Gavazzi Holding (Zwitserland)
  • Datalogic (Italië)
  • A. Schmersal Holding (Duitsland)
  • Leuze electronic (Duitsland)
  • Pinnacle Systems (VS)
  • Rockwell Automation (VS)
  • Keyence (Japan)
  • Sick (Duitsland)
  • Pepperl Fuchs (Duitsland)
  • ReeR (Italië).

Ontvang een gratis sample Copy@  https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5914

Veiligheidslichtschermen Markt Regionale Analyse

Noord-Amerika en Europa zijn volwassen markten voor veiligheidslichtschermen vanwege de gevestigde productie-industrieën in deze regio’s. De vraag naar veiligheidslichtschermen in deze regio’s wordt gedreven door de noodzaak om te voldoen aan strenge veiligheidsvoorschriften voor werknemers en de aanwezigheid van hoogwaardige productie-industrieën zoals de automobiel-, lucht- en ruimtevaart- en farmaceutische industrie. De regio Azië-Pacific is de grootste en snelst groeiende markt voor veiligheidslichtschermen vanwege het grote aantal productiefaciliteiten in landen als China, India en Japan. De regio is getuige geweest van een aanzienlijke groei in de productiesector, met name in de automobiel-, elektronica- en voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Dit heeft de vraag naar veiligheidslichtschermen in de regio gestimuleerd. Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zijn ook getuige van groei in de markt voor veiligheidslichtschermen, maar in een langzamer tempo dan andere regio’s. De groei in deze regio’s wordt gedreven door de toenemende focus op de veiligheid van werknemers en de groei van de productiesector.

Koop nu een premium onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=5914

Veiligheidslichtschermen Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor veiligheidslichtschermen is gesegmenteerd in componenten, eindgebruikers en resolutie.

Gebaseerd op component: lichtgevende diodes, foto-elektrische cellen, besturingseenheden, displays en behuizingen

Gebaseerd op eindgebruikers: automotive, voedingsmiddelen en dranken, halfgeleiders en elektronica, gezondheidszorg en andere

Gebaseerd op resolutie: 9-24 mm, 25-90 mm en meer dan 90 mm

Controleer korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-5914

Gerelateerde rapporten:

SCADA-markt Onderzoeksrapport- Prognose tot 2030            

Wereldwijde markt voor temperatuursensoren Onderzoeksrapport- Prognose 2027      

Ultrasone sensormarkt Onderzoeksrapport Prognose tot 2027       

Tunnel Sensor Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030             

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking totdiverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op:
Marktonderzoek Toekomst®,
Hudson Street 99
5e verdieping,
New York, New York 10013,
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)
E-mailadres: [email protected]


Keywords:  Safety light curtains Market,Safety light curtains Market Analysis,Safety light curtains Market Trends