header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Op weg naar de toekomst: Verkenning van de groei en innovaties in de markt van elektrische stuurbekrachtigingssystemen

Jun 15, 2023 1:41 PM ET

Market Research Report

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor elektrische stuurbekrachtigingssystemen Electric Power Steering System naar verwachting een CAGR van ~ 5,3 registreren van 2023 tot 2032 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 29,4 miljard in 2032. e elektrische stuurbekrachtiging (EPS) is een geavanceerde technologie die in voertuigen wordt gebruikt om de bestuurder te helpen bij het sturen van het voertuig. Het vervangt de traditionele hydraulische stuurbekrachtiging door een elektrisch aangedreven systeem en biedt verschillende voordelen op het gebied van prestaties, efficiëntie en veiligheid.

In een EPS-systeem wordt een elektromotor gebruikt om de nodige stuurhulp te bieden. De motor wordt aangestuurd door een elektronische regeleenheid (ECU) die input ontvangt van verschillende sensoren, zoals de stuurhoeksensor en de snelheidssensor van het voertuig, om de benodigde hoeveelheid ondersteuning te bepalen. De ECU stuurt vervolgens signalen naar de motor om de juiste mate van ondersteuning te bieden, waardoor het sturen gemakkelijker wordt voor de bestuurder.

Get Free Sample PDF Brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6263

Regionale analyse

De Noord-Amerikaanse regio, met name de Verenigde Staten en Canada, is een belangrijke markt voor EPS-systemen. Factoren die de groei van de markt stimuleren, zijn onder andere de toenemende vraag naar zuinige voertuigen, de strenge regelgeving met betrekking tot voertuigemissies en het toenemende gebruik van elektrische voertuigen. De aanwezigheid van gevestigde autofabrikanten en de technologische vooruitgang in de regio dragen bij aan de groei van de markt. Daarnaast stimuleert de groeiende voorkeur van consumenten voor een betere rijervaring en verbeterde veiligheidsvoorzieningen in voertuigen de vraag naar EPS-systemen in Noord-Amerika.

Europa is een andere prominente markt voor elektrische stuurbekrachtigingssystemen. Strenge emissienormen en brandstofefficiëntienormen van de Europese Unie (EU) stimuleren de toepassing van EPS-systemen in de regio. De aanwezigheid van toonaangevende autofabrikanten en een sterke focus op technologische vooruitgang dragen bij aan de groei van de markt. De toenemende vraag naar elektrische voertuigen en de integratie van geavanceerde rijhulpsystemen (ADAS) stimuleren de marktgroei in Europa.

De regio Azië-Pacific is een snelgroeiende markt voor elektrische stuurbekrachtigingssystemen. Landen als China, Japan, Zuid-Korea en India leveren een grote bijdrage aan de marktgroei in deze regio. De toenemende productie en verkoop van auto’s, de groeiende middenklasse en het stijgende besteedbare inkomen stimuleren de vraag naar EPS-systemen. De drang naar brandstofefficiëntie en emissiereductie, samen met overheidsinitiatieven die elektrische en hybride voertuigen promoten, ondersteunen de groei van de markt in Azië-Pacific verder.

Segmentatie van de markt voor elektrische stuurbekrachtigingssystemen:

Vooruitzichten elektrisch stuurbekrachtigingssysteem Type

  • C-EPS
  • R-EPS
  • P-EPS


Elektrische stuurbekrachtiging Voertuigtype Vooruitzichten

  • Passagiersvoertuig
  • Licht bedrijfsvoertuig
  • Zwaar bedrijfsvoertuig Voertuig


Vooruitzichten elektrisch stuursysteem

  • Inklapbaar EPS
  • Stijf EPS


Key Players

  • Showa Corporation (Japan)
  • JTEKT Corporation (Japan)
  • Nexteer Automotive (VS)
  • Hyundai Mobis (Zuid-Korea)
  • Thyssenkrupp AG (Duitsland)
  • ZF Friedrichshafen AG (Duitsland)
  • Robert Bosch GmbH

Table Of Contents

1 Samenvatting

1..1 Aantrekkelijkheidsanalyse van de markt

1.1.1 Wereldwijde elektrische stuurbekrachtiging markt, per type

1.1.2 Wereldwijde elektrische stuurbekrachtiging markt, per voertuigtype

1.1.3 Wereldwijde elektrische stuurbekrachtiging markt, per mechanisme

1.1.4 Wereldwijde elektrische stuurbekrachtiging markt, per regio

2 Marktintroductie

2.1 Definitie

2.2 Reikwijdte van de studie

2.3 Marktstructuur

3 Onderzoeksmethodologie

3.1 Onderzoeksproces

3.2 Primair onderzoek

3.3 Secundair onderzoek

3.4 Inschatting marktgrootte

3.5 Top-Down en Bottom-Up benadering

3.6 Prognosemodel

3.7 Lijst van aannames

4 Market Insights……

Browse In-depth Market Research Report @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/electric-power-steering-system-market-6263

Bekijk meer rapporten

Wireless Electric Vehicle Charging Market@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/wireless-electric-vehicle-charging-market-7214

Automotive Camera Market@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-camera-market-2948

Automotive Exterior Smart Lighting Market@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-exterior-smart-lighting-market-10094

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar componenten, toepassingen, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future99 Hudson Street,5Th Floor.New York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaWebsite: https://www.marketresearchfuture.comSales: 1 (855) 661-4441, 44 1720 412 167Mail: [email protected]


Keywords:  Electric Power Steering System Market,Electric Power Steering System Market size,Electric Power Steering System Market share,Electric Power Steering System Market growth,Electric Power Steering System Market trends,Electric Power Steering System Market report,Electric Power Steering System Market insights