header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor digitaal forensisch onderzoek: Stijgende vraag naar cyberveiligheid stimuleert groei

Jun 15, 2023 4:00 PM ET

Digital Forensics Market: Digital Forensics market is driven by a increasing incidents of cyberattacks on enterprises with a healthy CAGR of ~11.40 uring the forecast period of 2022 to 2030.

Market Research Future Insights

Volgens MRFR analyse, Digital Forensics-markt naar verwachting een CAGR van ~11,40 van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 22,3 miljard in 2030. De markt voor digitaal forensisch onderzoek is een snelgroeiende sector die zich richt op het onderzoeken en analyseren van digitaal bewijs ter ondersteuning van juridische procedures. Het gaat om de identificatie, verzameling, bewaring en het onderzoek van digitale gegevens om cybercriminaliteit aan het licht te brengen en te voorkomen. De toename van cybercriminaliteit zoals hacken, datalekken, fraude en diefstal van intellectueel eigendom heeft geleid tot een grote vraag naar digitaal forensisch onderzoek. Organisaties in verschillende sectoren, waaronder de overheid, het bankwezen, de gezondheidszorg en de detailhandel, investeren fors in oplossingen voor digitaal forensisch onderzoek om cyberdreigingen op te sporen en te beperken.

Krijg een PDF-voorbeeld van het rapport op –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1522

Key Players:
De belangrijkste spelers op de Digital Forensics markt zijn:

  • AccessData Group LLC
  • ADF Solutions
  • Cellebrite Paraben
  • Coalfire
  • Digital Detective
  • LogRhythm Magnet Forensics
  • MSAB
  • OpenText Corporation
  • Oxygen Forensic

Regionale analyse

Noord-Amerika is een van de prominente regio’s in de markt voor digitaal forensisch onderzoek. Het heeft een volwassen en goed gevestigde markt als gevolg van de aanwezigheid van belangrijke marktspelers, technologische vooruitgang en toenemende incidenten van cybercriminaliteit. De Verenigde Staten leveren een grote bijdrage aan de markt, gedreven door de hoge adoptie van digitale forensische oplossingen bij overheidsinstanties, wetshandhavingsinstanties en bedrijven. Canada is ook getuige van groei in de markt voor digitaal forensisch onderzoek, voornamelijk als gevolg van toenemende cyberdreigingen en de behoefte aan geavanceerde forensische technologieën.

Europa is een andere belangrijke markt voor digitaal forensisch onderzoek, gedreven door strenge regelgeving voor gegevensbescherming, het stijgende aantal cybermisdrijven en een toenemend bewustzijn van het belang van digitaal bewijs in juridische procedures. Landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk leveren grote bijdragen aan de markt, met een sterke aanwezigheid van aanbieders van digitale forensische oplossingen en groeiende investeringen in cyberbeveiliging.

Koop het rapport bij

De regio Azië-Pacific maakt een snelle groei door in de markt voor digitaal forensisch onderzoek vanwege de toenemende toepassing van digitale technologieën, het stijgende aantal cyberaanvallen en de groeiende behoefte aan effectief forensisch onderzoek. Landen als China, Japan en India zijn belangrijke markten in de regio, gedreven door een groot klantenbestand, toenemende IT-infrastructuur en overheidsinitiatieven om de cyberveiligheid te versterken.

Marktsegmentatie:

De markt voor digitale forensische software is onderverdeeld in Type, Component, Toepassing en Toepassing.

Type Outlook: Computer Forensics , Netwerk Forensics , Cloud Forensics , Mobile Device Forensics , Database Forensics

Component: Hardware , Software , Diensten

Toepassing: Digitaal onderzoek en advies , Incident response , Systeemintegratie , Opleiding onderhoud en ondersteuning ,

Oplossing: Militair en Defensie , Overheidsinstellingen , Gezondheidszorg , BFSI , Detailhandel en Logistiek , Telecommunicatie , Media en Entertainment

Om meer informatie te verkrijgen of een aanvraag te doen, gelieve de specifieke details van uw aanvraag te verstrekken:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-forensics-market-1522

Latest Updates in Digital Forensics Market:

Het toenemende gebruik van cloud computing maakt het moeilijker voor digitaal forensisch onderzoekers om toegang te krijgen tot gegevens. Dit komt doordat gegevens in de cloud vaak op meerdere locaties worden opgeslagen en versleuteld kunnen zijn.

Het toenemende gebruik van mobiele apparaten maakt het voor digitaal forensisch onderzoekers ook moeilijker om toegang te krijgen tot gegevens. Dit komt omdat mobiele apparaten vaak versleuteld zijn en moeilijk fysiek toegankelijk kunnen zijn.

De groeiende vraag naar gegevensbescherming stimuleert de toepassing van nieuwe technologieën, zoals blockchain, voor digitaal forensisch onderzoek. Blockchain is een gedistribueerde grootboektechnologie die kan worden gebruikt om gegevens op te slaan en te beveiligen.

De markt voor digitaal forensisch onderzoek is een snelgroeiende en evoluerende markt. De hierboven genoemde trends zijn slechts enkele van de factoren die de markt vormgeven. Als de markt blijft groeien, is het waarschijnlijk dat we nieuwe technologieën en oplossingen zullen zien verschijnen die digitaal forensisch onderzoekers zullen helpen om effectiever digitaal bewijs te verzamelen, analyseren en rapporteren.

Related Reports:

Translation Service Market per type dienst, per type activiteit, per component, per toepassing – voorspelling voor 2030

Software-as-a-Service (SaaS)-markt Per implementatie, per eindgebruiker, per industrie – Voorspelling 2020-2030

Data Governance Market Per Component, Per Functie, Per Inzet, Per Gebruiker, Per Regio – Marktvoorspelling tot 2030

Over Market Research Future (MRFR):

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  digital forensics,what is digital forensics,digital forensics investigator,digital forensics investigations,what are digital forensics,digital forensics analyst,digital forensics tool,degree in digital forensics,certificate in digital forensics,digital forensics service,masters in digital forensics,digital forensics software,which of the following are not functions necessary for digital forensics tools?,why is digital forensics important,what is digital forensics in cyber security