header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Automotive Industry Highlights On Future Development 2030 | Volkswagen AG, Mercedes-Benz Group AG, Ford Motor Company, Tesla Inc.

Jun 15, 2023 3:11 PM ET

Market Outlook :

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor de auto-industrie naar verwachting een CAGR van ~ 6,9 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 6.070,4 miljard in 2030. de auto-industrie onderging aanzienlijke transformaties als gevolg van technologische vooruitgang, veranderende consumentenvoorkeuren en bezorgdheid over duurzaamheid. Houd er echter rekening mee dat de auto-industrie dynamisch is en dat er zich sindsdien ontwikkelingen kunnen hebben voorgedaan. Belangrijk om te weten is dat de COVID-19 pandemie een aanzienlijke impact heeft gehad op de auto-industrie.

De tijdelijke sluiting van productiefaciliteiten, verstoringen in de toeleveringsketen en een verminderde vraag van consumenten resulteerden in een moeilijke periode voor autofabrikanten. De industrie heeft echter veerkracht en aanpassingsvermogen getoond, met een geleidelijk herstel naarmate de beperkingen afnamen en het consumentenvertrouwen terugkeerde.

Get Free Sample PDF Brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7683

Regionale analyse

De Noord-Amerikaanse automarkt wordt gedomineerd door de Verenigde Staten, Canada en Mexico. De Verenigde Staten heeft een grote automarkt, met verschillende grote autofabrikanten die er hun hoofdkantoor hebben. Factoren die de markt stimuleren zijn onder andere een hoog besteedbaar inkomen van consumenten, een sterke vraag naar SUV’s en vrachtwagens en technologische vooruitgang op het gebied van elektrische voertuigen (EV’s) en autonoom rijden. De regio heeft ook een gevestigde aftermarket en autofabricage-industrie.

Europa heeft een belangrijke aanwezigheid in de wereldwijde auto-industrie, met landen als Duitsland, Frankrijk, Italië en het Verenigd Koninkrijk die een belangrijke rol spelen. Duitsland staat bekend om zijn luxe autofabrikanten en geavanceerde autotechniek. Europese consumenten hebben een voorkeur voor kleinere, zuinige voertuigen en de regio loopt voorop in het gebruik van EV. Strengere emissieregels en duurzaamheidsdoelstellingen stimuleren innovatie op de Europese automarkt.

Azië-Pacific is de grootste automarkt ter wereld, met China, Japan, India en Zuid-Korea als grote spelers. China heeft zich ontwikkeld tot ‘s werelds grootste automarkt, gedreven door de groeiende middenklasse en verstedelijking. Japan staat bekend om zijn gevestigde autofabrikanten en technologische vooruitgang, met name op het gebied van hybride voertuigen. India is een snel groeiende markt, aangewakkerd door een grote bevolking en stijgende inkomensniveaus. De regio is ook een productiehub, met veel internationale autofabrikanten die productiefaciliteiten vestigen in landen als China, India en Thailand.

Marktsegmentatie

De markt voor de auto-industrie is onderverdeeld in Voertuigtype, Aandrijvingstype

Voertuigtype : Personenauto, Bedrijfsvoertuig

Type Outlook : Ice Vehicle , Electric Vehicle

Key Players

Volkswagen AG, Mercedes-Benz Group AG, Ford Motor Company, Tesla Inc, Toyota Motor Corporation, BYD Company Ltd, Hyundai Motor Company, SAIC Motor Corp Ltd, Nissan Motor Co Ltd, Fiat S.P.A, General Motors

TABLE OF CONTENTS

1 Samenvatting

2 Markt Introductie

2.1 Definitie 18

2.2 Reikwijdte van het onderzoek 18

2.3 Lijst van aannames 19

2.4 Marktstructuur 19

2.5 Macro Factor Indicator Analyses 20

3 Onderzoeksmethodologie

3.1 Onderzoeksproces 22

3.2 Primair Onderzoek 23

3.3 Secundair Onderzoek 24

3.4 Schatting van de marktgrootte 25

3.5 Prognosemodel 25

4 Marktdynamiek

4.1 Inleiding 27

4.2 Drivers 28

4.2.1 Stijging van de verkoop van nieuwe voertuigen 28

4.2.2 Toenemende investeringen in onderzoek en ontwikkeling 28

4.2.3 Snelle groei van de aftermarket van onderdelen 29

4.3 Impactanalyse van drivers 30

4.4 Beperkingen 30

4.4.1 Hoge productiekosten van voertuigen en componenten 30

4.4.2 Toenemende complexiteit van voertuigen 31

4.5 Restraint Impact Analysis 31

4.6 Opportunities 32

4.6.1 Increasing Sale Of Electric Vehicles 32 …….

Browse In-depth Market Research Report @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-industry-7683

Bekijk meer rapporten

Automotive E-Commerce Market@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-ecommerce-market-4682

Motorfietsen Markt@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/motorcycles-market-10217

Hydrogen Fuel Cell Vehicle Market@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/hydrogen-fuel-cell-vehicle-market-4722

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar componenten, toepassingen, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future99 Hudson Street,5Th Floor.New York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaWebsite: https://www.marketresearchfuture.comSales: 1 (855) 661-4441, 44 1720 412 167Mail: [email protected]


Keywords:  Automotive Industry,Automotive Industry size,Automotive Industry share,Automotive Industry growth,Automotive Industry trends,Automotive Industry report,Automotive Industry insights