header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor bouwaggregaten zal naar verwachting een opmerkelijke groei doormaken, met een geschatte stijging tot USD 664,9 miljard in 2030.

Jun 16, 2023 5:00 PM ET

De wereldwijde Bouwaggregatenmarkt groeit voortdurend, met de ontluikende bouwindustrie. Bouwaggregaten zijn een van de meest gebruikte bouwmaterialen.

Ook zijn ze redelijk geprijsd, omdat ze in overvloed beschikbaar zijn. Dit maakt deze materialen tot een belangrijk onderdeel van de bouwsector en dus wordt de markt steeds groter.

De markt zal de komende jaren naar verwachting aanzienlijk groeien. Volgens Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde markt voor bouwaggregaten naar verwachting enorm groeien tegen 2030, met een indrukwekkende CAGR tijdens de evaluatieperiode (2023-2030). De stijging van de bouwactiviteiten in de residentiële, commerciële en openbare infrastructuursectoren stimuleert de vraag op de markt.

Andere factoren die de groei van de markt ondersteunen, zijn de voortdurend groeiende wereldbevolking die behoefte heeft aan kwaliteitswoningen en de wereldwijd stijgende economische groei die de koopkracht van de consument verhoogt. Omgekeerd zijn de volatiliteit van de prijzen en de kloof tussen vraag en aanbod de belangrijkste factoren die de groei van de markt belemmeren. Desalniettemin zou het grote verbruik van deze materialen in de bouwsector wereldwijd de marktgroei gedurende de beoordelingsperiode ondersteunen.

Get Sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1545

Segmentatie

De markt is onderverdeeld in materialen, toepassingen en regio’s. Het materiaalsegment is onderverdeeld in subsegmenten. Het materiaalsegment is onderverdeeld in steenslag, grind, zand, M-zand en andere. Van deze materialen heeft het segment steenslag het grootste marktaandeel, omdat deze stenen zware grondstoffen zijn met een lage waarde, waardoor ze economischer zijn in het gebruik in de bouw. Verder wordt verwacht dat dit segment tijdens de prognoseperiode het hoogste groeipercentage zal kennen.

Het toepassingssegment is onderverdeeld in residentieel, commercieel, industrieel en infrastructuur. Het infrastructuursegment heeft het grootste marktaandeel als gevolg van talrijke overheidsinitiatieven om een betere infrastructuur te ontwikkelen in opkomende economieën zoals China en India. Dit segment zal naar verwachting de hoogste groei vertonen tijdens de beoordelingsperiode. De regio’s zijn onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Spreek met analist @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/1545

Competitieve analyse

De wereldwijde markt voor bouwaggregaten lijkt zeer concurrerend en gediversifieerd, met de aanwezigheid van veel gevestigde spelers die regionaal en wereldwijd actief zijn. Fusies & overnames, samenwerkingen en merkversterking blijven de belangrijkste trends voor toonaangevende spelers in de markt voor slimme camera’s.

Major Players

Players die de markt voor bouwaggregaten leiden zijn HeidelbergCement AG (Duitsland), LSR Group (Rusland), Martin Marietta Materials Inc. (VS), Vulcan Materials Company (VS), Cemex SAB de CV ADR (Mexico), CEPSA (Spanje), Adelaide Brighton Ltd (Australië), CRH plc (Ierland), Eurocement Group en Rogers Group Inc (VS), onder anderen.

Regionale analyse

De regio Azië-Pacific domineert de wereldwijde markt voor bouwaggregaten Regionale omzetvoorspelling. Het grootste marktaandeel is te danken aan de bloeiende bouwsector in de regio. Ook de stijgende overheidsinitiatieven voor de ontwikkeling van infrastructuur, zoals spoorwegen, wegen, dammen en irrigatiekanalen, ondersteunen de groei van de markt. Aanzienlijke investeringen in opkomende economieën zoals China en India in residentiële, commerciële en industriële sectoren dragen bij aan de marktvraag in de regio.

Noord-Amerika staat op de tweede plaats in de wereldwijde markt voor bouwaggregaten. De stijgende reparatie- en renovatieactiviteiten in de vastgoed- en commerciële sectoren in de regio vergroten de vraag naar bouwaggregaten. Europa heeft ook een belangrijke bijdrage geleverd aan de wereldwijde markt voor bouwaggregaten. Snelle verstedelijking en industrialisatie stimuleren de groei van de markt.

Lees meer @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/construction-aggregate-market-1545

Industry/ Innovation/ Related News:

Apr. 19, 2021 – Twee Britse bedrijven, Tarmac, een Brits bouwmaterialenbedrijf en Forth Ports Limited, een havenexploitant, kondigden de ondertekening aan van een langetermijnovereenkomst om de grootste bouwmaterialen terminal van het land te creëren. De nieuwe materiaalterminal is een speciaal gebouwde faciliteit voor de verwerking en productie van aggregaten.

Apr. 01, 2021 – Knife River Corp. (VS), een toonaangevende leverancier van bouwgerelateerde producten en diensten, kondigde de overname aan van een toonaangevend bedrijf in bouwaggregaten, Mt Hood Rock Products (VS). Het produceren van bouwaggregaten van hoge kwaliteit en het mogelijk maken van verticale integratie zijn twee van de hoekstenen van de bedrijfsstrategie van Knife River. Het bedrijf plant ook de uitbreiding van zijn aanwezigheid in het land en daarbuiten. Deze overname zal efficiëntie creëren en groei mogelijk maken voor Knife River.

Bekijk meer rapporten:

Earthing Equipment Market Onderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Crusher Market Onderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Builder Hardware Market Onderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Water and Wastewater Pipe Market Onderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Carry Deck Crane Market Onderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Metal Cladding Market Onderzoeksrapport – Global Forecast 2030

Stone Paper Market Onderzoeksrapport – Wereldwijde prognose 2030

Market Research Future®99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaTelefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Construction Aggregate Market,Construction Aggregate Market Trends,Construction Aggregate Market Growth,Construction Aggregate Market Future,Construction Aggregate Market Demand