header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor elektrische fietsen zal een gezonde CAGR van ~10,17 registreren tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2030, Toenemende nadruk op duurzaam vervoer zal de markt stimuleren

Jun 16, 2023 2:38 PM ET

Volgens MRFR-analyse zal de wereldwijde Elektrische Fietsen Markt naar verwachting een CAGR van 10,17 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 55,58 miljard in 2030.

De wereldwijde elektrische fietsen markt verwijst naar de industrie die de productie, distributie en verkoop van elektrische fietsen wereldwijd omvat. Deze fietsen bieden een handige en milieuvriendelijke manier van transport en hebben aan populariteit gewonnen als alternatief voor traditionele fietsen en motorfietsen. De markt voor elektrische fietsen is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid als gevolg van verschillende factoren. Het toenemende bewustzijn van milieukwesties, de stijgende brandstofkosten en de behoefte aan duurzame vervoersopties hebben de vraag naar elektrische fietsen gestimuleerd.

Vraag een voorbeeld van het rapport aan:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4186

Tijdens de eerste stadia van de pandemie hebben veel landen afsluitingsmaatregelen en bewegingsbeperkingen ingevoerd, wat leidde tot een tijdelijke daling in de verkoop en productie van elektrische fietsen. Productiefaciliteiten werden stilgelegd, toeleveringsketens werden verstoord en winkels werden gesloten, wat de groei van de markt beïnvloedde.

Regionale analyse

De grootste regio in de wereldwijde markt voor elektrische fietsen is Azië-Pacific. Het land heeft een sterke infrastructuur voor elektrische fietsen, een gunstig overheidsbeleid en een grote bevolking die fietsen omarmt als een manier van transport. De grote vraag naar elektrische fietsen in China kan worden toegeschreven aan factoren zoals toenemende verstedelijking, verkeersopstoppingen, bezorgdheid over het milieu en overheidssteun voor elektrische mobiliteit.

Ask for Customization:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/4186

Andere regio’s zoals Europa en Noord-Amerika hebben ook te maken met een toenemende vraag naar elektrische fietsen, gedreven door factoren zoals duurzaamheid, stedelijke mobiliteitsoplossingen en de ontwikkeling van infrastructuur. Het marktlandschap kan dus veranderd zijn sinds ik mijn kennis afsloot, en het is raadzaam om de nieuwste marktonderzoeksrapporten en gegevens te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor elektrische fietsen is onderverdeeld in type en motortype.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in trapondersteuning, Power on Demand en trapondersteuning met Power on Demand

Op basis van het motortype is de markt onderverdeeld in naafmotor en elektrische middenmotor.

Lees rapportoverzicht:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/electric-bicycles-market-4186

Keispelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • Giant Manufacturing Co. Ltd. (Taiwan)
  • Derby Cycle
  • Easy Motion (VS)
  • Accell Group N.V. (Nederland)
  • Yamaha Motor Corporation (Japan)
  • Merida Industry Co. Ltd. (China).
  • Moustache Bikes Bike (VS)
  • NYCeWheels

Market Research Future

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Electric Bicycles,Electric Bicycles Market,Electric Bicycles Market Share,Electric Bicycles Market Research Report,Electric Bicycles Market Size,Electric Bicycles Market Trends