header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Egypte Kruiden & Specerijen Marktinzicht in opkomende kansen en bedrijfsstrategieën: Organic Spices Inc, AL Sharq spices, International Aromatics S.A.E

Jun 16, 2023 4:43 PM ET

Market Research Future Insights

Volgens MRFR-analyse zal de Egyptische markt voor kruiden & specerijen naar verwachting een CAGR van 3,27 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 94.8 miljoen in 2030.

De Egypt Herbs & Spices Market verwijst naar de handel en consumptie van verschillende kruiden en specerijen in het land Egypte. Kruiden en specerijen zijn aromatische plantaardige materialen die worden gebruikt om de smaak, het aroma en de kleur van voedsel en dranken te verbeteren. In Egypte hebben kruiden en specerijen een lange geschiedenis en zijn ze diep geworteld in de culinaire tradities van het land. De Egypt Herbs & Spices Market omvat een breed scala aan producten, waaronder zowel lokaal geteelde als geïmporteerde kruiden en specerijen. Enkele populaire kruiden en specerijen die veel gebruikt worden in Egypte zijn onder andere peterselie, koriander, komijn, dille, munt, saffraan, kaneel, kurkuma en kardemom.

Vraag een voorbeeld PDF-brochure aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6327

Egypt Herbs & Spices Market

Key Players

Organic Spices Inc. (VS), AL Sharq spices (Elfayoum), International Aromatics S.A.E (Alexandrië), Green Valley Herbs (Fayoum), Aljawhara Herbs and Spices (Fayoum), United for Herbs and Spices (Fayoum), Berlik Spices (Fayoum), Frontier Natural Products Co-op (Noorwegen), Rapid Organic Pvt Ltd (India), Earthen Delight (India)

Marktsegmentatie

Egypt Herbs & Spices markt is gesegmenteerd in type, verpakkingsmaterialen en distributiekanaal.

Per Type: Kruiden, Specerijen

Per Verpakkingsmaterialen: Plastic, Papier

Per distributiekanaal: Store based, Non-store based

Bekijk alle details van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/egypt-kruiden-specerijen-markt-6327

Regionale analyse

Egypte heeft een aanzienlijke binnenlandse markt voor kruiden en specerijen vanwege de culinaire tradities van het land en het gebruik van deze ingrediënten in de lokale keuken. Egyptische consumenten waarderen verse en smaakvolle kruiden en specerijen, die essentieel zijn voor de bereiding van traditionele gerechten zoals falafel, kebab en verschillende soorten curry’s. Veel Egyptische huishoudens vertrouwen ook op kruiden en specerijen. Veel Egyptische huishoudens vertrouwen ook op kruiden en specerijen voor medicinale doeleinden en kruidenremedies.

Egypte is een belangrijke leverancier van kruiden en specerijen aan het Midden-Oosten en Noord-Afrika. De nauwe nabijheid en culturele banden tussen Egypte en andere landen in de regio vergemakkelijken de handel en de uitwisseling van culinaire tradities. Egyptische kruiden en specerijen, zoals komijn, koriander, munt en peterselie, zijn zeer gewild in de buurlanden, waar ze worden gebruikt in een verscheidenheid aan gerechten en dranken.

Egypte heeft een belangrijke aanwezigheid in de wereldwijde kruiden en specerijen exportmarkt. Egyptische kruiden en specerijen worden geëxporteerd naar verschillende landen over de hele wereld, waaronder Europa, de Verenigde Staten en Azië. De strategische ligging van het land, de gevestigde landbouwpraktijken en de toewijding aan kwaliteitscontrole en voedselveiligheidsvoorschriften dragen bij aan het exportsucces. Enkele van de populaire Egyptische kruiden en specerijen die worden geëxporteerd zijn basilicum, tijm, marjolein, dille en saffraan.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Food, Beverages & Nutrition Industry , door Market Research Future:

Organic Spices Market Onderzoeksrapport per Type (Basilicum, Knoflook, Gember, Kurkuma, Komijn, Kaneel, Peper, Kruidnagel, Kardemom en anderen), Vorm (Heel, Gemalen/Poeder, Andere), Distributiekanaal (Winkelbasis [Supermarkten Hypermarkten, Buurtwinkels en andere], Niet-Winkelbasis) en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en Rest van de Wereld) – Voorspelling tot 2030

Vers Kruiden Markt Onderzoeksrapport Informatie Per Type (Basilicum, Bieslook, Koriander, Peterselie, Munt, Salicornia en anderen), Per Categorie (Conventioneel en Biologisch), Per Distributiekanaal (Foodservice en Food Retail) – Voorspelling tot 2030

NOTE: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]


Keywords:  Egypt Herbs and Spices Market,Egypt Herbs and Spices Market Size,Egypt Herbs and Spices Market Share,Egypt Herbs and Spices,Egypt Herbs and Spices Industry,Egypt Herbs and Spices Market Trends,Egypt Herbs and Spices Market Growth,Egypt Herbs and Spices Market Demand,Egypt Herbs and Spices Market Analysis