header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor veilige herbiciden wordt gedreven door een stijgende productie van granen en graan met een gezonde CAGR van 7,6 tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2027.

Jun 19, 2023 10:00 AM ET

Herbicide Safeners Market Insights

Volgens MRFR-analyse wordt verwacht dat Herbicide Safeners Market van 2022 tot 2027 een CAGR van 7,6 zal registreren en tegen 2027 een waarde van meer dan USD 2.435,2 miljoen zal vertegenwoordigen. De herbicide safeners markt verwijst naar de industrie die betrokken is bij de productie, distributie en verkoop van chemische verbindingen die bekend staan als herbicide safeners. Herbicide safeners zijn stoffen die samen met herbiciden worden gebruikt om gewassen te beschermen tegen de schadelijke effecten van de toepassing van herbiciden. Ze zijn ontworpen om selectief de tolerantie van gewassen voor specifieke herbiciden te verbeteren, waardoor boeren onkruid effectief kunnen bestrijden terwijl de schade aan hun gewassen tot een minimum wordt beperkt.

Herbicide Safeners Market

Get a Free Sample PDF File @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10418

Regionale analyse

Noord-Amerika is een van de belangrijke markten voor herbicide safeners. De regio heeft een goed ontwikkelde landbouwsector en een grote vraag naar gewasbeschermingsmiddelen. De Verenigde Staten en Canada leveren de grootste bijdrage aan de markt voor herbicide safeners in Noord-Amerika. De toepassing van geavanceerde landbouwpraktijken en de behoefte aan efficiënte onkruidbestrijdingsmethoden stimuleren de vraag naar herbicide safeners in deze regio.

Europa is een andere prominente markt voor herbicide safeners. Landen als Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië hebben een sterke agrarische basis en een hoge mate van mechanisatie in landbouwpraktijken. De regio heeft strenge regelgeving met betrekking tot milieuveiligheid en het gebruik van chemische stoffen, die bijdragen aan de vraag naar herbicide safeners als een middel om herbicide veroorzaakte schade aan gewassen te verminderen.

De regio Azië-Pacific is getuige van een aanzienlijke groei in de markt voor herbicide safeners. Landen als China, India en Japan hebben een grote landbouwsector en een stijgende behoefte aan effectieve oplossingen voor gewasbescherming. Het toenemende bewustzijn over de voordelen van herbicide safeners, in combinatie met de toepassing van moderne landbouwtechnieken, stimuleert de groei van de markt in deze regio.

Toegang rapport Details @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/herbicide-safeners-market-10418

Marktsegmentatie

De markt voor herbicide safeners is onderverdeeld in Per type, toepassingsfase, herbicideselectiviteit, gewastype,

Per type: Benoxacor, Furilazool, Dichloride, Isoxadifen

Per Toepassing: Na-opkomst, Voor-opkomst

Per Herbicide Selectiviteit: Selectieve Herbiciden, Niet-Selectieve Herbiciden

Per Gewastype: Tarwe, Sojabonen, Sorghum, Maïs, Rijst, Gerst

Key Players

DowDuPont Inc. (VS), BASF SE (Duitsland), Bayer AG (Duitsland), Syngenta AG (Zwitserland), Nufarm Limited (Australië), Adama Agricultural Solutions (Israël), Arysta LifeScience (VS), Drexel Chemical Company (VS), Land O’Lakes (VS), Sipcam-Oxon Group (Italië), Helm AG (Duitsland), Tenkoz (VS) en UPL Limited (India)

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Landbouw , door Market Research Future:

Distillers’ Grains Market wordt gedreven door de toenemende vraag naar kosteneffectieve en duurzame voederingrediënten, met een gezonde CAGR van 5..60 tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2032

Feed Premixes Market wordt gedreven door de toenemende vraag naar dierlijke producten van hoge kwaliteit, zoals vlees, melk en eieren, en de toenemende aandacht voor diergezondheid en dierenwelzijn, met een gezonde CAGR van 15,6% tijdens de prognoseperiode van 20,5 jaar.06 uring the forecast period of 2023 to 2030

NOTE: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints overwegen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Market Research Future®

99 Hudson Street, 5Th Floor.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Email: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Herbicide Safeners Market,Herbicide Safeners,Herbicide Safeners Market Share,Herbicide Safeners Industry,Global Herbicide Safeners Market,Herbicide Safeners Market Research,Herbicide Safeners Market Analysis,Herbicide Safeners Market Size,Herbicide Safeners Market Research Report,Herbicide Safeners Market Forecast,Herbicide Safeners Market Trends