header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Spirulina Marke Verkenning van de duurzame superfoodrevolutie met toenemend bewustzijn met een gezonde CAGR van ~9,28 y 2030.

Jun 19, 2023 6:00 PM ET

Market Research Future Insights

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde spirulinamarkt naar verwachting een CAGR van ~9,28 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 1,14 miljard in 2030.

De wereldwijde Spirulinamarkt verwijst naar de wereldwijde markt voor de productie, distributie en consumptie van spirulina, een soort blauwgroene algen die alom bekend staan om hun voedingswaarde en potentiële voordelen voor de gezondheid. Spirulina wordt gekweekt en geoogst voor verschillende toepassingen, waaronder voedingssupplementen, functionele voedingsmiddelen, diervoeding, cosmetica en geneesmiddelen. De markt wordt gedreven door de stijgende vraag naar natuurlijke en plantaardige voedingsingrediënten, groeiende gezondheidsbewuste voorkeuren van consumenten en de groeiende toepassingen van spirulina in verschillende industrieën.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1321

De COVID-19 pandemie had aanzienlijke gevolgen voor de wereldwijde spirulina-markt. De pandemie heeft het bewustzijn van de consument vergroot over het belang van het behoud van een goede gezondheid en het versterken van de immuniteit. De vraag naar spirulina, dat bekend staat om zijn hoge voedingswaarde en potentiële immuunversterkende eigenschappen, is toegenomen omdat consumenten natuurlijke en gezonde producten zoeken.

Key Players

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn D. Parry Limited (India), Jiangxi Alga Biotech, DIC Corporation, Tianjin Norland Biotech Co. Ltd., Cyanotech Corporation, Hydrolina Biotech Private Limited, DIC Corporation

Marktsegmentatie

De wereldwijde spirulinamarkt is onderverdeeld in type en toepassing.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in arthrospira platensis en arthrospira maxima.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in voedsel & drank en voedingssupplementen en cosmetica en persoonlijke verzorging.

Regionale analyse

Azië-Pacific is de grootste regio in de wereldwijde spirulina markt. Azië-Pacific heeft wereldwijd een aanzienlijk aandeel in de productiecapaciteit van spirulina. Landen als China en India hebben grootschalige commerciële spirulina kwekerijen en gunstige klimatologische omstandigheden voor de teelt. Deze landen dragen aanzienlijk bij aan het totale productievolume van spirulina.

Koop dit rapport (115 pagina’s PDF met inzichten, grafieken, tabellen en cijfers):

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=1321

De regio heeft een grote bevolking en de consument is zich steeds meer bewust van de gezondheidsvoordelen van spirulina. Stijgende besteedbare inkomens, veranderende dieetvoorkeuren en een toenemende nadruk op natuurlijke en plantaardige producten hebben de vraag naar spirulina in verschillende toepassingen aangewakkerd, waaronder voeding, nutraceutica en cosmetica.

Related reports:

Glutenvrije-levensmiddelen-dranken-markt Onderzoeksrapport Informatie per type (alcoholische dranken, niet-alcoholische dranken), per verpakkingsmateriaal (papier, kunststof, metaal, overige), per distributiekanaal (winkelbasis, niet-winkelbasis) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

Natural Food Color Ingredients Market Onderzoeksrapport Informatie – per ingrediënttype (Cartenoïden, Anthocyanine, Paprika-extract, Curcumine, Chlorofyl, Spirulina en anderen), per toepassing (Dranken, bakkerijproducten & snoepgoed, zuivelproducten, vleesproducten, hartige & snacks en andere), per vorm (vloeibaar, gel, poeder, pasta), per oplosbaarheid (kleurstoffen, meren) en per regio – voorspelling voor 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en uitgebreide en nauwkeurige analyses biedt met betrekking tot verschillende markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Ons marktonderzoek per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stelt onze klanten in staat meer te zien, meer te leren en meer te doen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,Verenigde Staten van Amerika 1 646 845 9312Email: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,
United States of America
+1 646 845 9312
Email: [email protected]
Keywords:  Spirulina Market,Spirulina Industry,Global Spirulina Market,Spirulina Market Research,Spirulina Market Analysis,Spirulina Market Size,Spirulina Market Research Report,Spirulina Market Forecast,Spirulina Market Trend,Spirulina Market demand