header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor streaming media-apparaten zal naar verwachting 18,84 miljard USD bereiken met een AGR van 14,50 tegen 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jun 19, 2023 6:00 PM ET

Market Research Future Insights:

Volgens de analyse van MRFR zal de Streaming Media Device Market van 2022 tot 2030 naar verwachting een CAGR van 14 .50van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 18,84 miljard in 2030.

De Streaming Media Device Market verwijst naar de industrie die de productie, distributie en consumptie van apparaten omvat die zijn ontworpen om streaming en media-inhoud consumptie op televisies of andere weergaveapparaten te vergemakkelijken. Streaming media-apparaten zijn hardware-apparaten of mediaspelers die worden aangesloten op een televisie of een ander beeldscherm en waarmee gebruikers online inhoud rechtstreeks naar hun scherm kunnen streamen.

De markt voor streaming media-apparaten omvat een verscheidenheid aan apparaten, waaronder speciale streaming media-spelers, smart-tv’s met ingebouwde streaming-mogelijkheden, spelconsoles met streaming-functionaliteit en zelfs sommige set-top boxes van kabel- of satelliet-tv-aanbieders die streamingdiensten aanbieden naast traditionele televisiekanalen.

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de markt voor streaming media-apparaten. Doordat mensen meer tijd thuis doorbrachten als gevolg van lockdowns en sociale distantiëringsmaatregelen, steeg de vraag naar streaming media-apparaten. Consumenten zochten naar deze apparaten om toegang te krijgen tot en te genieten van verschillende entertainmentopties, waaronder streamingdiensten, online video’s en live streamingcontent.

Klik hier voor een Premium-rapport

Keispelers:

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • Amazon.com Inc. (VS)
  • Apple Inc. (VS)
  • Google LLC (VS)
  • HUMAX (Zuid-Korea)
  • Philips Electronics (Nederland)
  • Nvidia Corporation (VS)
  • Sony Corporation (Japan)
  • Samsung Electronics (Zuid-Korea)
  • Azulle (VS)
  • Roku Inc. (VS)
  • Xiaomi Inc. (China)
  • WeTek (Portugal)
  • TiVo (VS)
  • SkyStream Technologies (VS)

Omvang van het rapport – Streaming Media Device Market:

Report Metrics

Details

Marktgrootte in 2030

USD 18,84 Miljard

CAGR in 2022-2030

14,50%

Basisjaar

2021

Prognose

2022-2030


Koop Nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreide Marktinzichten.

Marktsegmentatie:

De markt voor streaming media-apparaten is onderverdeeld in apparaattype, toepassing en eindgebruik.

Op basis van het apparaattype is de markt onderverdeeld in spelconsoles en mediastreamers.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in gaming, audio/video-entertainment en e-learning.

Op basis van het eindgebruik is de markt onderverdeeld in commercieel en residentieel.

Bekijk diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Streaming Media Device Market –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/streaming-media-device-market-10076

Regionale analyse:

Noord-Amerika is de grootste regio in de Streaming Media Device Market. De regio heeft een grote consumentenbasis, een geavanceerde internetinfrastructuur en een hoge mate van digitale adoptie, wat heeft bijgedragen aan de aanzienlijke groei van de markt voor streaming media-apparaten.

Noord-Amerika is een belangrijke markt voor streamingdiensten, met veel populaire streamingplatforms afkomstig uit de regio. Diensten als Netflix, Hulu, Amazon Prime Video en Disney hebben aan populariteit gewonnen, wat de vraag naar streaming media-apparaten om toegang te krijgen tot deze diensten op televisieschermen heeft gestimuleerd.

Gerelateerde artikelen:

Digital Payment Market Research Report – Global Forecast Till 2030

Rugged Handheld Devices Market By Type, Growth, Trend and Overview – 2030 | MRFR

Monochrome Display Market Research Report – Global Forecast till 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR team heeft als hoogste doel het leveren van de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Us:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Streaming Media Device Market,Global Streaming Media Device Market,Streaming Media Device Market Size,Streaming Media Device Market Share,Streaming Media Device Market Growth,Streaming Media Device Market Analysis,Streaming Media Device Market 2030