header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Genetische testmarkt Uitgebreide analyse, ontwikkelingsstrategie, toekomstplannen en industriegroei met hoog groeipercentage tegen 2030

Jun 20, 2023 3:00 PM ET

0000000000

Market Research Future Insights

Volgens de analyse van MRFR zal de Genetische testmarkt naar verwachting een CAGR van ~10.10 van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 17,48 miljard in 2030.

De markt voor genetische tests verwijst naar de wereldwijde industrie die het testen en analyseren van het genetisch materiaal van een individu, zoals DNA of RNA, omvat om genetische variaties, mutaties of aanleg voor bepaalde ziekten of aandoeningen te identificeren en te beoordelen. Genetische tests kunnen waardevolle informatie verschaffen over de genetische samenstelling van een persoon, met inbegrip van hun afkomst, mogelijke risicofactoren voor bepaalde ziekten en de waarschijnlijkheid van het doorgeven van genetische aandoeningen aan hun nakomelingen. De markt voor genetische tests heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, gedreven door de vooruitgang in genetisch onderzoek, toegenomen bewustzijn van en vraag naar gepersonaliseerde gezondheidszorg, en de dalende kosten van DNA-sequentietechnologieën.

De pandemie versnelde genetische onderzoeksinspanningen om de genetische factoren te begrijpen die de ernst en vatbaarheid voor COVID-19 beïnvloeden. Genetische tests speelden een belangrijke rol bij het identificeren van specifieke genetische variaties die verband houden met de ziekte-uitkomsten, wat hielp bij de ontwikkeling van vaccins en gerichte behandelingsstrategieën.

Get Free Sample PDF Brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2009

Marktsegmentatie

De markt voor genetische tests is onderverdeeld in type en toepassing.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in moleculaire genetische tests, chromosomale genetische tests en biochemische genetische tests.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in reproductieve gezondheid, kankerscreening voorouders en voorspellende en pre-symptomatische tests.

Key Players

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • PerkinElmer Inc. (VS)
  • Myriad Genetics Inc. (VS)
  • Abbott Laboratories (VS)
  • Illumina Inc. (VS)
  • QIAGEN (Duitsland)
  • Eurofins Scientific (VS)
  • Quest Diagnostics Incorporated (VS)
  • Hoffmann-La Roche Ltd (Zwitserland)
  • Thermo Fisher Scientific Inc. (VS)

Regionale analyse

Noord-Amerika is de grootste regio op de markt voor genetische tests. Met name de Verenigde Staten hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei van de markt vanwege factoren als een geavanceerde infrastructuur voor de gezondheidszorg, een hoge prevalentie van genetische aandoeningen, sterke onderzoeks- en ontwikkelingscapaciteiten en een gunstig regelgevingsklimaat.

Bekijk diepgaand marktonderzoeksrapport (150 pagina’s) over genetische testen:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/genetic-testing-market-2009

Noord-Amerika heeft een goed gevestigde markt voor genetische tests, met tal van genetische testlaboratoria, academische instellingen en biotechnologiebedrijven die uitgebreid onderzoek doen en een breed scala aan genetische testdiensten aanbieden. De regio is ook getuige geweest van aanzienlijke investeringen in genomisch onderzoek en gepersonaliseerde geneeskunde initiatieven, verder rijden de groei van de markt voor genetische tests.

Ontdek meer onderzoeksrapporten op Gezondheidszorg Industrie by Market Research Future:

Diabetes Drug Market Research Report Information By Type (Type-1 en Type-2), By Administration (Oral and Intravenous), By End Users (Hospital & Clinics, en ambulante klinieken), per geneesmiddelenklasse (insuline, sensibilisatoren, SGLT-2-remmers en alfaglucosidaseremmers) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Allergische rhinitis markt Onderzoeksrapport Informatie Per Type (Seizoensgebonden Allergische Rinitis, Meerjarige Allergische Rinitis en Beroepsgebonden Allergische Rinitis), Per Behandeling (Antihistaminica, Corticosteroïden, Immunotherapie, Decongestiva en anderen), Per Toedieningsweg (Oraal en Nasaal & Andere), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

Radiofarmaceutische Markt Onderzoeksrapport Informatie Per Type (Diagnostisch en Therapeutisch), Per Toepassing (Neurologie, Cardiologie, Oncologie en Anderen), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest Van De Wereld) – Voorspelling tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landniveau marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons : LinkedIn | Twitter

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Genetic Testing Market,Genetic Testing Market Size,Genetic Testing Market Analysis,Genetic Testing Market Trends,Genetic Testing Market Growth