header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Zonne-PV-glas markt toekomst, vraag, segment, inzicht, prognose tot 2030

Jun 20, 2023 3:33 PM ET

Solar PV Glass Market Analysis :

De Solar PV Glass Market wordt aangedreven door de toenemende toepassing van fotovoltaïsche (PV) systemen voor het opwekken van duurzame energie met een gezonde CAGR van ~34 ijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

Market Research Future Insights

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor Solar PV-glas naar verwachting een CAGR van ~34 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 19 miljard in 2030.

De markt voor Solar PV-glas (fotovoltaïsch glas) verwijst naar de wereldwijde industrie die betrokken is bij de productie, distributie en installatie van gespecialiseerd glas dat wordt gebruikt in fotovoltaïsche zonne-energiesystemen. Fotovoltaïsch glas is een type glas dat speciaal is ontworpen voor zonnepanelen of modules die zonlicht opvangen en omzetten in elektriciteit.

De markt voor fotovoltaïsch glas is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid, gedreven door de toenemende toepassing van zonne-energie als duurzame en hernieuwbare energiebron. De vraag naar fotovoltaïsch glas wordt voornamelijk gevoed door de groeiende installatie van fotovoltaïsche systemen in residentiële, commerciële en utiliteitstoepassingen wereldwijd.

Get Free Sample Report PDF:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6717

Covid-19 Impact on Solar PV Glass Market

De COVID-19 pandemie had aanzienlijke gevolgen voor de Solar PV Glass Market. De wereldwijde lockdowns en beperkingen die werden opgelegd om de verspreiding van het virus tegen te gaan, resulteerden in verstoringen in de toeleveringsketen van grondstoffen en componenten voor de productie van fotovoltaïsch glas. Dit leidde tot vertragingen in de productie en veroorzaakte tekorten in sommige regio’s, wat van invloed was op de totale markt.

Marktsegmentatie

De markt voor zon-PV-glas is onderverdeeld in type en toepassing.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in met antireflectiecoating, transparante geleidende oxide en gehard.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in utiliteit, woningen en niet-residentieel.

Krijg rapport op maat:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/6717

Regionale analyse

Azië-Pacific is de grootste regio in de markt voor zon-PV-glas. De regio is getuige geweest van een aanzienlijke groei in fotovoltaïsche zonne-installaties en is een belangrijke hub geworden voor de productie van zonne-energie. Landen als China, India, Japan en Zuid-Korea hebben aanzienlijk geïnvesteerd in de opwekking van zonne-energie, wat de vraag naar zon-PV-glas heeft gestimuleerd.

China, in het bijzonder, is uitgegroeid tot ‘s werelds grootste markt voor zon-PV-glas vanwege de ambitieuze doelstellingen voor hernieuwbare energie en overheidssteun voor de zonne-energie-industrie. Het land heeft een enorme productiecapaciteit voor zonnepanelen en glas en exporteert een aanzienlijk deel van zijn productie van zon-PV-glas naar andere regio’s.

Koop Premium Solar PV Glass Market Research Report:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=6717

India heeft ook een snelle groei gezien in zonne-installaties, gedreven door overheidsinitiatieven en een gunstig beleidskader. De zonne-energiesector van het land heeft een aanzienlijke vraag naar zon-PV-glas gecreëerd, wat bijdraagt aan de expansie van de markt in de regio.

Key Players

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • First Solar Inc.
  • Xinyi Solar Holding Ltd.
  • Nippon Sheet Glass Co. Ltd.
  • Yingli Green Energy Holding Company Ltd.
  • Sun Power Corporation
  • ReneSola Ltd.
  • Hanwha Q CELLS Co.
  • Saint-Gobain S.A
  • Guardian Industries

Browse Report Details For More Information:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/solar-pv-glass-market-6717

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact:Market Research Future99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Solar PV Glass Market,Solar PV Glass Market Size,Solar PV Glass Market Scope,Solar PV Glass Market Share,Solar PV Glass Market Trends,Solar PV Glass Market Growth,Solar PV Glass Market Demand