header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Transformatormarkt: drijfveren, inzicht, vraag, aandeel, prognose tot 2030

Jun 20, 2023 4:05 PM ET

Global Transformer Market Analysis:

De Transformatormarkt wordt gedreven door de toenemende vraag naar elektriciteit als gevolg van verstedelijking, industrialisatie en technologische vooruitgang met een gezonde CAGR van ~7,43 ijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

Market Research Future Insights

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde transformatormarkt van 2022 tot 2030 naar verwachting een CAGR van ~7,43 registreren en in 2030 een waarde van meer dan USD 151 miljard vertegenwoordigen.

De transformatormarkt verwijst naar de wereldwijde industrie die betrokken is bij de productie en verkoop van vermogenstransformatoren, distributietransformatoren en andere soorten transformatoren die in verschillende industrieën worden gebruikt. Deze transformatoren zijn essentiële onderdelen van elektrische energiesystemen die helpen bij het overbrengen van elektrische energie van het ene circuit naar het andere door middel van elektromagnetische inductie.

Get Free Sample Report PDF:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5982

Covid-19 Impact on Transformer Market

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de transformatormarkt. De aanvankelijke lockdowns en verstoringen in de toeleveringsketen veroorzaakten een vertraging in de productie en verkoop van transformatoren in 2020. De toenemende vraag naar hernieuwbare energie, in combinatie met overheidsinitiatieven om de bestaande energie-infrastructuur uit te breiden en te verbeteren, heeft echter geleid tot een geleidelijk herstel van de transformatormarkt.

Marktsegmentatie

De wereldwijde transformatormarkt is onderverdeeld in kern, product, wikkeling, installatie, koeling, isolatie, fase, classificatie, montage en toepassing.

Per kern: Gesloten, Shell en Berry

Per product: Distributietransformator, Machtstransformator, Instrumenttransformator, Stroom, Potentieel en Anderen

Per Wikkeling: Twee Wikkelingen en Auto Transformator

Krijg Rapport Op Maat:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/5982

Per Installatie: Buiten en Binnen

Per Koeling: Droog Type, Zelf-lucht, Airblast, Olie Ondergedompeld, Zelfgekoeld, Watergekoeld, Gedwongen Olie en Andere

Per Isolatie: Gas, Olie, Vast, Lucht en Andere

Per Fase: Drie Fase en Enkele Fase

Perclassificatie: ≤ 10 MVA, 11 tot 60 MVA, 61 MVA tot 600 MVA, > 600 MVA

Montage: Pad, Pool, PC / PCB en anderen

Per Toepassing: Residential & Commercial, Utility and Industrial

Regional Analysis

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de markt domineren als gevolg van de toenemende vraag naar elektriciteit en de uitbreiding van de energie-infrastructuur in landen als China en India. Noord-Amerika en Europa zullen naar verwachting ook een aanzienlijke groei doormaken als gevolg van toenemende investeringen in projecten voor hernieuwbare energie en de modernisering van bestaande elektriciteitsnetten.

Koop Premium Transformator Market Research Report:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=5982

Verder wordt verwacht dat de stijgende vraag naar slimme netwerken en de integratie van hernieuwbare energiebronnen de groei van de transformatormarkt zal stimuleren. Er wordt verwacht dat de toepassing van smart grid-technologieën de efficiëntie en betrouwbaarheid van elektriciteitssystemen zal verhogen, wat zal leiden tot een grotere vraag naar distributietransformatoren.

Key Players

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn ABB Ltd. (Zwitserland), Eaton Corporation plv. (India), Mitsubishi Electric Corporation (Japan), Toshiba Corporation (Japan), Bharat Heavy Electricals Limited (India), Hyosung Power & Industrial Solutions (Zuid-Korea), SPX Transformer Solutions Inc. (VS).

Browse Report Details For More Information:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/transformer-market-5982

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact:Market Research Future99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Transformer Market,Transformer Market Size,Transformer Market Scope,Transformer Market Share,Transformer Market Growth,Transformer Market Trends