header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Analyse van de belangrijkste segmenten van de markt voor biostimulanten en beoordeling van toekomstige kansen 2022-2030

Jun 20, 2023 4:18 PM ET

Market Research Future Insights

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor biostimulanten naar verwachting een CAGR van 10,10 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 5,61 miljard in 2030.

De wereldwijde Biostimulantenmarkt verwijst naar de industrie die stoffen of micro-organismen produceert en verkoopt die worden toegepast op planten om hun groei, productiviteit en algehele gezondheid te verbeteren. Biostimulanten zijn meestal afgeleid van natuurlijke bronnen, zoals zeewier, plantenextracten en nuttige microben, en ze worden gebruikt om de plantengroei te bevorderen, de opname van voedingsstoffen te verhogen en de plantentolerantie te verbeteren voor verschillende omgevingsfactoren, zoals droogte, extreme temperaturen en bodemzout. De markt wordt gedreven door factoren zoals een toenemende vraag naar duurzame landbouwpraktijken, een groeiend bewustzijn van de voordelen van biostimulanten en de noodzaak om de opbrengst en kwaliteit van gewassen te verbeteren.

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de wereldwijde markt voor biostimulanten. De pandemie heeft de vraag naar duurzame landbouwpraktijken en lokaal geproduceerd voedsel doen toenemen, wat de groei van de markt voor biostimulanten heeft gestimuleerd.

Vraag een voorbeeld van een PDF-brochure aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2770

Key Players

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • BASF SE
  • Isagro Group
  • Sapec Agro S.A.
  • Biolchim SpA
  • Novozymes A/S
  • Platform Specialty Products Corp.
  • Valagro SpA
  • Koppert B.V.
  • Italpollina SAP
  • Biostadt India Ltd

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor biostimulanten is onderverdeeld in type en toepassing.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in humusstoffen, humuszuur, zeewierextracten, fulvozuur en microbiële amendementen

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in bladbehandeling, bodembehandeling en zaadbehandeling.

Bekijk alle details van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/biostimulants-market-2770

Regionale analyse

Europa is momenteel de grootste regio in de wereldwijde markt voor biostimulanten. De dominantie van de regio kan worden toegeschreven aan verschillende factoren, waaronder de hoge mate van toepassing van duurzame landbouwpraktijken, gunstige overheidsvoorschriften ter bevordering van het gebruik van biostimulanten en de aanwezigheid van een groot aantal belangrijke marktspelers.

Andere regio’s zoals Noord-Amerika en Azië-Pacific maken ook een aanzienlijke groei door op de markt voor biostimulanten, gedreven door factoren zoals de toenemende vraag naar duurzame landbouwpraktijken, een groeiend bewustzijn van de voordelen van biostimulanten en de noodzaak om de opbrengst en kwaliteit van gewassen te verbeteren. Europa blijft echter de grootste markt voor biostimulanten vanwege de bovengenoemde factoren.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Landbouwindustrie , door Market Research Future:

Humic-based Biostimulants Market Onderzoeksrapport Informatie per Producttype (Humuszuur, Fulvinezuur, Kaliumhumaat), Gewastype (Fruit & Groenten, Granen, oliehoudende zaden, vezelgewassen en andere), vorm (droog, vloeibaar), toepassingswijze (bladbehandeling, bodembehandeling, zaadbehandeling) en regio (Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld)-voorspelling tot 2028

Agricultural Surfactants Market Informatie onderzoeksrapport: Per Producttype (Niet Ionisch, Anionisch, Kationisch), Substraattype (Synthetisch, Biobased), Gewastype (Graan &, Fruit & Groente), Toepassing (Herbicide, Fungicide) en Regio – Voorspelling tot 2030

NOTA: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints overwegen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]


Keywords:  Biostimulants Market,Biostimulants Industry,Biostimulants Market Size,Biostimulants Market Share,Biostimulants Market Demand,Biostimulants Market Growth,Biostimulants Market Trends,Biostimulants Market Analysis,Biostimulants Market Statistics,Biostimulants Market Research Report