header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


CNC snijmachines markt reuzenbestedingen gaat naar boom | Biesse Groep, HOMAG Groep, Anderson Groep, MES Inc, MultiCam Inc

Jun 22, 2023 9:52 AM ET

Globale CNC snijmachines markt: Global CNC Cutting Machines market is driven by the rising demand for the automotive industry with a healthy CAGR of ~ 6.1 uring the forecast period of 2022 to 2030.

Market Insights :

Volgens MRFR analyse, Global CNC-snijmachines-markt naar verwachting een CAGR van ~ 6,1 rom 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 6,1 miljard in 2030. De wereldwijde CNC (Computer Numerical Control) snijmachines markt verwijst naar de markt voor machines die gebruik maken van CNC-technologie voor precisie snijbewerkingen. CNC snijmachines zijn geautomatiseerde gereedschappen die in staat zijn om verschillende materialen met hoge precisie en nauwkeurigheid te snijden op basis van geprogrammeerde instructies.

Deze machines worden op grote schaal gebruikt in industrieën zoals productie, auto-industrie, lucht- en ruimtevaart, elektronica en de bouw. Ze worden gebruikt voor het snijden van verschillende materialen, waaronder metalen, kunststoffen, hout, composieten en schuim. CNC snijmachines bieden verschillende voordelen ten opzichte van conventionele snijmethoden, zoals een hogere productiviteit, verbeterde nauwkeurigheid, minder materiaalverspilling en de mogelijkheid om complexe vormen en ontwerpen te produceren.

Key Players

Biesse Group, HOMAG Group, Anderson Group, MES Inc, MultiCam Inc, Thermwood Corporation, The Shoda Company, ShopSabre, AXYZ Automation Group, DMG MORI, KOMO Machine, Inc, TRUMPF, ESAB, Prima Power

Get Free Sample PDF Brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10810

Regionale analyse

De Noord-Amerikaanse regio, inclusief de Verenigde Staten en Canada, is sterk vertegenwoordigd op de markt voor CNC-snijmachines. De regio wordt gekenmerkt door geavanceerde productie-industrieën, waaronder de auto-industrie, lucht- en ruimtevaart en defensie, die grote gebruikers zijn van CNC-snijmachines. Bovendien dragen technologische vooruitgang en de toepassing van automatisering in productieprocessen bij aan de groei van de markt in deze regio.

Europa is een andere prominente markt voor CNC snijmachines. Landen als Duitsland, Italië, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk hebben gevestigde productiesectoren die intensief gebruik maken van CNC-snijmachines. De focus van de regio op precisietechniek, autoproductie en industriële automatisering stuwt de vraag naar CNC-snijmachines.

De regio Azië-Pacific is getuige van een snelle groei in de markt voor CNC-snijmachines. China, Japan, Zuid-Korea en India dragen in belangrijke mate bij aan de expansie van de markt. Factoren zoals industrialisatie, toenemende productieactiviteiten en investeringen in de ontwikkeling van infrastructuur stimuleren de vraag naar CNC-snijmachines in deze regio. De automobiel-, elektronica- en bouwsector spelen een cruciale rol bij het stimuleren van de marktgroei .

Marktsegmentatie

Globale CNC snijmachines markt is gesegmenteerd in
Type, Product, Toepassing, Eindgebruiker

Type Outlook : Beweegbaar portaaltype, Stationair portaaltype

Product : Plasma, Laser, Waterstraal, Router

Toepassing : Houtbewerking, Steenbewerking, Metaalbewerking

Eindgebruikers : Auto, Bouw & Bouw, Consument, Elektronica, Lucht- en ruimtevaart & Defensie, Medisch, Energie & Energie, Meubilair, Vervoer

Browse In-depth Market Research Report @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/cnc-cutting-machines-market-10810

Bekijk meer rapporten

Bearing Market@
https://www.marketresearchfuture.com/reports/bearing-market-2183

Laser snijmachines markt@
https://www.marketresearchfuture.com/reports/laser-cutting-machines-market-6894

Wegwerphandschoenen markt@
https://www.marketresearchfuture.com/reports/disposable-gloves-market-10345

Mechanisch handgereedschap markt@
https://www.marketresearchfuture.com/reports/mechanical-hand-tools-market-3602

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar componenten, toepassingen, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contactgegevens:Market Research Future99 Hudson Street,5Th Floor.New York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaWebsite: https://www.marketresearchfuture.comSales: 1 (855) 661-4441, 44 1720 412 167Mail: [email protected]


Keywords:  CNC Cutting Machines Market,CNC Cutting Machines Market size,CNC Cutting Machines Market share,CNC Cutting Machines Market growth,CNC Cutting Machines Market trends