header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor ruimte Robotica wordt gedreven door een snel evoluerende vraag naar automatisering en efficiëntie bij de verkenning van de ruimte en satellietoperaties, met een gezonde CAGR van 8,98 tijdens de voorspellingsperiode van 2022 tot 2030.

Jun 22, 2023 10:00 AM ET

Market Research Future Insights

Volgens de analyse van MRFR zal de Ruimte Robotica Markt naar verwachting een CAGR van 8.98van 2022 tot 2030 en zal in 2030 een waarde hebben van meer dan USD 465 miljard.

De markt voor ruimte Robotica verwijst naar het industriële segment dat zich bezighoudt met het ontwerpen, ontwikkelen en inzetten van robotsystemen voor gebruik bij ruimteverkenning, satellietonderhoud en andere ruimtegerelateerde activiteiten. De markt wordt gedreven door de toenemende vraag naar ruimteverkenning, satellietonderhoud en andere ruimtegerelateerde activiteiten. De ontwikkeling van nieuwe technologieën, zoals kunstmatige intelligentie, machinaal leren en geavanceerde sensoren, draagt ook bij aan de groei van de ruimtevaartrobotica markt.

Ruimteroboticamarkt

De COVID-19 pandemie had een gemengd effect op de ruimteroboticamarkt. De pandemie heeft geleid tot vertragingen en verstoringen in de toeleveringsketen, waardoor de productie en inzet van apparatuur voor ruimtevaartrobotica is vertraagd. Veel productiefaciliteiten werden stilgelegd of werkten op verminderde capaciteit vanwege bewegingsbeperkingen en sociale afstandsmaatregelen.

Get a Free Sample PDF File @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8555

Regionale Analyse

Noord-Amerika is de grootste regio in termen van marktaandeel voor ruimterobotica. De Verenigde Staten zijn toonaangevend op het gebied van ruimteverkenning en hebben aanzienlijk geïnvesteerd in de ontwikkeling van ruimterobotica-technologieën.

Europa is ook een belangrijke regio in de markt voor ruimterobotica, met het Europees Ruimteagentschap (ESA) dat een belangrijke rol speelt in de ontwikkeling van ruimterobotica-technologieën. De regio heeft ook de opkomst gezien van private ruimtevaartbedrijven zoals Airbus en Thales Alenia Space.

De afgelopen jaren is Azië-Pacific geïdentificeerd als een snelgroeiende regio voor de markt voor ruimtevaartrobotica, met landen zoals China, India en Japan die hun investeringen in ruimteverkenning en gerelateerde technologieën verhogen.

Marktsegmentatie

De markt voor ruimte Robotica is onderverdeeld in oplossingen en eindgebruikers.

Op basis van de oplossing is de markt onderverdeeld in producten en diensten.

Op basis van de eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in overheid en commercieel.

Toegang rapport Details @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/space-robotics-market-8555

Key Players

Sommige van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Altius Space Machines (VS)
  • Astrobotic Technology (VS)
  • Effective Space Solutions Ltd (VK)
  • Honeybee Robotics (VK)
  • Ispace (Japan)
  • Maxar Technologies (VS)
  • Metecs (VS)
  • Motiv Space Systems Inc. (VS)
  • Northrop Grumman Corporation (VS)
  • Olis Robotics (VS)

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Aerospace & Defense , door Market Research Future:

Search and Rescue Robots Market Onderzoeksrapport Informatie per Operatie (Autonoom en Op Afstand Bediend), per Platform (Land, Maritiem en In de Lucht), en per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

Militaire-robots-markt Onderzoeksrapport Informatie per nuttige lading (sensor, radar, wapen en andere), werkingsmechanisme (door mensen bediend en autonoom), toepassing (mijnopruiming; brandbestrijding; opsporing en redding; transport; Intelligence, Surveillance, and Reconnaissance (ISR); Combat Support; Explosive Ordnance Disposal (EOD); and Others), Platform (Airborne, Ground-Based, and Naval), en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten-Afrika, en Latijns-Amerika) – Voorspelling tot 2030

NOTE: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints overwegen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Market Research Future®

99 Hudson Street, 5Th Floor.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Email: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Space Robotics Market,Space Robotics,Space Robotics Market Share,Space Robotics Industry,Global Space Robotics Market,Space Robotics Market Research,Space Robotics Market Analysis,Space Robotics Market Size,Space Robotics Market Research Report,Space Robotics Market Forecast,Space Robotics Market Trends