header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Aandeel van & in de omvang van de markt voor vliegtuigwielen en -remmen tot meer dan $8,11 miljard in 2032 | Market Research Future

Jun 27, 2023 12:12 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor vliegtuigwielen & remmen naar verwachting een CAGR van 7,3 registreren van 2023 tot 2032 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 8,11 miljard in 2032.

De markt voor vliegtuigwielen en -remmen verwijst naar de industrie die betrokken is bij de productie, de distributie en het onderhoud van wielen en remmen die specifiek ontworpen zijn voor vliegtuigen. Wielen en remmen zijn cruciale onderdelen van het landingssysteem van een vliegtuig en spelen een essentiële rol bij het veilig opstijgen, landen en opereren op de grond. In commerciële en militaire vliegtuigen worden de wielen en remmen blootgesteld aan hoge niveaus van stress, hitte en slijtage als gevolg van het aanzienlijke gewicht en de snelheid van het vliegtuig. Deze onderdelen moeten voldoen aan strenge prestatie- en veiligheidsnormen om een soepele en betrouwbare werking van het vliegtuig te garanderen.

Download een voorbeeld van een PDF-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7029

Aircraft Wheels and Brakes Market

Belangrijkste spelers

Boeing, Airbus, Bombardier, Embraer, ATR, Mitsubishi Heavy Industries

Markt Segmentatie

De markt voor vliegtuigwielen & is onderverdeeld in wieltype, remtype en eindgebruiker.

Wiel type: Neuswiel, Hoofdlandingsgestelwiel

Remtype: Koolstofrem, Stalen rem

Eindgebruiker: OEM, Aftermarket, Vliegtuigtype: Commerciële vliegtuigen, Militaire vliegtuigen

Bekijk de volledige rapportgegevens: https://www.marketresearchfuture.com/reports/aircraft-wheels-brakes-market-7029

Regionale analyse

Noord-Amerika is een van de toonaangevende regio’s in de markt voor vliegtuigwielen en -remmen. De aanwezigheid van grote vliegtuigfabrikanten zoals Boeing en Airbus, samen met een groot aantal luchtvaartmaatschappijen, draagt bij aan de vraag naar wielen en remmen. De regio is ook de thuisbasis van verschillende belangrijke leveranciers en fabrikanten van wielen en remsystemen voor vliegtuigen. De markt in Noord-Amerika wordt gedreven door factoren zoals vlootuitbreiding, modernisering van bestaande vliegtuigen en de vraag naar brandstofefficiënte en lichtgewicht wielen en remmen.

Europa is een andere belangrijke regio in de markt voor wielen en remmen voor vliegtuigen. Landen als Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk hebben een sterke lucht- en ruimtevaartindustrie en leveren een belangrijke bijdrage aan de markt. De aanwezigheid van toonaangevende vliegtuigfabrikanten en -leveranciers in Europa stimuleert de vraag naar wielen en remmen. Daarnaast stimuleert de toenemende aandacht voor milieuvriendelijke en duurzame luchtvaart de marktgroei in de regio.

De regio Azië-Pacific kent een aanzienlijke groei in de markt voor vliegtuigwielen en -remmen. De stijgende vraag naar vliegreizen in landen als China en India, samen met het toenemende aantal low-cost maatschappijen, stuwt de marktgroei in deze regio. De opkomst van inheemse vliegtuigbouwers en de uitbreiding van bestaande luchtvaartmaatschappijen dragen bij aan de vraag naar wielen en remsystemen. Bovendien stimuleert de toenemende nadruk op regionale connectiviteit en infrastructuurontwikkeling in Azië-Pacific de groei van de markt.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Aerospace & Defense Industry, door Market Research Future:

Aircraft Seals Market Research Report Information by Seal Type (Dynamic and Static), Aircraft Type (Fixed Wing and Rotary Wing), Material (Composites, Polymers, and Metals), Application (Engine, Airframe, Flight Control System, Landing Gear, Wheels & Brakes, and Others), Vendor (OEM and Aftermarket), Platform (Commercial and Military), and Region (North America, Asia Pacific, Europe, the Middle East & Africa, and Latin America) Forecast till 2030

Aircraft Seating Market Research Report Information per stoeltype (Economy, Premium Economy, Business Class en First Class), vliegtuigtype (Wide Body, Narrow Body en Regional Transport Aircraft), uitrusting (Line Fit en Retrofit) en regio Prognose tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Aircraft Wheels and Brakes Market,Aircraft Wheels and Brakes Industry,Aircraft Wheels and Brakes Market Share,Aircraft Wheels and Brakes Market Size,Aircraft Wheels and Brakes Market Demand,Aircraft Wheels and Brakes Market Trends,Aircraft Wheels and Brakes Market Growth,Aircraft Wheels and Brakes Market Analysis,Global Aircraft Wheels and Brakes Market