header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor Open Source Intelligence (OSINT) groeit snel tot USD 182,9 miljard in 2032 met de belangrijkste spelers Alfresco Software Inc, Siemens AG

Jun 27, 2023 2:00 PM ET

OSINT-markt:

Volgens een nieuw rapport van Market Research Future (MRFR) kan de wereldwijde OSINT-markt tegen 2032 uitgroeien tot 182,9 miljard dollar. Dit kan worden bereikt door een groei van 20,60 AGR in de periode 2023-2032 (prognoseperiode). Het risico van cyberkwaadaardigheid en de beschikbaarheid van opensourceplatforms om nieuws en artikelen te verifiëren, zal naar verwachting de vraag naar OSINT tijdens de prognoseperiode stimuleren. Open Source Intelligence (OSINT) verwijst naar het verzamelen, analyseren en verspreiden van informatie die openbaar beschikbaar is en toegankelijk is via verschillende bronnen, zoals sociale media, nieuwsartikelen, blogs en overheidsdatabases. OSINT wordt steeds meer gebruikt door bedrijven, overheidsinstellingen en andere organisaties om informatie te verzamelen en onderzoek te doen.

Dankzij de vooruitgang in analytische tools, machine learning, deep learning en kunstmatige intelligentie zijn OSINT-tools in staat om scherpzinnige inzichten te onderscheiden uit grote verzamelingen ongestructureerde gegevens. De houding van publieke sectoren en overheidsinstanties om de technologie te omarmen om realtime bedreigingen te bestrijden en erop te reageren en aanvallen te verijdelen, kan een goed voorteken zijn voor de markt in de komende jaren. Een gebrek aan gekwalificeerd personeel om de opeenstapeling van gegevens te verwerken kan de groei van de markt voor open source intelligence afschrikken.

Klik hier voor een voorbeeld van een premium rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4545

Concurrentieanalyse

De wereldwijde OSINT-markt wordt geplaagd door frequent overheidsbeleid en daaropvolgende updates van technologieën. De ontwikkeling van open source intelligence tools is de primaire focus van deze spelers. Dassault, een Frans bedrijf, heeft bijvoorbeeld klanten in bijna 140 landen. Zijn productontwikkelingscyclus, groeistrategieën en samenwerkingen met partners zullen zijn groei in de komende jaren vergemakkelijken.

De belangrijkste spelers op de OSINT-markt zijn:

  • ShadowDragon
  • Sociale link
  • Google LLC
  • Digitale Intelligentie
  • Palantir Technologieën
  • Alfresco Software, Inc
  • Siemens AG
  • Maltego Technologieën
  • Expert Systeem S.p.A
  • Digitale aanwijzingen
  • Recorded Future, Inc.
  • Thales Groep

Koop nu een premium onderzoeksrapportvoor uitgebreide marktinzichten.

Markt Segmentatie:

De wereldwijde markt voor Open Source Intelligence is gesegmenteerd op basis van beveiligingstype, technologie en toepassingen.

Gebaseerd op beveiligingstype: Intelligentie van de mens, intelligentie in inhoud, Dark Web onderzoek, analyse van links en netwerken, analyse van gegevens, kunstmatige intelligentie tekstanalyse en massale gegevens.

Gebaseerd op technologie: Software voor Bid Data, Analytics voor Video, Tool voor het Visualiseren van Tekst Analytics, Webgebaseerde Cyberbeveiligingsanalyse en Analyse van Sociale Media

Gebaseerd op toepassing: Strijdkrachten en defensie, binnenlandse defensie en nationale veiligheid in de private en publieke sector

Golfslagenergie naar een nieuw hoogtepunt

Per beveiligingstype is de markt onderverdeeld in link-/netwerkanalyse, kunstmatige intelligentie, big data, menselijke intelligentie, contentintelligentie, dark web-analyse, tekstanalyse, data-analyse en overige. Het segment menselijke intelligentie zal naar verwachting domineren in de OSINT-markt tot het einde van de prognoseperiode. Aan de andere kant wordt verwacht dat de content intelligence een indrukwekkende CAGR van 20,14 zal laten zien van 2018 tot 2023. Dit kan worden toegeschreven aan de vraag naar gemeenschappelijke platforms voor messaging, contentstrategie en communicatie om een grote groep mensen tegelijkertijd te bereiken.

Belangrijke technologieën in de markt zijn onder andere visualisatietools, cyberbeveiliging, videoanalyse, tekstanalyse, webanalyse, social media-analyse en big data-software. In het segment cyberbeveiliging wordt een CAGR van 15% voorspeld, terwijl in het segment videoanalyse een CAGR van bijna 22 wordt voorspeld tijdens de voorspellingsperiode.

De belangrijkste markttoepassingen zijn de private sector, de militaire & defensie, de binnenlandse veiligheid, de nationale veiligheid, de publieke sector en andere. Het militaire & defensiesegment zal naar verwachting snel groeien met een AGR van 18,51 tijdens de prognoseperiode. De relevante gegevens die strijdkrachten nodig hebben om gevaarlijke of potentiële bedreigingen te verijdelen, hebben geleid tot het gebruik van OSINT-tools en -platforms. De prevalentie van sociale media en internettoegang op telefoons zijn factoren die de groei van het segment waarschijnlijk zullen ondersteunen.

Blader door het volledige rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/open-source-intelligence-market-4545

Regionale analyse:

Regio’s in de markt voor open source intelligence zijn Azië-Pacific (APAC), Europa, Noord-Amerika en de Rest van de Wereld (RoW).

Noord-Amerika is goed voor een groot marktaandeel en zal de markt blijven domineren tot het einde van de prognoseperiode. De VS was verantwoordelijk voor het genereren van bijna 598,45 miljoen USD in 2017. De toenemende toepassing van het internet der dingen (IoT), clouddiensten en vooruitgang in analytische tools zullen de marktgroei waarschijnlijk aanwakkeren. Bovendien zal de kwetsbaarheid van landen als de VS en Canada voor online bedreigingen waarschijnlijk leiden tot de implementatie van OSINT in hun defensiebudgetprogramma.

De APAC-markt voor open source intelligence kent een sterke groei als gevolg van de ontwikkeling van IT-infrastructuur in China en India. Investeringen door ontwikkelde landen in de regio dankzij de vernieuwde beveiligingsprotocollen om het uitlekken van valse informatie te voorkomen, zullen waarschijnlijk nieuwe wegen openen voor groei.

Blader door de Japanse versie van de Open Source Intelligence (OSINT) Market:

** Bekijk ook het Trendrapport van MRFR **.

Location As A Service-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Wereldwijd marktonderzoeksrapport over cloudbewaking – Wereldwijde prognose tot 2030

Insurtech markt onderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Zero-Touch Provisioning-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  OSINT Market,OSINT Market Size,OSINT Market Growth,OSINT Market Share,open-source technologies,Open Source Intelligence Market,Open Source Intelligence Market Size