header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor Hookah Mixen groeit wereldwijd | Mazaya, Hydro Herbal, Haze Tobacco, Hookafina, Inc.

Jun 27, 2023 3:41 PM ET

Overzicht van de markt voor Hookah Mixen:

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor Hookah Mixen naar verwachting een CAGR van ~ 4,25 registreren van 2023 tot 2032 en een waarde hebben van meer dan USD 1,047 miljard in 2032. De wereldwijde markt voor hookah mixen verwijst naar de industrie die betrokken is bij de productie, distributie en verkoop van verschillende mengsels of mixen van tabak, kruiden en smaakstoffen die worden gebruikt bij het roken van waterpijpen. Hookah, ook bekend als shisha of waterpijp, is een traditioneel rookapparaat dat oorspronkelijk uit het Midden-Oosten komt, maar nu wereldwijd populair is. Het bestaat uit een met water gevulde basis, een tabakskom, een slang en een mondstuk. Hookah mixen worden gemaakt door verschillende soorten tabak te combineren, zoals traditionele of gearomatiseerde tabak, met kruiden, fruit of andere natuurlijke ingrediënten om de rookervaring te verbeteren en verschillende smaken en aroma’s te bieden. Deze mixen zijn ontworpen om in de tabakskop van een hookah te worden verpakt en met houtskool te worden verhit. Wanneer de roker door de slang inhaleert, produceert het verhitte mengsel rook die door de met water gevulde basis gaat voordat het wordt geïnhaleerd.

Klik hier om toegang te krijgen tot een gratis sample rapport van de Wereldwijde Hookah Mengsels Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11055

Belangrijkste spelers:

Mazaya, Hydro Herbal, Haze Tobacco, Hookafina, Inc., Social Smoke, Nakhla Tobacco Company S.A.E, Forever Gold, Al-Fakher, Fumari en Starbuzz Tobacco, Inc.

Markt Segmentatie:

De wereldwijde markt voor Hookah Mixen is gesegmenteerd in Product Type, Smaaktype, Eindgebruik en Distributiekanaal.

Per Smaaktype: Fruit, Suikerspin, Mint, Chocolade, Mengsels

Eindgebruik: Bars & Pub, Huishouden

Distributiekanaal: Winkelbasis, niet-winkelbasis

Koop de nieuwste 2023 versie van Global Hookah Mixes Market Study @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11055

Regionale analyse:

De hookah- of shisha-cultuur heeft zijn wortels in deze regio en landen als Egypte, Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten hebben een lange traditie van hookah roken. Deze regio heeft waarschijnlijk een aanzienlijk marktaandeel door de populariteit van het waterpijp roken.

Landen als Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk hebben de afgelopen jaren een toename gezien in de populariteit van hookah roken. Deze groei kan worden toegeschreven aan de opkomst van hookah lounges en cafés, evenals de introductie van verschillende gearomatiseerde hookah mixen. Europa heeft naar verwachting een aanzienlijk marktaandeel en biedt groeipotentieel.

Het roken van hookah heeft aan populariteit gewonnen onder bepaalde demografische groepen in de Verenigde Staten en Canada, met name onder studenten en jonge volwassenen. De markt is echter relatief kleiner in vergelijking met regio’s met een sterkere culturele binding met het roken van waterpijpen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Nutrition Industry, door Market Research Future:

Onderzoeksrapport over demarkt voor ruwe tabaksbladeren per type blad (Virginia, Oriental, Burley en mengsels), per type inkoopmodule (boeren, veiling en bladhandelaren), per toepassing (rooktabak, pruimtabak, vochtige & droge snuif en oplosbare producten) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Onderzoeksrapport overde markt voor rookloze tabak Informatie per type (kauwtabak, diptabak, oplosbare tabak), per vorm (vochtig en droog), per route (oraal en nasaal) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en precieze analyses over diverse markten, deelmarkten en doelgroepen. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere gegevensbronnen die helpen de klant een uitputtend begrip te geven van de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en welke maatregelen en beslissingen er op basis daarvan genomen moeten worden.

Ons snelgroeiende marktonderzoeksbureau is gewapend met een deskundig team van onderzoeksanalisten dat zich richt op het verzamelen van bruikbare gegevens en analyses op het gebied van economische en technologische vooruitgang. Onze deskundige analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rondom verschillende wereldwijde markten. We bieden onze klanten een stapsgewijze begeleiding aan door middel van consulting en strategische diensten, zodat ze tot een praktische en doeltreffende beslissing kunnen komen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071Email: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com/

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com/
Keywords:  Hookah Mixes Market,Hookah Mixes Market Size,Hookah Mixes Market Share,Hookah Mixes Market Trends,Hookah Mixes Market Overview,Hookah Mixes Market Analysis,Hookah Mixes Market Insights,Hookah Mixes Market Outlook