header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor rookmelders zal tegen 2030 naar verwachting USD 06 miljard bereiken, met een CAGR van 8,00 tijdens de prognoseperiode 2022-2030.

Jul 5, 2023 5:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor rookmelders naar verwachting een CAGR van 8,00 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 06 miljard in 2030. De wereldwijde rookmeldermarkt verwijst naar de industrie die betrokken is bij de productie, distributie en verkoop van rookmelders wereldwijd. Een rookmelder, ook wel rookdetector genoemd, is een essentieel veiligheidsapparaat dat ontworpen is om de aanwezigheid van rook in een omgeving te detecteren en een vroegtijdig waarschuwingssignaal te geven aan bewoners in geval van brand. De markt omvat verschillende soorten rookmelders, waaronder ionisatierookmelders, foto-elektrische rookmelders, rookmelders met twee sensoren en slimme rookmelders. Deze apparaten werken meestal op batterijen of worden vastgekoppeld aan het elektrische systeem van een gebouw en zijn ontworpen om rookdeeltjes of veranderingen in de luchtkwaliteit in verband met brand te detecteren.

Belangrijkste spelers opde markt voor rookmelders

  • Johnson Controls Inc
  • Protec Branddetectie PLC
  • Schneider Electric
  • Robert Bosch GmbH
  • Verenigde Technologieën
  • Nest Labs
  • Siemens AG
  • Legrand
  • Newell Merken
  • Halma Plc
  • Hochiki Corporation
  • Honeywell International
  • Secom Co, Ltd
  • Minimax Viking GmbH
  • Gentex
  • Schrack Seconet AG
  • NEC Corporation
  • Ceasefire Industries Pvt. Ltd

Ontvang een gratis proefexemplaar@

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7478

Regionale analyse vande rookmeldermarkt

Noord-Amerika is een van de belangrijkste regio’s in de markt voor rookmelders. De regio heeft strenge brandveiligheidsvoorschriften en een hoge mate van bewustzijn over het belang van rookmelders. De Verenigde Staten en Canada leveren de grootste bijdrage aan de markt in deze regio. De toenemende toepassing van smart home technologieën en de implementatie van veiligheidsvoorschriften voor gebouwen hebben de vraag naar rookmelders in Noord-Amerika gestimuleerd.

Europa is een andere prominente markt voor rookmelders. Landen zoals het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Spanje hebben een aanzienlijke groei doorgemaakt in de woning- en utiliteitsbouw, wat heeft geleid tot een grotere vraag naar rookmelders. De regelgeving en richtlijnen van de Europese Unie met betrekking tot brandveiligheid hebben ook bijgedragen aan de groei van de markt voor rookmelders in de regio.

De regio Azië-Pacific kent een snelle verstedelijking en industrialisatie, wat leidt tot meer bouwactiviteiten. Landen als China, Japan, India en Zuid-Korea hebben een grote bevolkingsbasis, wat een aanzienlijke markt voor rookmelders creëert. Groeiend bewustzijn over brandveiligheid en overheidsinitiatieven om veiligheidsvoorschriften af te dwingen zullen naar verwachting de marktgroei in deze regio stimuleren.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7478

Segmentatie van de rookmeldermarkt

De wereldwijde rookmeldermarkt is onderverdeeld in technologie, back-up en eindgebruiker

Technologische vooruitzichten: Ionisatie rookmelders, foto-elektrische rookmelders, gecombineerde of dubbele sensor rookmelders

Vooruitzichten back-up: Batterijgevoed, vaste bedrading, vaste bedrading met batterij back-up

Eindgebruiker Vooruitzichten : Residential , Academia & Institutional , Retail , Gezondheidszorg , Hospitality (Hotel / Vrije tijd) , BFSI , Vervoer & Logistiek , Productie

Korting controleren @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-7478

Gerelateerde rapporten:

Smart Speakers Market Research Report – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport overde markt voor slimme sloten – Wereldwijde prognose tot 2030

Onderzoeksrapport overdigitale deursluitsystemen – Wereldwijde prognose tot 2030

Webcam markt onderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op:

Neem contact met ons op:Market Research Future®,99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013,Verenigde Staten van AmerikaTelefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Smoke Alarm Market,Smoke Alarm Market Trends