header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De aquacultuurmarkt wordt gedreven door de uitbreiding van commerciële activiteiten in vis en zeevruchten met een gezonde CAGR van ~ 5,71 y 2022 tot 2030.

Jul 12, 2023 11:00 PM ET

Aquacultuur Marktonderzoek Future Insights

De omvang vande aquacultuurmarkt werd in 2021 geschat op 152,2 miljard USD. De aquacultuurmarkt zal naar verwachting groeien van 160,9 miljard USD in 2022 tot 237,3 miljard USD in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,71 tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

De wereldwijde aquacultuurmarkt verwijst naar de productie en kweek van aquatische organismen, zoals vissen, schelpdieren en waterplanten, in gecontroleerde omgevingen zoals vijvers, tanks en kooien. Het is een snelgroeiende sector van de wereldwijde voedingsmiddelenindustrie, gedreven door de toenemende vraag naar vis, schaal- en schelpdieren, afnemende wilde visbestanden en vooruitgang in aquacultuurtechnologieën. Ik heb echter geen toegang tot realtime gegevens, dus het is belangrijk om te weten dat de marktomstandigheden sindsdien veranderd kunnen zijn.

Gratis proefexemplaar – Krijg toegang tot een gratis exemplaar van ons rapport om de inhoud en inzichten te verkennen.

Belangrijkste spelers

Nippon Suisan Kaisha Ltd. (Japan), American Abalone Farms (VS), Cermaq ASA (Noorwegen), Dainichi Corporation (Japan), Cargill Incorporated (VS) en Austevoll Seafood ASA (Noorwegen).

Marktsegmentatie

De wereldwijde aquacultuurmarkt is onderverdeeld in Milieu, Type .

Milieu : Zoet water, Zeewater, Brak water

Type : Vissen, Schaaldieren, Weekdieren

Regionale analyse

Azië-Pacific is de grootste en meest dominante regio in de wereldwijde aquacultuurmarkt. Landen als China, India, Indonesië en Vietnam leveren de grootste bijdrage aan de aquacultuurproductie. Deze landen hebben gunstige geografische en klimatologische omstandigheden en een lange traditie van aquacultuur. Ze produceren een grote verscheidenheid aan aquacultuurproducten, waaronder vis, garnalen, weekdieren en zeewier. De regio heeft ook een grote binnenlandse markt voor de consumptie van vis, schaal- en schelpdieren, wat de vraag naar aquacultuurproducten stimuleert.

Noord-Amerika is een andere belangrijke regio in de wereldwijde aquacultuurmarkt. De Verenigde Staten en Canada zijn de belangrijkste spelers in deze regio. De aquacultuursector in Noord-Amerika richt zich op de productie van vis, waaronder zalm, forel, tilapia en meerval. Er is een groeiende trend van duurzame en verantwoorde aquacultuurpraktijken in de regio, met de nadruk op het minimaliseren van milieueffecten.

Europa heeft een gevestigde aquacultuurindustrie, met landen als Noorwegen, Schotland en Griekenland als belangrijke spelers. Het kweken van zalm is vooral prominent in Noorwegen en Schotland, terwijl Griekenland gespecialiseerd is in mediterrane soorten zoals zeebrasem en zeebaars. De Europese aquacultuur staat bekend om zijn producten van hoge kwaliteit en strenge milieuregels. Er is ook een groeiende markt voor biologische en gecertificeerde duurzame aquacultuurproducten in de regio.

Blader door het rapport – Ontdek de inhoud van het rapport, de secties en de belangrijkste inzichten door door de gedetailleerde informatie te bladeren.

OnderzoeksrapportTurfmarkt: Informatie, per type (Coco peat, Sod Peat, en anderen), per materiaaltype (Fabric, Hemic, Sapric, en anderen), per toepassing (Agriculture, Fuel & Energy, en anderen), en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Marktanalyse &voor huisdiervoedsel, omvang, aandeel in het onderzoeksrapport informatie per huisdiertype (kat, hond, vis en andere), per producttype (droogvoer, natvoer en snacks &), per distributiekanaal (winkelbasis en niet-winkelbasis) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.comFollow Ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Follow Us: LinkedIn | Twitter