header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De lysinemarkt wordt gedreven door het toegenomen gebruik in diervoeders met een gezonde CAGR van ~ 7,20 tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

Jul 12, 2023 11:00 PM ET

Lysine Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

De lysinemarkt werd in 2021 gewaardeerd op 1.754,9 miljoen USD. De lysinemarkt zal naar verwachting groeien van USD 1.784,5 miljoen in 2022 tot USD 3.060,63 miljoen in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,20 tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

Lysine is een essentieel aminozuur dat voornamelijk wordt gebruikt in diervoeder om de groei en ontwikkeling van vee en pluimvee te bevorderen. Het wordt ook gebruikt bij de productie van voedingssupplementen en farmaceutische producten.

De wereldwijde lysinemarkt wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder de vraag naar vlees en dierlijke producten, de groei in de veehouderij en het toenemende bewustzijn over diervoeding. Lysine helpt bij het verbeteren van de voedingswaarde van diervoeder, het bevorderen van gewichtstoename en het verbeteren van de algehele gezondheid van dieren. Daarom wordt het op grote schaal gebruikt in de diervoederindustrie.

Gratis proefexemplaar – Krijg toegang tot een gratis exemplaar van ons rapport om de inhoud en inzichten te verkennen.

Belangrijkste spelers

Global Bio-Chem Technology Group Company Limited, Ajinomoto Co. Ltd., Cheil Jedang Corp, Archer Daniel Midland (ADM), Evonik Industries en COFCO Biochemical (Anhui) Co. Ltd.

Segmentatie van de markt

De wereldwijde lysinemarkt is onderverdeeld in Producttype, Kwaliteit, Vorm, Toepassing.

Type : Lysinehydrochloride , Lysinemonohydraat

Kwaliteit: Voederkwaliteit, voedselkwaliteit, farmaceutische kwaliteit

Vorm: Poeder, Vloeistof, Korrels

Toepassing: Voedsel & Dranken, Farmaceutische producten & Nutraceuticals, Persoonlijke verzorging, Diervoeder.

Regionale analyse

De Noord-Amerikaanse lysinemarkt wordt gedreven door de grote vraag naar dierlijke eiwitproducten, waaronder pluimvee, varkens en runderen. De Verenigde Staten zijn de grootste verbruiker en producent van lysine in deze regio.

Europa vertegenwoordigt een belangrijke markt voor lysine, met landen als Duitsland, Frankrijk, Spanje en Nederland als belangrijke consumenten. De vraag naar lysine in Europa wordt gestimuleerd door de groeiende veehouderij en de toenemende behoefte aan eiwitrijke diervoeders.

De regio Azië-Pacific is wereldwijd de grootste verbruiker en producent van lysine. Landen als China, India, Japan en Zuid-Korea hebben een aanzienlijk marktaandeel in de regio. De toenemende bevolking, het stijgende besteedbare inkomen en veranderende voedingspatronen stimuleren de vraag naar lysine in Azië-Pacific.

Blader door het rapport – Ontdek de inhoud van het rapport, de secties en de belangrijkste inzichten door de gedetailleerde informatie door te bladeren.

Gerelateerd rapport

Onderzoeksrapport overde diervoedermarkt Informatie per vorm (pellets en kruimels), per soort (gevogelte en aquacultuur) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

Informatie overde biologische sojameelmarkt per toepassing (menselijke voeding en diervoeding) en regio (Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten & Afrika) – marktvoorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.comFollow Ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Follow Us: LinkedIn | Twitter
Keywords:  Lysine Market,Lysine Market Size,Lysine Market Share,Lysine Market Growth,Lysine Market Trend,Lysine Market Analysis,Lysine Industry