header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Analyse van infraroodsensoren voor middengolffrequenties door belangrijke spelers | SemiConductor Devices, GSTIR

Jul 12, 2023 2:00 PM ET

Inzicht ininfraroodsensoren voor middengolffrequenties

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor infraroodsensoren voor middengolffrequenties naar verwachting een CAGR van 11,1 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan 548,8 miljoen USD in 2030.

De wereldwijde markt voor infraroodsensoren voor middengolffrequenties (MWIR) verwijst naar de wereldwijde industrie die de productie, distributie en verkoop van infraroodsensoren voor middengolffrequenties omvat. Deze sensoren zijn ontworpen om elektromagnetische straling te detecteren en te meten in het middengolffrarood spectrum, dat meestal tussen 3 en 5 micron ligt.

De wereldwijde markt voor MWIR-sensoren wordt beïnvloed door factoren zoals de toenemende vraag naar geavanceerde thermische beeldvormingssystemen, de toenemende bezorgdheid over defensie en veiligheid, technologische vooruitgang en groeiende toepassingen in sectoren zoals bewaking, monitoring en thermografie.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11454

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de wereldwijde markt voor mid-golf infrarood (MWIR) sensoren. De pandemie verstoorde de wereldwijde toeleveringsketens en veroorzaakte vertragingen in de productie en distributie. Beperkingen op de internationale handel, lockdown-maatregelen en een verminderde beschikbaarheid van arbeidskrachten beïnvloedden de productie en levering van MWIR-sensoren. Dit leidde tot bevoorradingstekorten en vertraagde projecttijdlijnen.

Belangrijkste spelers op de markt voor infraroodsensoren voor middengolven

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Teledyne FLIR LLC
  • Lynred
  • Leonardo S.p.A.
  • GSTIR
  • Silent Sentinel
  • Ascendent Technologie Groep
  • Excelitas Technologies Corp.
  • Opto Engineering
  • Nieuw Infrarood Technologieën (NIT)
  • L3Harris Technologieën, Inc.
  • Sierra-Olympia Tech.
  • InfraTec GmbH
  • Xenics NV
  • Tech Beeldvormingsdiensten.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/mid-wave-infrared-mwir-sensors-market-11454

Regionale analyse van de markt voor infraroodsensoren voor middengolven

De grootste regio in de wereldwijde markt voor infraroodsensoren voor middengolffrequenties (MWIR) is Noord-Amerika. De regio heeft een sterke aanwezigheid van belangrijke marktspelers, een geavanceerde technologische infrastructuur en een aanzienlijke vraag naar MWIR-sensoren in verschillende industrieën.

Noord-Amerika heeft een goed gevestigde defensie- en ruimtevaartsector, die een grote afnemer is van MWIR-sensoren voor toepassingen zoals bewaking, doelopsporing en thermische beeldvorming.

De regio is de thuisbasis van verschillende prominente MWIR-sensor fabrikanten en leveranciers, samen met onderzoeks- en ontwikkelingsfaciliteiten die technologische vooruitgang stimuleren. Vooral de Verenigde Staten hebben een robuuste defensie- en veiligheidsindustrie, die een aanzienlijke vraag naar MWIR-sensoren genereert.

Marktsegmentatie Infraroodsensoren voor middengolven

De wereldwijde markt voor infraroodsensoren voor middengolven is onderverdeeld in product, apparaattype en eindgebruiker.

Op basis van het product is de markt onderverdeeld in gamingtoetsenborden, gamingmuizen, headsets, oppervlakken, virtualrealityapparaten en koelventilatoren.

Op basis van het apparaat is de markt onderverdeeld in pc’s (desktop en laptop), smartphones en gameconsoles.

Op basis van de eindgebruiker is de markt onderverdeeld in Casual Gaming en Professional Gaming.

Lees meer artikelen-

De markt voor stroomsensoren zal naar verwachting USD 3,4 miljard bereiken met een CAGR van 8,30 in 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

De markt voor bodempenetrerende radar zal naar verwachting USD 1,1 miljard overschrijden met een CAGR van 8,20 tot 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

De markt voor slimme fabrieken zal 136,1 miljard dollar bereiken met een groeipercentage van 5,23 in 2030-rapport van Market Research Future (MRFR)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UKEmail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Mid-Wave Infrared Sensors Market,Mid-Wave Infrared Sensors Industry,Mid-Wave Infrared Sensors Market Share