header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de markt voor specerijen zal van 2022 tot 2030 groeien met USD 13,8 miljard: De groei wordt gestimuleerd door de gezondheidsvoordelen die gepaard gaan met de consumptie van specerijen.

Jul 12, 2023 4:39 PM ET

Overzicht van de markt voor specerijen:

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor specerijen naar verwachting een CAGR van ~5,20 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 13,8 miljard in 2030.

De markt voor specerijen omvat de productie, distributie en consumptie van een breed assortiment kruiden, sauzen en bijgerechten die de smaak van maaltijden verbeteren. Het omvat populaire producten zoals ketchup, mayonaise, mosterd, salsa, sojasaus, barbecuesaus, saladedressings en kruidenmengsels. De COVID-19 pandemie heeft een aanzienlijke invloed gehad op de wereldwijde markt voor specerijen. Ten eerste hebben veranderingen in het consumentengedrag tijdens lockdowns en beperkingen geleid tot meer thuis koken en minder uit eten gaan. Als gevolg daarvan zijn consumenten meer geneigd om condimenten te kopen om de smaak van hun zelfgemaakte maaltijden te verbeteren. Ten tweede is de foodservice-industrie, inclusief restaurants en cafés, zwaar getroffen door de pandemie. Minder bezoekers en tijdelijke sluitingen hebben geleid tot een lagere vraag naar condimenten in de foodservice sector. De groei van afhaalmaaltijden en voedselbezorgdiensten heeft deze daling echter gedeeltelijk gecompenseerd, omdat condimenten vaak bij deze bestellingen worden meegeleverd. Ten derde heeft de pandemie de vraag naar specifieke specerijen beïnvloed. Zo is de verkoop van producten als ketchup en mayonaise gestegen door hun veelzijdige gebruik in zelfgemaakte maaltijden en als bijgerecht bij sandwiches en hamburgers. Aan de andere kant is de vraag naar condimenten die geassocieerd worden met specifieke keukens of eetgelegenheden, zoals sojasaus en speciale dressings, tijdelijk gedaald als gevolg van de verminderde consumptie in restaurants.

Download een PDF-voorbeeld van het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2799

Condiments Market

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Nutri-Asia Inc. (Filippijnen), Del Monte Foods Inc. (VS), Three Threes Condiments Pty Limited (Australië), Incorporated (VS), Midas Foods International (VS), Sing Cheung Co.(India), McCormick & Company (VS), ConAgra Food Inc. (VS), The Kroger Co. (VS), Nestlé (Zwitserland), Mars, Kikkoman Corporation (Japan), Kraft Foods Inc. (VS), General Mills Inc. (VS), Unilever (VK) en Hormel Foods Corporation (VS).

Markt Segmentatie:

De wereldwijde acupunctuurmarkt is gesegmenteerd in type, verpakkingstype en distributiekanaal.

Op basis van type: Kruiden, Sauzen & Ketchup, Dressings en Andere

Gebaseerd op verpakkingstype: Flessen, Zakjes & Zakjes en Andere

Op basis van distributiekanaal: Winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd

Koop het rapport direct op https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2799

Regionale analyse:

In termen van regionale analyse varieert de impact van de pandemie op de markt voor specerijen van regio tot regio. Ontwikkelde markten zoals Noord-Amerika en Europa hebben de detailhandelverkoop van condimenten zien stijgen omdat consumenten meer thuis koken. Opkomende markten in Azië en Latijns-Amerika hebben daarentegen een gemengd effect gehad, waarbij de verminderde restaurantconsumptie werd gecompenseerd door een grotere vraag naar thuis koken en afhaalmaaltijden.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Nutrition Industry, door Market Research Future:

Spices Market Research Report Information Per Type (Knoflook, Gember, Kurkuma, Komijn, Kaneel, Peper en Anderen), Per Categorie (Biologisch en Conventioneel), Per Vorm (Heel, Gemalen/Poeder en Anderen), Per Eindgebruiker (Detailhandel, Voedingsservice en Voedselverwerking), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling Tot 2030

Onderzoeksrapportbarbecuesaus marktinformatie per vorm (vloeistof en pasta), per smaak (gecultiveerd zoet, zuur, pikant en andere), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

Wereldwijde informatie overantiklontermiddelen op de voedselmarkt per type (calciumverbindingen, natriumverbindingen, magnesiumverbindingen, microkristallijne cellulosesamenstellingen en andere), toepassing (bakkerijproducten, zuivelproducten, soepen en sauzen, kruiden en specerijen en andere) en regio – prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en precieze analyses over diverse markten, deelmarkten en doelgroepen. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere gegevensbronnen die helpen de klant een uitputtend begrip te geven van de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en welke maatregelen en beslissingen er op basis daarvan genomen moeten worden.

Ons snelgroeiende marktonderzoeksbureau is gewapend met een deskundig team van onderzoeksanalisten dat zich richt op het verzamelen van bruikbare gegevens en analyses op het gebied van economische en technologische vooruitgang. Onze deskundige analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rondom verschillende wereldwijde markten. We bieden onze klanten een stapsgewijze begeleiding door middel van consulting en strategische diensten, zodat ze tot een praktische en doeltreffende beslissing kunnen komen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071Email: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com/

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com/
Keywords:  Condiments Market,Condiments Market Size,Condiments Market Share,Condiments Market Trends,Condiments Market Outlook,Condiments Market Insights,Condiments Market Overview,Condiments Market Analysis,Condiments Market Growth