header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


“Zeilen naar succes: Exploring the Evolving Landscape of the Cargo Shipping Market”.

Jul 12, 2023 5:23 PM ET

Overzicht van de vrachtvervoersmarkt

De omvang van devrachtvervoersmarkt werd in 2022 geschat op USD 14,5 miljard. De vrachtvervoersmarkt zal naar verwachting groeien van USD 15,25 miljard in 2023 tot USD 20,67 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,20 tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2030).

Een vrachtschip is een type schip dat vracht, goederen, materialen en andere goederen vervoert van de ene haven naar de andere. Er zijn verschillende soorten vrachtschepen, zoals stukgoedschepen, containerschepen, tankers, bulkcarriers en andere. Vrachtschepen zijn grote zeecontainers, gemaakt van verschillende soorten staal en gebouwd voor vrachtvervoer. Deze worden gebruikt voor transport over de weg, over zee en per spoor. De vrachtcontainers worden gemaakt met identieke afmetingen. Volgens een recent onderzoeksrapport, gepubliceerd door Market Research Future, is de wereldwijde markt van de vrachtscheepvaart booming en zal deze naar verwachting prominenter worden in de voorspellingsperiode.

De overzeese handel blijft zich internationaal uitbreiden omdat de scheepvaart de levensader van de wereldeconomie is. De internationale handel, het bulktransport van grondstoffen en de import/export van voedsel en geproduceerde goederen zijn essentieel in elke economie. De internationale scheepvaart is verantwoordelijk voor ongeveer 90% van de wereldhandel. Volgens de Conferentie van de Verenigde Naties voor Handel en Ontwikkeling (UNCTAD) dragen koopvaardijschepen voor bijna 380 miljard dollar bij aan de vrachtprijzen binnen de wereldeconomie, wat gelijk staat aan ongeveer 5% van de totale wereldhandel. De groeiende overzeese handel heeft het bereik van de vrachtvaart over de hele wereld vergroot.

Download gratis een PDF-brochure @

https:// www.marketresearchfuture.com/sample_request/3165

De internationale scheepvaartindustrie wordt sterk gedreven door de vraag naar en de prijzen van internationale grondstoffen, waaronder landbouwgrondstoffen, ruwe olie, metalen en andere. Met de wereldwijde toename van de bevolking en hun besteedbaar inkomen, is de vraag naar voedingsmiddelen, consumptiegoederen en basisgrondstoffen zoals metalen, mineralen en olie & gas, ook toegenomen. Hierdoor is de internationale handel in dergelijke grondstoffen tussen landen gegroeid, wat op zijn beurt de vrachtvervoersmarkten heeft gestimuleerd.

Bovendien bevorderen verschillende overheids- en niet-overheidsinstellingen de exportcapaciteit van verschillende grondstoffen, wat op zijn beurt een instroom van buitenlandse valuta in de economie tot gevolg heeft. Het IACT-project (Increasing Agricultural Commodity Trade) van de Europese Unie werkt bijvoorbeeld aan het versterken van de exportcapaciteit van landen in de Stille Oceaan in sectoren als landbouw, bosbouw en veeteelt. Het project biedt hulp bij de waardeketen om de internationale handel van deze landen te verbeteren. Dit stimuleert de markt voor de scheepvaartindustrie.

Vrachtvervoersmarkt – Segmentatie

De wereldwijde vrachtvervoersmarkt is gesegmenteerd in 3 belangrijke dynamieken voor het gemak van het rapport en een beter begrip.

Segmentatie per vrachttype: Omvat containerlading, bulklading en algemene lading

Segmentatie per sector: Omvat voedsel, industrie, olie & ertsen, elektrische & elektronica

Segmentatie per regio: Omvat geografische regio’s – Noord-Amerika, Europa, APAC en Rest van de Wereld.

Koop dit rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=3165

Vrachtvervoersmarkt: Regionale analyse

In 2016 vervoerde het Noord-Amerikaanse maritieme transportsysteem meer dan 2 biljoen USD aan vracht via de Noord-Amerikaanse corridor. In 2014 exporteerden de Verenigde Staten ongeveer 11,9 miljoen TEU containervracht, terwijl ze 19,6 miljoen TEU containervracht importeerden. Dankzij de enorme productiviteitswinst als gevolg van het toegenomen gebruik van automatisering en informatietechnologieën hebben Noord-Amerikaanse fabrikanten hun mondiale concurrentiepositie de afgelopen jaren op veel gebieden weten te behouden. De Amerikaanse export van industrieproducten bereikte in 2016 bijna 1,3 biljoen dollar, goed voor bijna 60% van de totale Amerikaanse export.

China heeft zijn productiecapaciteiten op het gebied van zeecontainers zien groeien. De scheepvaartindustrie in het land wordt geleid door CIMC (Shenzhen, China). De industrie in China wordt gedreven door lage arbeidskosten. Kleine en middelgrote spelers zijn de afgelopen tien jaar opgedoken, waardoor de markt in het land gefragmenteerd is. Wereldmerken zoals Maersk, Hapag-Lloyd en anderen hebben hun productiebasis in China gevestigd om te profiteren van de lage kosten. Dit maakt China een belangrijke markt voor de scheepvaartindustrie, waaronder zeecontainers. Het ondersteunende beleid en de gunstige omgeving in China, samen met de groeiende industriële mogelijkheden, hebben de wereldwijde markt in staat gesteld om te groeien.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport: https: //www.marketresearchfuture.com/reports/cargo-shipping-market-3165

De belangrijkste bedrijven op de vrachtvervoersmarkt zijn onder andere.

P Moller – Maersk (Denemarken)

Panalpina World Transport (Holding) Ltd. (Zwitserland) (Zwitserland)

CMA CGM Groep (Frankrijk)

MSC Mediterranean Shipping Company S.A. (Zwitserland)

DB Schenker (Duitsland)

Bladeren door gerelateerd rapport

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/construction-equipment-market-1963

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/material-handling-equipment-market-3214

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/hollow-concrete-block-market-7850

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), & Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit te leveren aan onze klanten.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071Email: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor,

New York, New York 10013

United States of America

+1 628 258 0071

Email: [email protected]
Keywords:  Cargo Shipping Market,Cargo Shipping Market Size,Cargo Shipping Market Growth