header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt van laadstations voor elektrische voertuigen wordt aangedreven door de snel groeiende ultrasnelle elektrische laadstations met een gezonde CAGR van ~38,5 tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2030.

Jul 12, 2023 5:27 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor laadstations voor elektrische voertuigen naar verwachting een CAGR van ~38,5 registreren van 2023 tot 2030 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 165,5 miljard in 2030.

De markt van laadstations voor elektrische voertuigen verwijst naar de wereldwijde industrie die betrokken is bij de ontwikkeling, installatie en exploitatie van laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen (EV’s). Deze laadstations bieden een middel om de batterijen van elektrische auto’s, bussen en andere EV’s op te laden. De COVID-19 pandemie had een gemengde impact op de markt van laadstations voor elektrische voertuigen. Aanvankelijk was er een vertraging in installaties en investeringen als gevolg van verstoringen in de toeleveringsketen en verminderde mobiliteit.

Gratis Premium rapport downloaden:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5401

Naarmate de pandemie vorderde, kwam er echter meer nadruk te liggen op duurzaam transport en het gebruik van elektrische voertuigen, wat leidde tot een opleving van de vraag naar oplaadinfrastructuur. Overheden en privé-entiteiten hebben actief geïnvesteerd in oplaadnetwerken om de groei van EV’s te ondersteunen en duurzaamheidsdoelstellingen te halen. Het post-pandemische tijdperk zal naar verwachting getuige zijn van verdere investeringen en technologische vooruitgang in de markt voor laadstations voor elektrische voertuigen naarmate de overgang naar elektrische mobiliteit versnelt.

Belangrijkste spelers

  • Schneider Electric (Frankrijk)
  • ABB (Zwitserland)
  • Eaton (Ierland)
  • Siemens (Duitsland)
  • Webasto Groep (Duitsland)
  • Tesla (VS)
  • EVgo Services LLC (VS)
  • ChargePoint, Inc. (VS)

Regionale analyse

Noord-Amerika is een belangrijke regio in de markt, gedreven door een hoge adoptiegraad van elektrische voertuigen, ondersteunend overheidsbeleid en een goed gevestigd laadinfrastructuurnetwerk.

Koop nu het beste onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=5401

Europa is een andere belangrijke markt, met een sterke nadruk op duurzaamheid en ambitieuze doelstellingen voor het gebruik van EV. De regio heeft aanzienlijke investeringen gedaan in oplaadinfrastructuur, samen met de implementatie van regelgeving om het opladen van EV’s te promoten. Azië-Pacific, met name China, Japan en Zuid-Korea, kent een snelle groei van de markt, ondersteund door stimuleringsmaatregelen van de overheid en een groeiende EV-markt.

Latijns-Amerika en het Midden-Oosten zijn opkomende markten, met toenemende investeringen in oplaadinfrastructuur om het gebruik van elektrische voertuigen aan te moedigen. De regionale groei van de markt voor laadstations voor elektrische voertuigen wordt beïnvloed door factoren zoals overheidssteun, consumentenvraag, infrastructuurontwikkeling en de aanwezigheid van belangrijke marktspelers.

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor laadstations voor elektrische voertuigen is onderverdeeld in type, connectortype, toepassing en voertuigtype.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Markt voor elektrische laadstations -.

https://www.marketresearchfuture.com/reports/electric-vehicle-charging-station-market-5401

Gebaseerd op type: AC laadstation, DC laadstation en Inductief laadstation

Gebaseerd op connectortype: Gecombineerd laadsysteem, Chademo en Andere

Gebaseerd op toepassing: Residentieel en Commercieel

Gebaseerd op voertuigtype: BEV, PHEV en HEV

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contactgegevens:Contactgegevens: Contactgegevens: Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:
Contact Information: Contact Information: Contact: Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 United States of America +1 628 258 0071 (US) +44 2035 002 764 (UK) Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Electric Vehicle Charging Station,Electric Vehicle Charging Station Market,Electric Vehicle Charging Station Market Share,Electric Vehicle Charging Station Market Research Report,Electric Vehicle Charging Station Market Size,Electric Vehicle Charging Station Market Trends,EV Charging Station Market