header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor Unmanned Traffic Management (UTM) wordt gedreven door een snelle groei met een gezonde CAGR van ~ 22,64 tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

Jul 12, 2023 4:19 PM ET

UTM Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

De omvang van demarkt voor Unmanned Traffic Management (UTM) wordt geschat op USD 880,12 miljoen in 2021 en zal naar verwachting USD 5.464,39 miljoen bedragen in 2030, met een CAGR van 22,64 in de periode 2022-2030.

De markt voor Unmanned Traffic Management (UTM) verwijst naar de technologie en diensten voor het beheer van onbemande luchtvaartuigen (UAV’s) of drones in het luchtruim. UTM-systemen zijn ontworpen om veilige en efficiënte operaties van drones mogelijk te maken door mogelijkheden te bieden zoals vluchtplanning, luchtruimcoördinatie, communicatie en het vermijden van botsingen.

Belangrijkste spelers

Leonardo S.p.A. (Italië) , Frequentis (Oostenrijk) , Altitude Angel (VK) , L3Harris Technologies Inc. (VS), Skyward (VS) , Lockheed Martin Corporation (VS) , AirMap Inc. (VS) , Nova Systems (Australië), Thales Group (Frankrijk) , Unifly (België)

???????????? ???????????? ???????????????????????????? ???????????? Gratis???????????????????????? ???????????????????? ???????????? ???????????????????????????? ???????? ???????????????????????? ???????????????? ???????????? ???? ???????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????? ???????????????????????????????? ( ???????????? ???????????????????????????????? ???????????????????????? ???????? ???????????????????????? ???????? $???????????????? (???????????????????????? ????????????????) – ???????????????????? ???????????????? ???????? ???????????????????????????? ????????????????????????:)

Segmentatie van de markt

De markt voor Unmanned Traffic Management (UTM) is onderverdeeld in componenten, types, technologieën en verticale markten.

Op basis van componenten: hardware, service en software

Op Type : Beeldsensor, bewegingssensor, nabijheidssensor, druksensor, magnetometer, vochtigheidssensor, temperatuursensor, aanraaksensor, versnellingsmeter, gyroscoop, stroomsensor

Per Technologie : Wi-Fi, Bluetooth, ZigBee, NFC, Z-Wave, RFID en anderen

Per Verticaal : Industrieel IoT , Consumenten IoT , Commercieel IoT

Regionale analyse

Noord-Amerika loopt voorop in de ontwikkeling van UTM, gedreven door de groeiende commerciële drone-industrie en de behoefte aan efficiënt luchtruimbeheer. Vooral de Verenigde Staten hebben aanzienlijke vooruitgang geboekt in UTM-onderzoek, -ontwikkeling en -testen. In de regio zijn verschillende UTM-dienstverleners en technologiebedrijven opgestaan die oplossingen bieden voor het beheer van droneverkeer. De Federal Aviation Administration (FAA) is actief betrokken geweest bij het vormgeven van UTM-regelgeving en -standaarden.

Europa heeft ook aanzienlijke vooruitgang geboekt bij de implementatie van UTM. Het Europees Agentschap voor de veiligheid van de luchtvaart (EASA) is actief betrokken bij de ontwikkeling van regelgevende kaders en standaarden voor UTM. De regio is getuige geweest van de oprichting van UTM-proeven en testbeds, waarbij concepten zoals U-ruimte werden onderzocht. Landen als het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland lopen voorop met UTM-initiatieven, waarbij verschillende publiek-private samenwerkingsverbanden de markt stimuleren.

De regio Azië-Pacific maakt een aanzienlijke groei door in de UTM-markt vanwege de groeiende drone-industrie en de toenemende interesse in geavanceerd luchtruimbeheer. Landen als China, Japan en Zuid-Korea investeren actief in de ontwikkeling van UTM-infrastructuur. Vooral China heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt bij de implementatie van UTM, met tal van proefprojecten en testlocaties. De regio biedt een aanzienlijk marktpotentieel, gedreven door zowel commerciële als militaire toepassingen van drones.

Blader door het rapport – Ontdek de inhoud van het rapport, de secties en de belangrijkste inzichten door door de gedetailleerde informatie te bladeren.

Gerelateerd rapport :

Aircraft Aftermarket Parts Market Research Report Information By parts (MRO Parts, Rotatable Scrap Replacement Parts, Consumable, and Expendable), By Application (Commercial and Military), And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) -Market Forecast Till 2032.

Onderzoeksrapport overde markt voor additieve productie in de lucht- en ruimtevaartindustrie Informatie per toepassing (constructies, motoren en andere), per platform (ruimtevaartuigen, vliegtuigen en onbemande luchtvaartuigen), per technologie (lasersintering, 3D-printing, smelten met elektronenbundels, gesmolten afzetting en stereolithografie), per materiaal (kunststof, rubber, metaallegering en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.comFollow Ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Follow Us: LinkedIn | Twitter
Keywords:  Unmanned Traffic Management (UTM) Market,UTM Market,Unmanned Traffic Management (UTM) Market Size,Unmanned Traffic Management (UTM) Market Share,Unmanned Traffic Management (UTM) Market Trend,Unmanned Traffic Management (UTM) Market Anlaysis