header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de markt voor de auto-industrie zal 6070 miljard dollar bereiken, met een CAGR van 6,9 tot 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jul 12, 2023 3:56 PM ET

De markt voor de auto-industrie wordtgedreven door een snel toenemende vraag naar voertuigen in verschillende regio’s en marktsegmenten met een gezonde CAGR van ~6,9 tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

Marktvooruitzichten:

Volgens de analyse van MRFR zal de Automotive Industry Market naar verwachting een CAGR van ~6,9 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 6070 miljard in 2030. De markt voor de auto-industrie verwijst naar de economische sector die de productie, verkoop en het onderhoud van voertuigen omvat. Het omvat verschillende spelers zoals autofabrikanten, leveranciers, dealers, servicecentra en aanverwante bedrijven. De markt omvat het ontwerp, de ontwikkeling, productie en distributie van auto’s, waaronder personenauto’s, bedrijfswagens en motorfietsen.

De auto-industrie markt wordt beïnvloed door factoren zoals de vraag van de consument, regelgeving van de overheid, economische omstandigheden, technologische vooruitgang en bezorgdheid over het milieu. Het is een zeer competitieve markt, met fabrikanten en leveranciers die ernaar streven om te voldoen aan de veranderende voorkeuren van de klant en tegelijkertijd te voldoen aan duurzaamheids- en veiligheidseisen.

Gratis Premium rapport ontvangen:

https:// www.marketresearchfuture.com/sample_request/7683

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

Volkswagen AG

Mercedes-Benz Groep AG

Ford

Tesla Inc.

Toyota Motor Corporation

BYD Company Ltd.

Hyundai Motor Company

SAIC Motor Corp Ltd.

Nissan Motor Co Ltd

Fiat S.P.A

Algemeen Motors

Segmentatie van de auto-industrie:

Auto-industrie Voertuigtype Vooruitzichten

Personenauto
Hatchback
Sedan
SUV
MUV

Bedrijfsvoertuig
Bestelwagens
Zware Vrachtwagens
Bussen & Touringcars

Vooruitzichten auto-industrie Aandrijvingstypes
ICE-voertuig
Elektrisch Voertuig

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de markt van de auto-industrie. De pandemie verstoorde de wereldwijde toeleveringsketens en had een invloed op de beschikbaarheid van onderdelen en componenten. Fabrieken werden geconfronteerd met problemen bij het vinden van de benodigde materialen, wat leidde tot vertragingen in de productie en hogere kosten.

Regionale analyse

De grootste regio in de auto-industrie is van oudsher Azië-Pacific. Vooral China heeft zich ontpopt tot ‘s werelds grootste automarkt, zowel qua productie als qua verkoop. China is ook een belangrijk productiecentrum geworden, met tal van binnenlandse en internationale autofabrikanten die productiefaciliteiten in het land hebben opgezet.

Japan is een andere belangrijke speler in de auto-industrie, bekend om zijn gevestigde autofabrikanten zoals Toyota, Honda, Nissan en Subaru. Deze bedrijven zijn wereldwijd aanwezig en staan bekend om hun kwaliteit, innovatie en technologische vooruitgang.

India heeft ook een aanzienlijke groei doorgemaakt in de autosector. Het land heeft een grote bevolking en een opkomende middenklasse, waardoor de vraag naar auto’s toeneemt. India is een prominente markt voor tweewielers en heeft ook een aanzienlijke groei gezien in het segment voor personenauto’s.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (185 pagina’s, grafieken, tabellen, cijfers) Auto-industrie markt -.

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-industry-7683

Gerelateerde artikelen:

Automotive inlaatspruitstuk markt@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-intake-manifold-market-11531

Automotive motorkoelsysteem markt@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-engine-cooling-system-market-11529

Markt voor alternatieve brandstofvoertuigen@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/alternative-fuel-vehicles-market-11589

Cruzer Bike Markt@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/cruzer-bike-market-11680

Markt voor airbagsensoren voor auto’s@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-airbag-sensor-market-11724

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Automotive Industry Market,Automotive Industry Market size,Automotive Industry Market share,Automotive Industry Market growth,Automotive Industry Market trends,Automotive Industry Market report,Automotive Industry Market insights,Automotive Industry Market outlook,Automotive Industry Market research