header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor Nata de Coco zal naar verwachting USD 0,1386 miljard bereiken in 2032

Jul 12, 2023 4:36 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde Nata de Coco markt naar verwachting een CAGR van 6,30 registreren van 2023 tot 2032 en een waarde hebben van meer dan USD 0,1386 miljard in 2032.

De Nata de Coco markt verwijst naar de industrie die betrokken is bij de productie, distributie en verkoop van Nata de Coco, een kauwbaar, doorzichtig dessert gemaakt van gefermenteerd kokoswater. Nata de Coco is een populair ingrediënt dat gebruikt wordt in verschillende voedingsmiddelen en dranken, waaronder desserts, dranken, ijs en snacks. De COVID-19 pandemie heeft een impact gehad op de Nata de Coco markt, voornamelijk door verstoringen in de toeleveringsketen, veranderingen in het consumentengedrag en verschuivingen in de foodservice industrie. Tijdens de eerste stadia van de pandemie hadden lockdowns en beperkingen op transport en handel een negatieve invloed op de beschikbaarheid van grondstoffen en de distributie van Nata de Coco producten. Dit resulteerde in verstoringen van de toeleveringsketen en tijdelijke tekorten in bepaalde regio’s.

Download een voorbeeld PDF-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2669

Nata De Coco Market

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Nata De Coco Manufacturing Sdn Bhd (Maleisië), Happy Alliance (M) Sdn Bhd (Maleisië), Schmecken Agro Food Products (India), Hainan Yeguo Foods Co. Ltd. (China), Siva Foods (India), Shireli Manufacturing (Filippijnen) en HTK Foods (Vietnam).

Markt Segmentatie

De wereldwijde Nata de Coco markt is onderverdeeld in product, toepassing, verpakking en distributiekanaal.

Op basis van product: Sapdrank, Geleidrank, Gelei, Pudding en Andere

Op basis van toepassing: Voedingsmiddelen en dranken, cosmetica, farmaceutica en andere

Op basis van verpakking: Fles, blik, doos, zakje, beker en andere

Op basis van distributiekanaal: Supermarkt, Hypermarkt, Gemakswinkel, E-Commerce en anderen

Bekijk de volledige rapportgegevens: https://www.marketresearchfuture.com/reports/nata-de-coco-market-2669

Regionale analyse

Zuidoost-Azië, met name de Filippijnen, Indonesië en Thailand, is een prominente producent en consument van Nata de Coco. Deze landen hebben een lange geschiedenis van productie en consumptie van Nata de Coco, waarbij het dessert een populair ingrediënt is in de lokale keuken. In deze regio’s wordt Nata de Coco vaak gebruikt in desserts zoals halo-halo (een Filipijns dessert), ijsjes en fruitsalades. Oost-Azië, waaronder landen als Japan, Zuid-Korea en Taiwan, heeft ook een sterke markt voor Nata de Coco. In Japan wordt Nata de Coco gebruikt als topping in verschillende desserts en dranken, terwijl het in Zuid-Korea vaak te vinden is in bingsu (ijsdesserts) en fruitcocktails. Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten en Canada, vertegenwoordigt een groeiende markt voor Nata de Coco. De toenemende diversiteit in culinaire voorkeuren en de populariteit van de fusionkeuken hebben bijgedragen aan de vraag naar unieke en exotische ingrediënten zoals Nata de Coco. Nata de Coco wordt gebruikt in verschillende dessertrecepten, bubbelthee en dranken op basis van fruit. Andere regio’s, zoals Europa en Australië, hebben ook een nichemarkt voor Nata de Coco, gedreven door de multiculturele bevolking en de toenemende populariteit van de Aziatische keuken.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Nutrition Industry, door Market Research Future:

Organic Coconut Sugar Market Global Research Report by Form (Powder, Granular, and Others), Distribution Channel (Store-Based [Supermarkets & Hypermarkets, Convenience Stores, and Others] and Non-Store-Based), and Region (North America, Europe, Asia-Pacific, and Rest of the World)-Forecast till 2027

Coconut Milk Market Research Report InformationIn Category (Conventional, Organic), By Form (Powder, Liquid), By Packaging Type (Bottles, Cans, Pouches, Others), By Distribution Channel (Store-Based, Non-Store-Based) And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, and Rest Of The World) -Market Forecast Till 2032

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende bedrijfstakken en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en bedrijfstakken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Nata De Coco,Nata De Coco Market,Nata De Coco Market Size,Nata De Coco Market Share,Nata De Coco Market Trends,Nata De Coco Market Growth,Nata De Coco Industry,Nata De Coco Market Research Report,Nata De Coco Market Analysis