header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Titanium Metaal Gebruikt Diepgaand Onderzoek naar Marktgrootte Dynamiek, & Opkomende Groeifactoren 2032

Jul 13, 2023 3:00 PM ET

Overzicht:

De wereldwijde Titanium Metal Market maakt grote stappen vooruit met verschillende sectoren die het tempo opvoeren. Redenen achter de markt om een waarschijnlijke kans te krijgen om 5,36 AGR in waarde en 6,17 AGR in volume te scoren tijdens de prognoseperiode (2023-2032) zijn de kenmerken ervan. Market Research Future (MRFR) heeft een gedetailleerde studie van de markt gemaakt om grip te krijgen op de marktdynamiek. Het is corrosiebestendig, duurzaam en buitengewoon sterk, maar licht van gewicht, wat deuren opende voor zijn percolatie in verschillende aanverwante sectoren. Het symbool is Ti en het atoomnummer is 22. Het kan worden gebruikt als legering met ijzer, aluminium, vanadium, molybdeen en anderen. De verhouding sterkte/dichtheid is de hoogste onder de metaalelementen.

De titaniummetaalmarkt zal steun krijgen van verschillende factoren die de vooruitgang in de komende jaren zullen bevorderen. De automobielsector is een belangrijke factor die de marktgroei aanzienlijk kan beïnvloeden. De sector is op zoek naar sterke maar lichtgewicht producten om de ecologische voetafdruk te verkleinen, waardoor titanium een aanzienlijke tractie heeft in de regio. Het verhoogt ook de brandstofefficiëntie van auto’s en daarom stimuleren overheden het gebruik ervan. Maar de titaniummetaalmarkt kan een aantal moeilijke uitdagingen krijgen onder het mom van de hoge prijs. Dit kan de markt aanzienlijk afremmen en de verwachte groei beperken. Maar het overvloedige gebruik ervan in de elektronische sector kan de titaniummarkt uit het slop halen.

Koop nu @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7482

Concurrentielandschap

Om een uitgebreid en scherp idee te krijgen van de inzichten in de titaniummetaalmarkt, is het heel belangrijk om een concurrerende omgeving te creëren tussen de verschillende hoofdrolspelers die aanwezig zijn op verschillende marktlocaties over de hele wereld. Alle spelers op de wereldmarkt zijn wereldwijd actief en concurreren op de internationale markt door verschillende soorten strategieën te implementeren, zoals productlanceringen en -upgrades, fusies en overnames, partnerschappen, enz. De meest waardevolle spelers op deze markt zijn:-

  • ADMA PRODUCTS, INC. (V.S.)
  • PRECISION CASTPARTS CORP. (V.S.)
  • AMETEK INC. (V.S.)
  • VSMPO-AVISTA CORPORATION (RUSLAND)
  • CRISTAL (SAUDI-ARABIË)
  • ATI (V.S.)
  • TOHO TITANIUM CO., LTD. (JAPAN)
  • GLOBAL TITANIUM INC. (V.S.)
  • OSAKA TITANIUM TECHNOLOGIES CO., LTD. (JAPAN)
  • METALYSIS (VERENIGD KONINKRIJK)
  • NIPPON STEEL CORPORATION (JAPAN)
  • CRS HOLDINGS INC. (VERENIGD KONINKRIJK)
  • BAOJI TITANIUM INDUSTRY CO. LTD. (CHINA)

Ontvang een gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7482

Gesegmenteerde analyse:

Om een volledig overzicht te krijgen van de titaniummetaalmarkt, heeft MRFR deze gesegmenteerd per type en toepassing. De analyse bevat verder gegevens op basis van volume en waarde voor een holistisch beeld van de markt.

Per type kan de titaniummetaalmarkt worden onderverdeeld in industriële kwaliteit, medische kwaliteit en andere. De groeiende vraag vanuit de luchtvaart-, elektronica-, energieopwekkings-, petroleum- en chemische verwerkingssectoren is de reden waarom het industriële segment 49% van de wereldwijde titaniummetaalmarkt in 2022 in handen heeft. Het segment zou kunnen stijgen tot een waardering van USD 1.823 miljoen in 2032. Het segment medische kwaliteit kan tijdens de prognoseperiode een waarde bereiken van USD 715,3 miljoen met een AGR van 6,17.

Op basis van de toepassing omvat de titaniummetaalmarkt luchtvaart, industrie, medische materialen en andere. Het segment lucht- en ruimtevaart had de leiding over 62% van de wereldwijde titaniummetaalmarkt in 2020. Tegen 2032 zou het segment een waarde van USD 1.154,6 miljoen kunnen bereiken en een vraag van 130,3 KT kunnen genereren. Het segment medische materialen kan een AGR van 6,17 bereiken tijdens de prognoseperiode en een waarde bereiken van 237,1 miljoen USD tegen 2032.

Regionale analyse:

MRFR’s analyse van de titaniummetaalmarkt heeft speciale aandacht voor regio’s, namelijk Europa, Azië-Pacific (APAC), Noord-Amerika, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika (MEA). Dit type regionale segmentatie zou helpen bij de identificatie van groeizakken.

Het is de APAC-regio die zich onderscheidt van zijn concurrenten in termen van controle over de markt. De regio heeft bijna 41% van de wereldmarkt in handen en wint aanzienlijk aan tractie van grote industrieën zoals de lucht- en ruimtevaart, de medische sector, de bouw en de chemische industrie. De groeiende vraag naar vliegtuigen in zowel de commerciële als de defensiesector ondersteunt de regionale markt, die tegen 2023 een waarde van USD 792,2 miljoen kan bereiken.

Noord-Amerika heeft een buitengewone defensie-infrastructuur die voortdurend de vraag naar vliegtuigen stimuleert. De VS in de regio besteedt een groot deel van hun budget aan de defensiesector en particuliere investeringen in de sector kunnen zorgen voor een enorme groei in de komende jaren. De regionale markt kan tegen 2023 USD 498,4 miljoen winnen. De markt wordt ook gestimuleerd door de toenemende terroristische activiteiten over de hele wereld.

Blader door het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/titanium-metal-market-7482

Beoogd publiek

  • Fabrikanten en leveranciers van titaniummetaal
  • externe leveranciers
  • Overheidsinstanties
  • Technologie-investeerders
  • Onderzoeksinstituten en -organisaties
  • Marktonderzoek en adviesbureaus
  • Eindgebruikers/enterprise-gebruikers
  • Managed service providers (MSP’s)

Blader door meer gerelateerde rapporten:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/high-performance-composites-market-7407

https://www.marketresearchfuture.com/reports/natural-surfactants-market-11538

https://www.marketresearchfuture.com/reports/polyvinyl-chloride-market-1043

https://www.marketresearchfuture.com/reports/high-temperature-coatings-market-4769

https://www.marketresearchfuture.com/reports/metal-matrix-composites-mmcs-market-8131

Market Research Future®99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaTelefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Titanium Metal Market,Titanium Metal Market Share,Titanium Metal Market size,Titanium Metal Market Growth,Titanium Metal Market Future