header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor hernieuwbare energie zal naar verwachting een duurzame groei vertonen in 2023 – 2030

Jul 13, 2023 5:14 PM ET

De wereldwijde markt voor hernieuwbare energie zal naar verwachting een CAGR van ~ 10,10 registreren van 2023 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 2,4 biljoen in 2030.

Hernieuwbare energie verwijst naar energie die wordt opgewekt uit natuurlijke en duurzame bronnen zoals zon, wind, regen, getijden en aardwarmte, die op natuurlijke wijze kan worden aangevuld. In tegenstelling tot niet-hernieuwbare energiebronnen zoals fossiele brandstoffen, wordt hernieuwbare energie beschouwd als milieuvriendelijker en minder schadelijk voor de planeet.

Gratis voorbeeldrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1515

De COVID-19 pandemie heeft een grote impact gehad op de hernieuwbare energiesector. De wereldwijde lockdown-maatregelen en verminderde economische activiteit hebben geleid tot een daling van de vraag naar energie en een overeenkomstige daling van de uitstoot van broeikasgassen.

Belangrijkste spelers

  • ABB Ltd.
  • General Electric (GE)
  • Tata Power Company Limited (Tata Power)
  • Innergex
  • Enel Spa (Enel)
  • Xcel Energy Inc. (Xcel Energy)
  • EDF
  • Geronimo Energie
  • Invenergy

Regionale analyse

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de snelst groeiende markt voor hernieuwbare energie zijn, gedreven door de toenemende vraag naar schone energiebronnen en ondersteunend overheidsbeleid. Landen als China, India en Australië lopen voorop als het gaat om investeringen in en de inzet van hernieuwbare energietechnologieën.

De regio is ook de thuisbasis van enkele van ‘s werelds grootste zonne- en windenergiemarkten en zal naar verwachting de komende jaren een belangrijke rol blijven spelen in de groei van hernieuwbare energie.

Koop nu het beste onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=151515

Beperkingen op de markt voor hernieuwbare energie

Veranderingen in beleid en regelgeving: Veranderingen in het beleid en de regelgeving van de overheid kunnen een grote invloed hebben op de markt voor hernieuwbare energie. Wijzigingen in subsidies, stimuleringsmaatregelen of doelstellingen voor hernieuwbare energie kunnen onzekerheid creëren en het vertrouwen van investeerders in de sector verminderen.

Investeringsuitdagingen: Financiering is cruciaal voor de uitbreiding van hernieuwbare energieprojecten. Als de toegang tot kapitaal beperkt of duurder wordt, kan dit de ontwikkeling en ontplooiing van hernieuwbare energietechnologieën belemmeren.

Infrastructurele beperkingen: De integratie van hernieuwbare energie in bestaande elektriciteitsnetten kan een uitdaging vormen, vooral in gebieden met een verouderde of ontoereikende transmissie- en distributie-infrastructuur. Onvoldoende netwerkcapaciteit en problemen met de interconnectie kunnen de groei van hernieuwbare energiebronnen belemmeren.

Technologische beperkingen: Ondanks de vooruitgang in hernieuwbare energietechnologieën zijn er nog steeds bepaalde beperkingen. Oplossingen voor energieopslag, zoals batterijen, zijn bijvoorbeeld nog niet optimaal efficiënt of kosteneffectief. Technologische beperkingen kunnen het tempo van de invoering van hernieuwbare energie vertragen.

Blader door een diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) over de markt voor hernieuwbare energie.

https://www.marketresearchfuture.com/reports/renewable-energy-market-1515

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor hernieuwbare energie is onderverdeeld in type en eindgebruiker.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in waterkracht, windenergie, zonne-energie, bio-energie, geothermische energie en oceaanenergie.

Op basis van de eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in Industrie (Energie, Chemie & Petrochemie, Olie & Gas, Voedsel & Drank), Residentieel en Commercieel.

Gerelateerde artikelen:

OnderzoeksrapportCryokoelermarkt Informatie per type, per type warmtewisselaar, per toepassing en per regio – marktvoorspelling tot 2032

OCTG-marktonderzoeksrapport Informatie per type, per merk, per kwaliteit en per regio – marktvoorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportKleine Windenergie Markt Informatie per Netaansluiting, per As, per Capaciteit en per Regio – Marktvoorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contactgegevens:Contactgegevens: Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:
Contact Information: Contact: Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 United States of America +1 628 258 0071 (US) +44 2035 002 764 (UK) Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Renewable Energy,Renewable Energy Market,Renewable Energy Market Share,Renewable Energy Market Research Report,Renewable Energy Market Size,Renewable Energy Market Trends