header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Analyse van de waterstofcelvoertuigenmarkt: Huidige en toekomstige trends | Prognose tot 2030

Jul 13, 2023 3:49 PM ET

In 2021 werd de omvang van de markt voor waterstofvoertuigen geschat op USD 0,72 miljard. De markt voor waterstofvoertuigen op brandstofcellen zal naar verwachting toenemen van USD 1,2 miljard in 2022 tot USD 46,8 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 68,52% in de loop van de voorspellingsperiode (2022 – 2030). De afgelopen jaren is de interesse in de sector van waterstofvoertuigen enorm toegenomen als een haalbare optie voor milieuvriendelijk transport. Voertuigen die bekend staan als waterstofvoertuigen met brandstofcellen (FCV’s) worden aangedreven door een elektrische motor die wordt gevoed door waterstofgas dat wordt gebruikt om energie op te wekken via een chemische reactie in de brandstofcelstapel.

De belangrijkste reden waarom waterstofvoertuigen de laatste tijd aan belang hebben gewonnen in de auto-industrie is dat het voertuigen op alternatieve brandstof zijn die waterstof gebruiken als hun primaire aandrijvingsbron. Voertuigen op waterstof hebben minimale emissies, wat aantrekkelijk is voor de wereldwijde markten.

Gratis Premium rapport ontvangen:

https:// www.marketresearchfuture.com/sample_request/4722

Belangrijkste spelers

Hyundai Motor Company (Zuid-Korea)
Daimler AG (Mercedes-Benz) (Duitsland)
BMW (Duitsland)
General Motors Company (VS)
Renault Groep (Frankrijk)
Mazda Motor Corporation (Japan)
Hydrogenics (Canada)
Kia Motor Corporation (Zuid-Korea)
Tata Motors Limited (India) onder andere

Er is veel vraag naar waterstofvoertuigen omdat ze licht zijn, geen uitstoot hebben en weinig onderhoud nodig hebben. Omdat waterstofvoertuigen een steeds populairdere bron van hernieuwbare energie zijn, wordt de waterstofceltechnologie voor auto’s het meest onderzocht.

Segmentatie van de markt voor waterstofvoertuigen

Vooruitzichten voor waterstofbrandstofcelvoertuigen

Protonuitwisselingsmembraanbrandstofcel
Vaste oxide brandstofcel
Alkalische brandstofcel

Vooruitzichten waterstof/brandstofcel voertuigtype
Commerciële voertuigen
Personenauto’s

Regionale indeling

Geografisch gezien had Noord-Amerika het grootste marktaandeel en zou het zijn dominante positie gedurende de hele prognoseperiode behouden. De staat Californië blijft een ongeëvenaard leiderschap tonen in de ontwikkeling van infrastructuur voor waterstofauto’s. Bedrijven zoals Toyota Motor Sales hebben de ontwikkeling van waterstofauto’s aanzienlijk bevorderd. Bedrijven als Toyota Motor Sales hebben de ontwikkeling van infrastructuur voor het tanken van waterstof aanzienlijk bevorderd. De staat was een van de eerste staten waar FCV’s met nulemissie op de weg reden, dankzij voortdurende planning en hulp. Daarentegen hebben staten als Californië, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Japan plannen aangekondigd om te helpen bij de financiering van waterstoftankstations.

Vanwege de grote vraag naar en productie van auto’s wordt voorspeld dat Azië-Pacific enorm zal groeien. Bovendien heeft de groei van de autoproductiesectoren in landen als Zuid-Korea en Japan hun vitale steun aan brandstofceltechnologie ondersteund.

Nieuws uit de industrie

Door de stijgende vraag naar voertuigen heeft de autosector een opmerkelijke groei doorgemaakt. Vanwege de aanzienlijke hoeveelheid broeikasgassen die motoren op fossiele brandstoffen produceren, is het bewustzijn van en de bezorgdheid over de nadelige milieueffecten van deze voertuigen de laatste tijd echter toegenomen.

Er wordt ook verwacht dat de waterstofautoindustrie zal groeien als gevolg van andere oorzaken, zoals technologische ontwikkelingen, minder lawaai, betere prestaties, stijgende olieprijzen en strenge milieuvoorschriften van de overheid.

Toch wordt verwacht dat de hoge kosten van deze voertuigen de uitbreiding van de markt gedeeltelijk zullen afremmen. Deelnemers aan de sector kunnen echter veel kansen verwachten in het komende jaar dankzij innovaties, agressieve ontwikkeling en onderzoek.

De business van waterstofvoertuigen breidt zich uit als gevolg van de terugbetalingsregels die steeds gebruikelijker worden in de automatiseringssector. De prijzen voor diesel en benzine zijn onlangs gestegen, zowel internationaal als in eigen land, wat heeft geleid tot een verschuiving naar auto’s op waterstof. De auto-industrie zal in de toekomst gedreven worden door een wereldwijd verlangen naar krachtige auto’s met een lage uitstoot.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport-

https://www.marketresearchfuture.com/reports/hydrogen-fuel-cell-vehicle-market-4722

Onderzoeksrapporten

Automotive digitaal instrumentenpaneel markt@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-digital-instrument-cluster-market-5710

Groene banden markt@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/green-tires-market-6340

Bandenmarkt met lage rolweerstand@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/low-rolling-resistance-tire-market-8277

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Hydrogen Fuel Cell Vehicles Market,Hydrogen Fuel Cell Vehicles Market size,Hydrogen Fuel Cell Vehicles Market share,Hydrogen Fuel Cell Vehicles Market growth,Hydrogen Fuel Cell Vehicles Market trend,Hydrogen Fuel Cell Vehicles Market report,Hydrogen Fuel Cell Vehicles Market insights,Hydrogen Fuel Cell Vehicles Market outlook