header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Low-Cost Carrier (LCC) marktomvang en groeionderzoek 2023, concurrentielandschap, ontwikkelingen, kansen en prognoses tot 2030

Jul 13, 2023 2:00 PM ET

Toekomstige inzichten marktonderzoek

Er wordt verwacht dat de Low-Cost Carrier Market een CAGR van ~16,30 zal registreren van 2023 tot 2030 en een waarde zal hebben van meer dan USD 432,24 miljard in 2030.

De wereldwijde Low-Cost Carrier Market verwijst naar de sector van de luchtvaartindustrie die zich richt op het leveren van betaalbare luchtvervoersdiensten aan passagiers. Low-cost carriers zijn luchtvaartmaatschappijen die werken met een bedrijfsmodel dat is ontworpen om lagere tarieven aan te bieden in vergelijking met traditionele full-service luchtvaartmaatschappijen.

De lagekostenmaatschappijen zijn ontstaan als antwoord op de groeiende vraag naar goedkopere vliegreizen. Ze richten zich meestal op prijsbewuste vakantiegangers, budgetbewuste individuen en korteafstandsroutes. LCC’s geven prioriteit aan kostenefficiëntie in verschillende aspecten van hun activiteiten, waardoor ze lagere tarieven kunnen bieden.

De COVID-19 pandemie had een grote impact op de wereldwijde markt van low cost carriers. De pandemie leidde tot een drastische vermindering van de vraag naar vliegreizen doordat overheden reisbeperkingen instelden en mensen ervoor kozen om thuis te blijven om de verspreiding van het virus tegen te gaan. LCC’s, die sterk afhankelijk zijn van vakantiegangers en korteafstandsreizigers, zagen een scherpe daling in boekingen en passagiersaantallen.

Gratis sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8504

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn EasyJet Airline Company Limited (VK), AirAsiaBerhad (Maleisië), JetBlue Airways Corporation (VS), IndiGo (India), Ryanair DAC (Ierland), Norwegian Air Shuttle ASA (Noorwegen), SpiceJet Limited (India), Southwest Airlines Co (VS), WestJet Airlines Ltd (Canada), Spirit Airlines Inc (VS).

Markt Segmentatie

De wereldwijde Low-Cost Carrier markt is onderverdeeld in type, operatie en verkoopkanaal.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in vliegtuigen met een brede romp en vliegtuigen met een smalle romp.

Op basis van de operatie is de markt onderverdeeld in internationaal en binnenlands.

Op basis van het verkoopkanaal is de markt onderverdeeld in reisbureaus en online kanalen.

Regionale analyse

De grootste regio in de wereldwijde Low-Cost Carrier markt is Azië-Pacific. Deze regio heeft de afgelopen tien jaar een aanzienlijke groei doorgemaakt in de LCC-sector en blijft de markt domineren. Azië-Pacific is de thuisbasis van een grote bevolking, waaronder snel groeiende huishoudens met een middeninkomen. Dit demografische segment is vaak op zoek naar betaalbare reisopties, waardoor LCC’s een populaire keuze zijn voor vakantie- en zakenreizen.

Azië-Pacific is een populaire toeristische bestemming die jaarlijks miljoenen bezoekers trekt. LCC’s hebben een belangrijke rol gespeeld in het faciliteren van reizen binnen de regio en het verbinden van toeristen uit andere delen van de wereld met verschillende Aziatische bestemmingen.

Ga naar het volledige rapport op https://www.marketresearchfuture.com/reports/low-cost-carrier-market-8504

Gerelateerde rapporten:

Inflight Advertising Market Research Report Information per product (Inflight Magazines, displaysystemen, bagagelabels, In-Flight Apps, en anderen), per type vliegtuig (zakenvliegtuigen en passagiersvliegtuigen), en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Informatie over hetmarktonderzoek luchthavenbiometrie per component (hardware en software), per technologie (fysieke kenmerken en gedragskenmerken) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en uitgebreide en nauwkeurige analyses biedt met betrekking tot verschillende markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Ons marktonderzoek per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stelt onze klanten in staat om meer te zien, meer te leren en meer te doen, en helpt zo uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.comFollow Ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Follow Us: LinkedIn | Twitter

Keywords:  Low Cost Carrier (LCC) Market,Low Cost Carrier (LCC) Market Size,Low Cost Carrier (LCC) Market Share,Low Cost Carrier (LCC) Market Growth,Low Cost Carrier (LCC) Market Trend,Low Cost Carrier (LCC) Market Analysis,Low Cost Carrier (LCC) Industry,LCC Market