header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor slimme spoorwegen zal 43,9 miljard dollar bereiken, met een CAGR van 9,45 in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jul 19, 2023 9:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor slimme spoorwegen naar verwachting een CAGR van ~9,45 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 43,9 miljard in 2030.

De markt voor slimme spoorwegen verwijst naar de industrie die zich bezighoudt met de integratie van geavanceerde technologieën en oplossingen in spoorwegsystemen om de efficiëntie, veiligheid en passagierservaring te verbeteren. Slimme spoorwegsystemen maken gebruik van een combinatie van Internet of Things (IoT), kunstmatige intelligentie (AI), gegevensanalyse en connectiviteit om realtime monitoring, voorspellend onderhoud, slimme ticketverkoop, intelligent transportbeheer en passagiersinformatiesystemen mogelijk te maken.

Download gratis voorbeeldbrochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2685

Belangrijkste spelers op de wereldwijde markt van slimme spoorwegen

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn

  • Cisco Systems Inc (VS)
  • Alstom SA (Frankrijk)
  • General Electric Inc. (VS)
  • Hitachi Limited (Japan)
  • International Business Machines Corporation (VS)
  • Huawei Technologies Co. Ltd (China)

De COVID-19 pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt van intelligente spoorwegen. Door reisbeperkingen en een verminderde vraag naar passagiers stonden de spoorwegen voor operationele en financiële uitdagingen. De pandemie heeft echter ook het belang van slimme spoorwegoplossingen voor veilig en efficiënt vervoer benadrukt. Slimme technologieën zoals contactloze ticketverkoop, crowd management systemen en AI-gebaseerde analyses voor het monitoren van sociale afstand hebben aan belang gewonnen.

De pandemie versnelde de toepassing van digitale oplossingen in de spoorwegsector. Systemen voor monitoring en onderhoud op afstand werden steeds vaker ingezet om fysiek contact te minimaliseren en operationele verstoringen te verminderen.

Koop nu een premium onderzoeksrapport – krijg uitgebreide marktinzichten.

Regionale analyse

Europa heeft een aanzienlijk marktaandeel, aangedreven door landen als Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk, die over goed ontwikkelde spoorwegnetwerken beschikken en investeren in slimme oplossingen voor efficiëntie en duurzaamheid. Noord-Amerika heeft ook een sterke marktaanwezigheid, met de Verenigde Staten en Canada die zich richten op geavanceerde spoorwegtechnologieën en intelligente transportsystemen.

Azië-Pacific kent een snelle groei van de markt, aangewakkerd door landen als China, Japan en India, die hun spoorweginfrastructuur uitbreiden en slimme oplossingen invoeren voor een betere werking en passagierservaring. De regio Midden-Oosten en Afrika omarmt geleidelijk slimme spoorwegsystemen, waarbij landen als de Verenigde Arabische Emiraten en Zuid-Afrika investeren in slimme transportinitiatieven.

Latijns-Amerika heeft een kleiner marktaandeel, maar landen als Brazilië en Mexico onderzoeken steeds vaker slimme spoorwegtechnologieën voor modernisering en efficiëntieverbeteringen.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (148 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) over de markt voor slimme spoorwegen –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-railways-market-2685

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor slimme spoorwegen is onderverdeeld in Type, Component, Diensten en Oplossingen

Gebaseerd op type: Stationstype en treinen aan boord

Gebaseerd op Component: Netwerk & Connectiviteitsapparaten

Gebaseerd op diensten: Adviesdiensten en SYSTEEM INTEGRATIE

Gebaseerd op oplossing: Smart Ticketing Systeem en Passagiers Informatie Systeem

Blader door meer Informatie- en Communicatietechnologie Onderzoeksrapporten.

Gerelateerde rapporten

Data Protection As a Service-marktDe Data Protection As a Service-markt zal naar verwachting groeien van USD 0,11 miljard in 2023 tot USD 0,36 miljard in 2032.

Markt voor de bescherming van kritieke infrastructuurDe markt voor de bescherming van kritieke infrastructuur zal naar verwachting groeien van 119,83 miljard USD in 2023 tot 166,53 miljard USD in 2032.

Wi-Fi as a Service-marktDe Wi-Fi as a Service-markt zal naar verwachting groeien van USD 3,48 miljard in 2023 tot USD 15,07 miljard in 2032.

Markt voor datacentervirtualisatieDe markt voor datacentervirtualisatie zal naar verwachting groeien van USD 5,64 miljard in 2023 tot USD 20,49 miljard in 2032.

Markt voor CAS9-technologieDe markt voor CAS9-technologie zal naar verwachting groeien van USD 3,5616 miljard in 2023 tot USD 8,386996414 miljard in 2032.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Neem contact met ons op:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Global Smart railway Market,Smart railway Market,Smart railway Market Size,Smart railway Market Share,Smart railway Market Growth,Smart railway Market Trends,US Smart railway Market,China Smart railway Market