header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de markt voor digitale visitekaartjes zal 379,3 miljoen dollar bedragen, met een AGR van 9,7 tegen 2032 – Market Research Future (MRFR)

Jul 19, 2023 5:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de omvang van de markt voor digitale visitekaartjes naar verwachting toenemen met 379,3 miljoen USD ten opzichte van 164,95 miljoen USD in 2023, wat neerkomt op een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 9,7 voor de projectieperiode (2023-2032). Het toenemende gebruik van smartphones en andere mobiele apparaten is de belangrijkste drijfveer van de markt. De proliferatie van digitale informatie en de groei van online netwerkplatformen hebben het makkelijker gemaakt voor mensen om contactinformatie elektronisch uit te wisselen. Digitale visitekaartjes zijn een handige en efficiënte manier om contactinformatie te delen, en ze bieden een aantal voordelen ten opzichte van traditionele papieren visitekaartjes.

Het toepassingssegment van de markt is verder onderverdeeld in netwerken, marketing en verkoop. Het segment netwerken zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode. Digitale visitekaartjes zijn een handige manier om in contact te komen met nieuwe mensen en relaties op te bouwen, en ze worden steeds meer gebruikt door bedrijven om hun producten en diensten te promoten.

Ontvang de gratis PDF-brochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10696

Marktsynopsis:

Het gebruik van papieren visitekaartjes wordt in het huidige digitale tijdperk overbodig en maakt plaats voor een geavanceerdere en effectievere oplossing: digitale visitekaartjes. Zoals de naam al zegt, zijn digitale visitekaartjes virtuele kaartjes die kunnen worden gedeeld en uitgewisseld via digitale kanalen zoals sociale media, e-mail en smartphones. Deze kaartjes hebben veel voordelen ten opzichte van hun conventionele tegenhangers, zoals kosteneffectiviteit, gemak van delen en milieuvriendelijkheid. De markt voor digitale visitekaartjes zal de komende jaren naar verwachting aanzienlijk groeien als gevolg van de stijgende behoefte aan digitalisering en virtuele communicatie.

De belangrijkste toepassingen van digitale visitekaartjes zijn netwerken en communicatie. Ze geven mensen en bedrijven een snelle en eenvoudige manier om contactinformatie uit te wisselen, waardoor het eenvoudig wordt om commerciële relaties op te bouwen en te onderhouden. Deze kaartjes zijn interessanter en gedenkwaardiger dan conventionele kaartjes omdat ze kunnen worden aangepast om vele soorten media op te nemen, zoals video’s, foto’s en links naar sociale netwerkprofielen.

Concurrentielandschap van de markt:

De belangrijkste bedrijven in de sector van digitale visitekaartjes zijn:

  • Haystack
  • HiHello Inc.
  • Inigo
  • L-Card
  • Switchit
  • Adobe
  • SnapDat
  • CamCard (VS)

Koop dit rapport (99 pagina’s PDF met inzichten, grafieken, tabellen en afbeeldingen):
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10696

Behandelde markt USP:

Markt Drivers:

De groeiende behoefte aan virtuele communicatie- en netwerkoplossingen is een van de belangrijkste redenen waarom de markt voor digitale visitekaartjes groeit. De vraag naar efficiënte en effectieve communicatieoplossingen is aanzienlijk toegenomen door de groei van werken op afstand en virtuele evenementen. Professionals kunnen met gemak communiceren en netwerken dankzij de praktische en eigentijdse aard van digitale visitekaartjes.

De groeiende bezorgdheid over ecologische duurzaamheid is een ander aspect dat de markt voor digitale visitekaartjes stimuleert. Het gebruik van papieren visitekaartjes helpt bij de vernietiging van het milieu en het kappen van bossen.

Beperkingen van de markt:

Digitale visitekaartjes bieden een breed scala aan voordelen, maar verschillende aspecten kunnen de expansie van de markt beperken. Een van deze factoren is de onwetendheid van sommige professionals over digitale visitekaartjes. Het kan moeilijk zijn om veel mensen en bedrijven te overtuigen om over te stappen op digitale kaarten, omdat veel mensen en bedrijven nog steeds de voorkeur geven aan traditionele papieren kaarten.

De afhankelijkheid van technologie is een ander element dat de markt kan beperken. Smartphones, internettoegang en geschikte software zijn nodig om het gebruik van digitale visitekaartjes effectief te laten zijn. Het is mogelijk dat digitale visitekaartjes niet goed werken door technische problemen, wat gebruikers kan ontmoedigen om ze te gebruiken.

Markt Segmentatie:

  • Naar Type – De typen in de markt omvatten individuele gebruikers, zakelijke gebruikers en zakelijke gebruikers.
  • Naar platform – Het segment omvat iOS, Android en Windows.
  • Prijssegment – Het segment omvat maandelijkse en jaarlijkse prijzen.
  • Op basis vantoepassing – Op basis van toepassing omvat het segment ondernemers, verkoopondernemers, marketingbureaus, evenementen en reizen, software & IT, onderwijs en opleiding, financiën & makelaars, gezondheid en schoonheid, consultants en anderen.

Ontvang de volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-business-card-market-10696

Regionaal inzicht:

Noord-Amerika heeft nu het grootste deel van de wereldwijde markt voor digitale visitekaartjes in handen door de hoge adoptiesnelheid van geavanceerde technologie en de concentratie van grote marktdeelnemers. Door het wijdverspreide gebruik van smartphones en de groeiende vraag naar digitalisering van visitekaartjes, zijn de Verenigde Staten de grootste markt voor digitale visitekaartjes in Noord-Amerika. Vanwege de groeiende afhankelijkheid van contactloze zakelijke communicatie en de stijgende smartphone-penetratie in de regio, wordt voorspeld dat de regio Azië-Pacific een aanzienlijke groei zal doormaken. In de regio Azië-Pacific wordt verwacht dat China, Japan en India een grote impact zullen hebben op de markt voor digitale visitekaartjes.

De markt voor digitale visitekaartjes zal naar verwachting ook aanzienlijk groeien in Europa, gedreven door de groeiende populariteit van papierloze zakelijke communicatie en de vraag naar milieuvriendelijke en duurzame praktijken. De Europese markt voor digitale visitekaartjes zal naar verwachting aanzienlijk groeien met belangrijke bijdragen van landen als Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Het toenemende gebruik van geavanceerde technologieën zoals cloud computing en kunstmatige intelligentie (AI) op dit gebied en de toegenomen focus op digitale transformatie van bedrijven zullen naar verwachting ook de groei van de markt in Europa stimuleren.

Toprapporten: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

We lanceren “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Digital Business Card Market Size,Digital Business Card Market Share,Digital Business Card Market Type,Digital Business Card Market Application